Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

8 Bın Dolarla Ne İs Yapabilirim

BaşlatanmalemdarTarih19/08/2013 18:54:50Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye88 yazı
selam degerli arkadslar,elimde 8 bin dolar param var ne is yapsam diye dusunmekteyim,degerli fikir ve önerilerinzi bekliyorum...
MEHMET ALEMDAR

Yerleşim Kırgızistan / BiskekMeslek İnsan kaynakları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye437 yazı
ülkemizde düşünüyorsanız miktar biraz riskli....çiğköfte sektörü uygun olur.....üstüne biraz paranız da kalır bir müddet kirayı da ödersiniz o paranın içinden....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
selam arkadaşım hangi ilden yazıyorsun, yaşın kaç, şuan ne işle ilgileniyorsun, şunun için soruyorum, önümüzde bir bayram var ve bu bayrama yakın bir ürün satışı için , şayet aracın da var ise veya bir iki aylığına bir araç bulursan, güzel satabileceğin bir ürünü sana tavsiye edebilirim. ürünümüz suni deri mont, ilgilenirsen para kazanılabilecek bir ürün kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye30 yazı

kırgızistan da yaşıyorsan en mantıklısı tekstil olur..markalı ürünler mevcut bende ve çok uygun fiyattan verebilirim kırgızistanda çok satarsın..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye88 yazı
selam demırok evet kırgızdayım sizce en hızlı ve kar getırecek urun hangisıdır? ayrıca dıger yorumlar ıcın yorum sahıblerıne cok tesekkur ederim.
MEHMET ALEMDAR

Yerleşim Kyrgyzistan / BiskekMeslek Ynsan kaynaklary
Üye381 yazı
2012 de bişkekten geldim sen gitmişsin :) hayırlısı ne diyelim. düzeldimi oralar? gerçi düzelmez. tekstil işi olmaz, bu aralar baya riskli, ama yok olur dersen orada tanıdık tekstille uğraşan arkadaşlar var, yönlendirebilirim. 8bin dolr yetermi bilmem ama fastfood tarzı bişey olabilir, gerçi onu da begemeod çular bırakmamıştır. kırtasiye kur derim. benim de kafamda vardı yapamadan geldim. hani manas üniversitesi ile politex arasına bir yere açarsan mükemmel satış yaparsın. özellikle türk defteri kalemleri falan filan satarsan baya para kazanırsın. ha manasta da tanıdık öğrenci arkadaşlar var, söyleriz oradan da destek alırsın. onun dışında betada falan bi yer aç diyecem 8bin yetmez. ya da aç döner tarzı bişey koy başına azeri veya ahıska türkü birini oldu bitti. ama güvenme kimseye. şimdilik bunları söyliyim, aklına takılan bişey varsa buyur sor yardımcı olmaya çalışayım..
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye88 yazı
selam gıyotın,evet dedıklerın cogu dogru,kırgızıstanı ıyı analız yapmısın,bende turkıyelı bır arkadasla tanısdım bana corab toptancılıgı ısı yapalım dıyor,tırla getırırsek daha fazla kar bırakıyomus,bende degerlendırıyom aklımda kucukden ayakkabı ısıde yapmayı dusunuyorum,cunku turk ayakkabıları burda baya tutuluyor,pahalı olsada suan pazar analızı yapıyorum benım ıcın cabuk satılan ve ıyı kar bırakan urun uzerınde odaklasıyoru.burda fıkırlerıyle katkıda bulunan arkadsalara ayrı ayrı tesekkur ederım yaklasık 1.5 yıldır kırgızıstanın baskentı bıskekde yassıyorum.bundan 8-9 ay once aklıma soyle bır sey geldı yav burda yassıyorsam anılarımı ve ızlenımlerımı anlatan bır blog yazayım,ıyı olur dedım kendı kendıme ve amötör bır blog denemsı oldu ısteyen blogumdan benım kırgızıstan ızlenımlerımı okuyabılır.herkese ıyı calısmalar.>
http://seyhatlerim-anilarim.blogspot.com/
MEHMET ALEMDAR

