Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Yem Fabrikası

BaşlatanibrahimdmrTarih03/09/2013 20:35:36Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
YEM FABRİKASI KURUYORUM HANGİ HAMMEDDELERİ KULLANARAK NASIL BİR FORMÜLASYON OLUŞTURABİLİRİM?
ibrahim

Yerleşim Türkiye / GümüşhaneMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye31 yazı
Ne yemi? Kaç aylık için ? Bir yem firmadindayim. Ozelden yaz sormak istediklerinizi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
Merhabalar halitt arkadaşım bende aynı şekilde (tavuk) yem hammaddelerni ogrenebilirmiyim iyi çalışmalar

Yerleşim Fransa / BordeauxMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ibrahimdmr
YEM FABRİKASI KURUYORUM HANGİ HAMMEDDELERİ KULLANARAK NASIL BİR FORMÜLASYON OLUŞTURABİLİRİM?

Fabrikanızı kurdunuzmu ? Başlangıç maliyetiniz nedir? Ne kadar üretim yapıyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye138 yazı
Kurulum aşamasından sonra insanlarla bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz.

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Esnaf
Yeni Üye20 yazı
Kurdunuz mu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ibrahimdmr

Mesajınız 2013 tarihli. 15.08.2016 yılındayız. Fabrika kurma fikriniz bana ciddi gelmedi. Ülkemizde ihtiyacım beş katını karşılayacak yem fabrikası var. Hala kurmadıysanız Fabrika kurmayın. satılık çok fabrika var bir tanesini alırsınız. Ayrıca amacınız sadece yem üretmek ve satmak ise, üretim kısmını bırakın alıp satın. Bu günkü şartlarda Pelet yem tesisi dahil kuracağınız 20 ton/saat kapasiteli Hammadde depoları dahil bir fabrika 1 milyon USD Civarı mal olur. Selamlar
yaYalcin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama