Üye Toplam 209 yazı |
| ||||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı |
ben benzin istasyonu kiralayıp çalıştırmayı planlıyorum zorlukları neler? biraz anlatırsan sevinirim... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı |
ihaleleri nasıl takip ediyorsun turbolinea biraz detaylı bilgi verirmisin "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
esatis.uyap.gov.tr sitesinden takip ediyorum... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 07/10/2013 : 19:25:41 Mesela bizim burada...Bitmiş bir ilçede oturuyorum...Şehir 3000 nufuslu... Po ve Opet gibi firmalarda yakıtta kar oranı %10 lpg %25 ve markette de %20-30 kar oranı vardır... Bpet gibi iskontolu firmalarda %16 kar oranı var... Bizim buradaki İstasyoncu istasyonunu satılığa çıkardı 650.000tl verdiler...Satmaktan vazgeçti adam...Kaldı ki bitmiş bir ilçede... 1500 lt dizel... 500 lt benzin 500-1000lt lpg satıyor...Marketin de günlük 400 tl satış yaptığını farzedelim... 4.4 dizel 1500= 6600tl cirodan 660 tl dizelden kar eder...5.00tl benzin üzerinden: 2500tl ciro üzerinden 255 tl benzinden...500 lt lpg üzerinden burada lpg nin lt 3 tl...1500 tl ciro üzerinden 375 tl kar eder.... 400 tl market satışı üzerinden de 80 tl kar yapar... 660 + 250 + 375 + 80= 1.365 tl günlük kar yapıyor... ciroyu bizzat sordum oradaki çalışanlara... Kar oranlarını da bizzat muhasebeciye sordum. Kaldıki bu adam kazanmasa 650.000tl yi de geri çevirmezdi... Ve ayrıca...Bu istasyon önceden babamın amcanındı...O işi büyütmek istemediği halde görünen mal varlığı: Şu an sadece ataköy 5. kısımda bir dükkanı 1milyon dollar ve 5. kısım kısa katlılardaki evi 750.000tl... bu sadece görünen ve hiçbir şey yapmadığı halde bu mal varlığını kazandı... yorum yaparsan sevinirim... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Opet po gibi markalarda ortalama kar oranı %5 ama peşin çalıştığın zaman %10 a kadar çıkıyor Bppet Alpet ve diğer iskontolu çalışan yerlerin iskontosuz kar oranı peşin çalıştığın zaman %14. Benzin İstasyonu Aylık Kirası = Günlük Satış Hacmi (Litre) x 0,75 – 1,25 ytl Yine örneğin, Hatayda günde 12,000 litre satış yapan Shellin kirası 12,500 YTL civarında. İstasyon değeri 10-15 senelik kira getirisine denk oluyor Akaryakıt ürün yelpazesi = LPG, benzin, Mazot… Özellikle ticari araçların LPG ağırlıklı olması nedeniyle şehir merkezinde 2000 m2 kısıtlamasından dolayı çok az sayıda olan LPG ruhsatlı benzin istasyonları daha da değerli Ancak devlet intifa hakkını 5 yılla sınırlandırdığı için kar marjları son dönemde epey düştü ayrıca giderler elektrik ve su baya ağırlıklı gelmekte "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
bende peşin çalıştığını varsa**** ettiği karları söyledim... benim sorduğum kadarıyla elektrik masrafları yüksek değil...ortalama iş yapmayan benim dediğim gibi bir istasyonun 500-1000tl elektrik faturasını geçmez... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 07/10/2013 : 20:24:42 günde 1500 ton yapan bir istasyonun kirası farklıdır...12000 lt satanın farklıdır... günde 12 ton satan bir istasyonun olursa günde 10.000tl para kazanır demektir... ama sanki yapılmayacak bir iş gibi konuşuyorsun... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 07/10/2013 : 20:29:40 ve ayrıca bu işi neden yapmak istemiyorsun? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
Sevgili Turbolinea Akaryakıt istasyonu kiralama işi yapılmayacak bir iş değil Ancak tek dezavantajı Uygun şartlarda kiralık istasyon bulabilmek Ayrıca ikamet ettiğn yere yakın olması bu tip bir işletme için çok zor. Bir işletmeci olarak Benzin İstasyonu Aylık Kirası = Günlük Satış Hacmi (Litre) x 0,75 – 1,25 ytl formulü gerçekçi bir formüldür "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
para olsa sürekli araştırıp böyle yerler bulunabilir. param olmadığı halde görüştüğüm istasyon sahipleri şartları gevşetmekten yanaydılar...ikamet uzak olsa bile para olduktan sonra organizasyon halledilir... param olsa bunun da peşine düşerim ama ne yazikki yok 20 sene sonra bu gidişle ancak bu işleri yapabilecek duruma gelirim...annem babam hayırsız insanlar...parayı bana tercih ettiler...ben de aç kaldım...kırgınım onlara... bu işleri yapmak istemem bu işlerden anladığımın paranın bu işlerden daha rahat kazanabileceğin göstergesi değil midir? mesela: bir markette bir peynirin ya da bir büsküviden ne kadar para kazanabilirsin? ama bir akaryakıt ve arabaya büyük talep olduğu için bu işi büyütmek en büyük dileğim... başka forum da da insanlara soruyoum...yapmak istediklerim imkansız değil ama... moralim bozuluyor işte... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 07/10/2013 : 20:55:04 ikamet farklı yerde de olsa iş oturana kadar o ilde o işi oturtmak için uğraşırım...bugün trabzon'dayken 1-2 gün ayrılıp tekrar istanbul tekrar trabzon yaparım...misal... ama lanet olsun ki param yok... şu an 35000 tl param var... bu hiçbir şeye yetmiyor...resmen ortalıkta kaldım çırpınıyorum... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| zzaxiss Üye Toplam 385 yazı | 08/10/2013 : 09:22:28 kardeş ben geçenlerde özel bir iş için fiattan 100 adet doblo dizel 50 adette linea dizel için görüştüm peşin para verilecek arabalar alınacaktı ama yaptıkları indirim %5 oldu bu realite ! bu iş internette şöyle böyle yazıyor ile olmaz gidersin direk fabrika satışcısına (bayiye değil!) onlarla konuşursun senin dediğin gibi %20 karı resmi bayi bile yapmıyor bu işin kazancı servis-yedekparçadadır 1'e 100 bile kazanabilirsin yedek parçada. eski bir tanıdığım fiatın eski yedek parça genel müdürüydü ve sene 2007 filan daha 2008 krizi olmamıştı o zamanlar palio 16000-18000tlye satılıyordu tama hatırlamıyorum sadece 250tl kar yaptıklarını belirtmişti Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||||
| zzaxiss Üye Toplam 385 yazı | 08/10/2013 : 09:25:07 kardeş yanlış anlama ama sen biraz yanlış anlamaışsın linkteki yazıyı iyi okumanı tavsiye ederim burda bahsedilen indirimler araç fiyatı için değil Ford Güvence paketiiçin geçerli indirimler :) ayrıca 2.elde %25 kazanç hayal ürünü bir kazanç en fazla %10-15, linkteki yazı ! Ford Yetkili Bayinizden yeni bir Ford araç alıyorsanız aracı satın alma aşamasında satış temsilcisinden; Ford marka araç sahibi iseniz ve aracınızı FordGüvence kapsamına almak istiyorsanız veya mevcut garantinizi FordGüvence paketi ile uzatmak istiyorsanız Ford Yetkili Bayileri'nde satış veya servis danışmanından ilgili sertifikayı doldurmasını isteyebilir ve ödemesini yaparak FordGüvence ve Servis Kitapçığı'nı alabilirsiniz. Bu kitapçığı her zaman aracınızda bulundurmanız ve her servis aldığınızda ilgili yerlere mutlaka kaşe ve imza almanız gerekmektedir. Filolar için, araç ruhsatında müşteri adı aynı olması ve araçların FordGüvence uygulanmasına uygun olması koşuluyla bayilerimiz tarafından filo müşterisi kapsamında FordGüvence satışı yapılabilir. Araç adetlerine göre indirim oranları aşağıda tariflenmiştir. 6 – 9 araç için : %5 10 – 49 araç için :%10 50 ve üzeri için : %15 indirim uygulanabilir. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||||
