Üye Toplam 209 yazı |
| ||||||||
| sennan Üye Toplam 360 yazı | 06/10/2013 : 10:32:25 Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Serbest meslek | ||||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı |
peki nasıl para kazanıcam ben? dod gibi firmaların çalışma tarzı nasıl? bence söyle 20.000tl lik aracı belki 19 a alırlar ama satarken müşterileri 3-5 e bakmadığı için o aracı 25 e çok rahat satarlar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 06/10/2013 : 22:38:46 500 tl ile büyük bir firma kuramazsın...plaza kiranı ve eleman giderlerini karşılayamazsın. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı |
Sevgili turbolinea ticaret sadece para ile dönmez Ticari bir piyasanın içinde olan insanlar zaman içerisinde ister istemez piyasayla alakalı çevresel portföyler oluştururlar (kitabi dille konuşuyorum) Bu da bir süreç işidir. Bu öğrenilen birşeyde değildir. DOD gibi firmalarla ilgili sorularından ve Senin yazılarından daha işin başında dahi olmadığın hissediliyor. Sana tavsiyem piyasanın içindeki insanların yanında bulunman "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||||
dod gibi firmaların çevresi olduğu için zaten satıyor.onların müşterileri 3-5 e de bakmıyor... ayrıca ticaret para ile döner...imkanım olsa 150.000k üstü 2.el araçlara girerim...bunların alımını satımını yaparım...gerçi onlar da da kar olmuyor ama çok ihaleye girersem karlıları da oluyor...ne kadar yüksek olursa rekabet o kadar az olur. sıfır araçlara gireceğim.bayilerde sıra var...spot işi yapacağım 50 araç birden alıp(filo indirimi %20) plaka takıp %5-8 indirimle piyasaya satacağım.bunun tek yolu o...ama bir araba alacak param yokken 50-100 araç nasıl alacağım bilmiyorum ama imkanım olsa başarırım.amacım bu...spot işi yapanların da 30 aracı 1 haftada erittiğini de çok iyi biliyorum Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
| zzaxiss Üye Toplam 385 yazı | filo indirimi %20 belliki daha hiç bir fabrikayla konuşmamışsın bile ben uluslara arası araba ticareti yapıyorum bırak %20yi %5 alırsan öpte başına koy, dod gibi firmalar yan kuruluştur kar amacı gütmezler esas amaç sıfır araba satmaktır ,sıfır araba alıcısını elinden kaçırmamak için 2.el arabasınıda alıp başka markaya gitmesini önelemktir,2.el arabada para kazanmak artık çok çok zor hala yapan tanıdıklarım var 20000tllik arabalarda 1000 tl kazandıkları zaman bayram yapıyorlar 200tl-500tl arası kazanç normal görünür,ihaleden aldığın arabalarda 3 kağıtçılık yapıp kmsini düşürürsen anca 2000tl gbii rakkamlar belki kazanırsın o tabi Allah'tan korkmazsan yapabilirsin 3 gün sonra hesap var.araba işi parayla değil döngüyle olacak bir iştir düşük kar çok sayıda müşteri yüksek ciro dur,artık internet var 2.el fiyatları ortada kimsede enayi değil en ücra köşedeki adam bile araştırıyor.araba işinde büyük karlar beklersen hayal kırıklığına uğrarsın.2.elde ben kazanamadım bıraktım 2.eli inşallah sen kazanbilirsin. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret | ||||||||
reno filo indiriminde %15...fiat ise %20 indirim yapıyor...en katı volkswagen'dir...filo indirimi olarak %6-7-8 veriyor... ben bu işin içindeyim...ithalat farklıdır...yerli aracın filo indirimi farklıdır...ben ithal araçtan bahsetmedim...ithalati bilmiyorum. reno da fiatta zaten normal müşteri pazarlık ettiği zaman %3 indirim veriyorlar o da en az... ford'un filo indirim proşürünü bulmaya çalışacağım az bekle... 6 – 9 araç için : %5 10 – 49 araç için :%10 50 ve üzeri için : %15 indirim uygulanabilir. link: http://www.gercekford.com/fordguvence.html yorum yaparsan sevinirim... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 07/10/2013 : 16:54:25 bir yorum yapıyor bir yorum yapmıyorsunuz...bu gerçekten sinir bozucu Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
| kaanizm Yeni Üye Toplam 98 yazı | 07/10/2013 : 16:59:07 kaan Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
0 km toplu olarak filodan indirimli alıp piyasada satma fikrime ne diyorsun? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
Ahh ah :) yazında koyu renkle belirttiğim kısımlar aslında senin yazının anafikri :) aslında çok şey söylenebilir yazın hakkında :) Ancak vakit kaybı olacaktır Sadece temel olarak birkaç şeyi söyleyeyim. Önce bir fizibilite yap. Bizim insanımız yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışır. Ayranı yok içmeye Tahtırevanla gider WC ye sözünü unutma yeter kardeşim SAYGILARIMLA "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||||
