Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Birikimimi Arttırmak İçin Ne Yapabilirim?

Başlatansey4546Tarih31/08/2013 13:30:47Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
merhaba. benim 40.000 tl kadar nakit param var. sabit bir işim var. memurum. elimdeki parayı artırmak için ne yapabilirim. (dükkan falan açmadan ve altın dolar haricinde) mesela 3 ayda, 6 ayda, 1 yılda v.s. şunu alırsan yada şunu yaparsan kazancın bu kadar olur şeklinde. fikirlerinize ihtiyacım var. ne bıiliyim şunu alıp şuraya yatırıp 1 ay 3 ay sonra satarsan %20-30 karlı gibi.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye4 yazı
tanınmış sağlam mütaahhitten temelden daire al 80-100 000 tl lik bir daireye gireilirsin mesala, sabit gelirin var ise bina bitene kadar ara ara ödemede yaparsın daire bittiginde 10-15 000 tl kar ile satar firmaya borcunu ödedikten sonra tekrar yeni bir daireye baglantı yaparsın bu şekilde karını üstüne ko**** 2-3 yıl sonra ana paranla bile daire alabilirsin borçsuz olarak...

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Mühendis
Üye216 yazı
İmarlı arsa al arkadaşım senin için en az risksiz ve getirişi garantili bir yatırım olur 3 yıl sonra kendini katlar
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı

yöntem çok da riskli, kalbinin sağlam olması lazım...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye2659 yazı
Ahh ahh keşke tasarrufları değerlendirmenin sihirli ve kesin bir yolunu bulabilsek fakat nerdeeee :) Bunun sihirli bir formülü yok
Biri işime kar ortağı ol diye dememiş hayret :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı
cigar hangi yöntem riskli anlamadım. ne demek istediğini.
abitgulistan imarlı arsa alınır alınmasına da, sorun sürekli değer getirecek bir arsa bulmakta. bi arsa alırım 1-2 sene içinde aynı fiyata satarsam bu işten bişey çıkmamış olur. yani en büyük sorun kar getirecek arsa bulmakta.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye31 yazı
güncelll

Yeni Üye31 yazı
güncel

Yeni Üye31 yazı
güncelllll. bu konuda fikirleri olan arkadaşları bekliyorum.

Yeni Üye31 yazı
güncelll. arkadaşlar fikirleri olanlar yazarsa sevinirim.

Üye115 yazı
arsa tarla al iyi araştırıp güzel bi yerden uygun alırsan çok güzel karlar elde edebilirsin..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Üye229 yazı
güncel .
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı
gggüüüünncceeeeeeeeeelllllllllllllllllll :)