39650tl liste fiyatlı bir aracı galeriler sıfır olarak 33000tl ye veriyor... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-son-firsat-zam-geliyor-1.4-cvvt-biz-son-gunler-alan-kazaniyor-139357465/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-oto-istanbul-dan-bayram-kampanyasi-blue-1.4-cvvt-biz-140139948/detay filoda ne indirim aldıklarını sen hesapla... http://www.hyundai.com/tr/tr/Shopping/Pricelist/index.html fiyat listesi de burada... ve ayrıca müşteriye bile pazarlık ettiği zaman %5 indirim veriyolar... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 08/10/2013 : 09:44:00 ayrıca ben neden yalan söyleyeyim? indirim vermeselerdi ...derdim ki indirim vermiyorlar diye... vw bile %7 indirim verdi...reno %15...fiat %20 verdiğini bizzat kendileri söylediler. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | 39650 tllik liste fiyatı olan bir aracın 33000 tl ye satılması konusunda bayiler ve fabrikalar ne diyor çok merak ediyorum. 40000 tl lik arabayı kaça mal ediyor bu adamlar :) "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | valla şaka bir yana para olsa yapılacak bir iş 50 adet araçta baya bir fiyat farkı oluşur . Ancak pratikte mali güç istiyor bu işi yapmak "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
yapmak istediğim iki iş var...biri oto alım satım biri de akaryakıt istasyonları kiralayıp çalıştırmak... arabaya gerçekten talep çok... çürümüş eski arabalar bile icrada deli paralara gidiyor...arabaya bu kadar talep varken araba işi yapılacak bir iştir ama gel gör ki parası olan bir işte ancak parası olanlar kazanır onun dışında ayakçı olmaya mahkumdur.. 1998 mercedes e200 bir sürü eksik parçası var...23000tl ye satıldı 2000 merces ml320 jeep 28000tl ye satıldı icradan... piyasada araştırsan yine bu paralara bulursun... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 08/10/2013 : 16:07:52 mali güç istediğini zaten biliyorum ama gerçekten araba işi yapılacak bir iştir... yıllar önce opel corsa'da büyük bir kampanya yapmışlardı 2006 yılında...araç bir satılmıştı ki hiçbir bayide bulamadı...aynı anda birden stokları erittiler. arabaya talep var...ama cebindeki 10.000-20.000tl kesinlikle para değil...çünkü herkes araba işi yapıyor 20.000tl lik aracı kalkıp da 15000tl ye alamıyorum. bundan 10 sene sonra sermayem 200.000tl olursa mesela o zaman bir şeyler yapabilme imkanım ortaya çıkabilir... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
Yukarıda Fiatın stesinden aldığım fiyat tablosu var Aşağıda ise bir sitede aynı model araçın sıfırının galeride satış fiyatı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-0-km-2013-model-fiorino-139069795/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-2013-sifir-anahtar-teslimi-plus-satis-dahil-140317744/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-0-km-2013-fiorino-1.4-combimix-satilik-kiralik-takasta-olur-139379060/detay "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
bu alanda bir şeyler yapmam için ne yapmamı tavsiye edersin? hem akaryakıt istasyonları kiralayıp çalıştırmak hem de marka marka filo inidiriminden faydalanıp satmak ilerde de belki kiralama işi de olabilir... ayrıca intercity gibi firmaların büyüme nedenleri kesinlikle filo indirimidir...2 sene arabayı kiraya veriyor...sonra sattığında bile kar ediyor. tavsiyelerin neler olur? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Tavsiyem cebindeki peşin parayla bu tarz galerilerden birinden ilkönce kıran kırana bir pazarlıkla bu tarz sıfır bir araba alman Fabrika bayisinde 29000 eden bir araba özel galeriden 23000 düzeyinde alınabiliyorsa ve özel galerininde kar yaptığını düşünürsek o fabrika bayileri bizi iyi kazıklıyor demektir. Filo indirimini anlaşılan %20 lerin üstünde alanlar var. onlara nasıl aldıklarını sormak lazım :) :) Ancak sıfırdan başla**** bu işi yapmak mali olarak zor gibi geliyor bana "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Anahtar teslim fiyatı 40.000 tl olan bir aracı aşağıdaki linkteki fiyata veren galerici ya reklam için koymuştur yada para kazanmanın yeni bir kitabı yazıldı :) :) Yahu kardeşim aracı filo indiriminden bedavayamı verdiler bu adama :) :) Ben deneyimlerime göre böyle kar oranlarıyla filo indirimleri verebilecek otomobil üreticileri olduğunu düşünmek istemiyorum. Dikkat ettiğim Linea Fiorino Clio, Symbol Fiesta gibi daha çok şirket aracı olarak kullanılan markalarda indirim yüksek Valla eğer öyleyse 2. el araç alıp satanların 2. ele yönelmesi bile mantıksız Anlaş bir şirketle filo alırken sanada Bir iki tane alsın sonra sana satışını versin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-linea-dizel-3-yil-150.000-km-garanti-tamamina-kredi-imkani-ile-140008971/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-linea-actuel-plus-benzinli-garantili-tamamina-kredi-imkani-ile-139316811/detay "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 08/10/2013 : 19:24:52 SANKİ İŞ MANTIKSIZ GİBİ KONUŞUYORSUN? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
Yok yok mantıksız demedim turbolinea sadece sesli düşündüm "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
sesli düşündüm derken? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 08/10/2013 : 20:25:55 mantıksız bir iş peşinde değilim ki...ayrıca sadece linkle böyle bir şeyin var olduğunu söylemek için linklerle örnek verdim... ayrıca bayi bayi araştırıp sorduğun zaman bayiden aldığın indirim oranı %5 lere kadar çıkıyor...filo indiriminde de bırak da indirim versinler... yorum yaparsan sevinirim. kalkıp kırık ikinci eli pahalıya alıp satmaya uğraşmaktansa sıfır araç daha mantıklı değil mi? son noktayı koy konu kapansın... işten anlayan anlamayan herkes %5 indirim bile vermezler diye not düşmüş...işin içindekiler yorum yaparsa sevinirim. son noktayı koyun... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Mesele indirimi almakta değil o parayı bulmakta turbolinea "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 08/10/2013 : 20:34:17 ve rüya peşinde de koşmuyorum...38000tl lik dizel lineaları adam fotoğraflarıyla koymuş 33000tl ye veriyor... ikinci eldeki sıkıntılarımı da söyledim...20.000tl lik bir aracı araç sahibinden ne yaparsan yap 16000tl lere bırakmıyor...zaten bıraksa ihaleden araç alabilrsem işleri büyütmüştüm...çünkü herkes araba işi yapıyor ve araca talep haddiden fazla. ayrıca ithalatçılar diyor ki %5 bile indirim yapmazlar diyorsunuz...gidin fabrikadan ya da almanya'dan 1 ya da 5 araç değil...50 tane bmw x5 alın mutlaka size en az %15 indirim yapacaklardır. ve ayrıca türkiye'deki bmw mercedes bayileri kar oranını fazla koyuyor...sizin almanya'daki bayiden indirim bile almadan ötv kdv yi üzerine koyduğunuz zaman bayideki fiyata göre %30-40 farkedecektir...bmw mercedes spotçuları öyle kazanıyor. ve son olarak ise: bugün büyük rent a carcıların büyümesindeki en büyük etken filo indirimidir...iki sene araç rent a car da bile kalsa 2 sene sonunda da sattığı zaman yine kar ederek satıyor. bir yol gösterirseniz sevinirim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
sana bir soru daha...bizim milletimiz neden sürekli bu yok öyle olmaz yok şu öyle olmaz diyor? %5 indirim bile vermez diyor... bunu linklerle açıklayama çalıştım... ben bu konuya hakim olduğum halde %5 bile indirim alamazsın diyorlar... bunun nedeni ne? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||