kesken alaka? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
| marbel Yeni Üye Toplam 1 yazı |
TURBOLİNEA ATTIGIN LİNKTEKİ BİLGİLER İLE SÖYLEDİĞİN ŞEYLER TEZAT ÖNCE BİR LİNK TEKİ YAZINI OKU SONRA İNSANLARDAN YORUM BEKLE. SÖYLEDİĞİN İNDİRİMLER; FORD GÜVENCE PAKETLERİNİ ALIRSAN ŞAYET ARAÇ BAŞINA YAPILAN İNDİRİMLER.. SAYGILAR Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci | ||||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 07/10/2013 : 17:53:33 tezat oluşturduğu yok...ford güvenceyi alsan da almasan da %15-20 indirimler veriyorlar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Arkadaşlar genç arkadaşımız sadece gençliğinin verdiği hevesle hayal kurmuş :) Para yok, piyasa yok ,iş portföyü yok, Enazından 50 aracı alsa nereye koyacak belki onu bile düşünmedi :) Böyle anlatılınca oto alım satımı ne kadar kolay diye insan hayıflanıyor. Ticaret sadece para işi değil uğraştığın sektörle ilgili çevresel piyasanda olmalı. Fakat sende para yok bilgi yok seni destekleyecek çevresel piyasa yok alıp satıyorsun :) "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Parayı iş çarkının içine soktuğun anda riskler de başlar. O parayı geri alıp üstüne birde fazladan para koyabilmek öyle kolay bir iş değildir. Bunu yapabilmek için kurduğunuz düzen yanlışsa, her şey doğru iken şansınız yoksa, piyasanın krize gireceği tutarsa, müşteriniz üçkağıtcı çıkarsa, sizin özellikleriniz bu çarktan parayı asılıp çıkarmaya yetmeyiverirse, çarkların sıkışacağı tutarsa, işte bir dünya zorluk vardır para kazanmakta. Aklınıza bile gelmeyen. Dayak yemeden dövmeyi öğrenemezsiniz. Bu işlere akıl zeka yetmez. İlave özellikler lazımdır. Ya babanız siz daha çocukken size bu işleri uygulamalı öğretmiş olmalı ya da siz mecburiyetten bu işlerin içinde pişmiş olmalısınız. Yetişkin iken ilk esnaflığınıza başladı iseniz bir kaç yumruk yemeniz kaçınılmazdır. "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||||
ticaret sadece para işidir...paran olmadığı sürece bir şey yapamazsın...paran olduğu sürece çevresel piyasan da olacaktır...her şey paraya bağlı... şu an sıfır bayilerde sıra var...bu çevresel faktöre değil paraya bağlıdır...tamam canım? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Tamam abiciğim :) Özürdilerim :) Allah yolunu bahtını açık etsin "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||||
tavsiyelerin neler?ne yapabilirim? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 07/10/2013 : 18:17:44 eğer bugün bayilerde sıra varsa ve ek olarak araç pazarı her 6 ayda %10 büyüyorsa...bu iş çevre ile değil sadece para ile olacak bir iştir... malın olduktan sonra araca bu kadar talep varken her türlü satarsın. ama sorun olan malesef paradır... ailemin buna imkanı var fakat beni küçük bir ilçeye gönderdiler burada tezgahtarlık yapıyorum cebimde 35000tl para var bu parayla güzel iş çeviremiyorum...karlı 2.el de düşüremiyorum. tavsiyeniz nedir? param olsa filo alışı satışı yapsam her türlü kaarım olur. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 07/10/2013 : 18:21:08 bayilerde sıra varken piyasa olarak çevreye gerek yoktur...sadece paraya gerek vardır... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
Eğer gerçekten tavsiyelerimi istiyorsan 1.Öncelikle bu işe sağlam temeller üzerinde ufak ufak başlamak lazım 2. Piyasada olan insanlarla dostluğu pekiştirerek onlardan alabileceğimiz faydayı alabilmemiz lazım 3. Ortak çalışma yeterliliğni geliştirmek lazım Senin gibi aynı şeyleri düşünebildiğin güvenebildiğin hedef koyabileceğin 3 arkadaşınla birlikte riskleri paylaşmak daha akılcı 4. Detaylı bir iş planını kağıda dök Bunun içinde avantajların ve dezavantajlarını objektif olarak ekle Piyasaaki diğer insanlardan farklı neler ortaya koyabileceğini düşün ve iş planına yansıt. 5.Sigorta şirketleri ve icra yetkilileri ile dostluklar kurmaya çalış çünkü onlar senin enbüyük destekçin olurlar bu piyasada 6. Güvenebileceğin İyi bir motor ustan olsun 7. net 6 aylık gider ihtiyatın (minimum) dükkanı açtıktan sonra cebinde olsun. "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||||
1-Zaten ufaktan başlamaya çalışıyorum...Araçta en az %25 kar kalacak şekilde teklif veriyorum...Kalırsa gidip uğraşıp alacağım kalmıyor işte. 2-Piyasada dost insan yok...Hepsi ** ve kendi ceplerini düşünüyorlar..İlerde organizasyondan yana sıkıntım olacak...Bunu da kimseye güvenmeyerek yapacağım...Güvenmek zorunda olduğum elemanlarımdan da senet alacağım ki yanlış yapmazsın.ve işyerinde dönen parayı sigortalamayı düşünüyorum...çünkü herkes ** ****... 3-Benim gibi düşünen bir kişiyle bir şeyler yapmaya çalıştık para da kazandık ama maddiyatsızlıktan dolayı devam ettirmedik. 4-Dezavantajım yok param olduktan sonra arabaya büyük bir talep olduğunu çok ama çok iyi biliyorum ama yeterli sermayem yok...Bunu düşündükçe psikolojim iyice bozuluyor. 5-Çevre edinmeye çalışıyorum...Otoparkçısı olsun vs olsun fayda olmayacağını biliyorum ama yine de yapmaya çalışırım. 6-Ustaya asla güvenme...Ama tanıdığım ustalar var... 7.Zaten o işi kurmayı hedefleyen aç açına dükkan açmaz...Onun bilincindeyim... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Bu arada bence Foruma şöyle bir konu aç "Cebimde para olmadan Filo indiriminden faydalanarak 50-100 araç nasıl alabilirim ?" Bu şekilde filo kuran arkadaşlar varmı? Kurdularsa nasıl kurdular? Eğer kurmuşlarsa ne gibi zorluklar yaşadılar? "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| tarkan34 Üye Toplam 145 yazı | 07/10/2013 : 18:51:53 sayın turbolinea aynen dediğin gibi, param olsa diyorsun ama zaten paranın olmadığını söylüyorsun sonrada 0km filo alıp satmaktan bahsedip insanlardan fikir soruyorsun, fikrini söyleyenlerede kendi hayallediğin şeyleri kabul ettirmeye çalışıyorsun, bence senin fikir paylaşmaya falan ihtiyacın yok. bence elinizdeki 35000 tlye göre hayaller kurun yoksa iyice tıkanıp kalırsınız. 200620062006 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf | ||||
hayal falan kurduğum yok fakat elimdeki parayla iş yapmaya çalıştığım zaman ihale girdiğim zaman araba alamadığım zaman iyice hırslanıyorum sinirleniyorum. araba işi yapılcak bir iş ama 20.000tl lik 2.el araçlarda kar oranı bırakmıyorlar. 150.000k üstü araçlar da da kar yok ama paran çok olduğu zaman rakibin az oluyor kar oranın da ona göre fazlalaşır... alternatif olarak da sıfır filo alım satımı düşünüyorum...bu da olmuyor...çünkü yeterli maddiyatım yok...kurduğum hayal değil....hırslanıp bir şeyler yapmamak zoruma gidiyor... imkanım olsa başarabileceğime çok inanıyorum...ferrari bile olsa satarım Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
şimdi filo kurmasına filo kurulur da... şuradaki zorluk şu...ben 20.000tl edecek bir aracı 15000tl ye alsam bu parayı çevirsem sürekli...5 sene sonra filo kuracak duruma gelirim.. ama ne yazik ki ikinci elde bu karlılıkları bırakmıyorlar.... uygun fiyatlı araçlar var ama bunun içinde bir sürü ihaleye teminat yatırmak uğraşmak lazım... elimdeki sıfırdan başlamak için bile yeterli değil. erzurum'da seat leon'a teklif verdim...arac internette 22 den başlayan bir piyasaya sahip 2008 benzinli seat leon...16000tl verdim...1 gün sonraki araç başındaki ihalede 16050 tl verip aldılar...ve araç başındaki ihalede olsam bile bu seferde rakam şişecekti 18000tl leri bulacaktı... ığdır'da 2005 vw passat 1.9 dizel exc paket eski kasa araca teklif verdim...aracın satarı 26000tl ben araca 19625 tl teklif verdim...banka avukat 19630 verdi aracı aldı...bu işi banka bile yapıyor...ben bankayla nasıl başedicem? bankalar bile araç alım satım peşine düşmüş... ihalelerin hepsi pahalı değil ama ucuz kalanları bile bize bırakmıyorlar... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
| masal06 Üye Toplam 2659 yazı | Benim yeğene büyüyünce ne olacaksın diyorum Doktor oda olmazsa Pilot olacağım diyor Bizede büyüklerimiz sorduğunda bu hayallerle büyüdük geldik Satış uzmanı olduk :) Param olsaydı Benzinlik sahibi olmak isterdim derdim Piyasada okadar araç var:) herhalde biri elir bizde deposunu doldururdu. Üniversitede Okurken Benzin istasyonunda kısa bir süre çalışınca Kazın ayağının öyle olmadığını öğrendim Öğrenme sırası Turbolineada :) "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR" "Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir." ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam.... Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| turbolinea Üye Toplam 209 yazı | 07/10/2013 : 19:07:56 ben rüya ya da hayel peşinde olan biri değilim... 500tl ile araç satmasına satarım da...böyle yaptığım zamanda bu sıkıntı dan başka bir şey değil...eleman giderlerini karşılayamam..kişinin gelme gitme masraflarını bile karşılayamam. durum bundan ibaret... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||