Üye194 yazı
Çevren genişse toner işi yapabilirsin dolum fiyatına sıfır toner satabilirsin ayda ortalama 5-6 binlira kazanabilirsin..

görüşelim detaylar için

tufanhanifi@gmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye98 yazı
Toner fiatlaı ne kadar acaba?
Tarık Buğra ÖZTÜRK

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye381 yazı
Bişkekte toner fiyatları 1,5 2 yıl önce 850 900 com civarıydı. dolumunu 160 coma falan yapıyorduk yanılmıyorsam. (30com = 1tl yaklaşık değerdir.) tonerler çinden geldiği için Türkiyeden daha ucuzdur. ayakkabı işi yapan var türkiyeli olarak. ben ordayken en son yeşil mağazasını da getirmişlerdi. çorap işi iyi olabilir. ha bişey daha bazı arkadaşlarımız ahıskalılar sayesinde türkiyeden kırgızistana oradan da kazakistana tektil, kot falan ***ürüyordu deli kar ediyorlardı. bunu da tavsiye ederrim eğer eşiniz kırgızsa. günlük gider gelir almataya süper kar eder bi kaç kotta falan. blog yazılarınızı da okudum, başarılarınızın devamını diliyorum, saygılar..
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye98 yazı
Forex..
kaan

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye88 yazı
selam arkadaslar,gelecek haftaya nasıb olursa aykkabı ısıne baslamaya karar verdım.buarada gecensene aklıma soyle bırsey gelmısdı,madem ben kırgızda yasıyorum bılen bılır talas sehrınde dıger ulkelere ıhrac edılen kurufasulye dıkatımı cekmıstı kendı kendıme dedım bır blog sıtesı acarak kırgız fasulyesını turkıyeye ve dıger ulkelere tanıtayım,ve sıte aracılıgıyla alıcılarla satıcıları bulusturub bende emegımın karsılıgı komısyonumu alırım dıye blogumu hazırladım,bır cok ılan sıtesınde tanıtım yaptım, ve gercekdende bır cok kısı benı aradı konusduk, bırcogu kırgıza gelmedı bır ıkı kısı geldi onlarda benden almadılar bu sene bıraz daha umutluyum,daha dun bursadan bırısı benım sıteden bana ulastı skypeden konustuk fasulye cevız ve aycıcegı satın alıp avrupaya ve balkanlara satacaklarını soyledı,ınsallah bır seyler olur bahsettıgım blogumuda merak edenler buradan zıyaret edebılırler>http://fasulyeci.blogspot.com/
MEHMET ALEMDAR

Yeni Üye37 yazı
Mehmet Bey,
Size Kırgızistan da kurabileceğiniz müthiş bir iş fikri sunacağım.Bu arada bulunduğunuz bölgenin nüfusu ne kadar.
Bana bir mail atarsanız size detaylı bilgi verebilirim.
must1301@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Mühendis
Üye112 yazı
selam ayakkabı imalatçısıyım çok güzel ve karlı iştir dediğin gibin dış ülkelerde türk ayakkabılarına çok iyi rağbet var bu konuda sana yardımcı olabilirim ve peşin satabilirsen orada elindeki sermayen yani 8 bin doların fazlasıyla yeter güzel iş yapabilirsin 0532 331 73 34 islamkaraca@hotmail.com emsallife@hotmail.com bana ulaşırsan güzel işler yapabiliriz şuan tam kış sezonuna giriyoruz ve kırgızistan da satabilceğin çok iyi katagoride ve karlı bir ayakkabı üretiyorum bana ulaş daha detaylı görüşelim

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye21 yazı
8000 dolar :) cebinde kalsın dordoy pazarda toptan kısmında en son 1200-1500 dolardı kiralar + giderlerini saymıyorum toptancılık yapmaksa fikrin hayalden öteye gidemezsin parakende diyelim kira1000 dolar + masrafın ayakkabıda stok tutman lazım numara yok dememen için o sermaye ile ne çeşit nede stok yapabilirsin........ ama şu olabilir 7-8 inci bölümlerde 1 dükkan aç toptan kısmından hindistan ve türk malı alıp parakende sat göz zevkin varsa sezona göre iyi ürünler yakalarsan ayda 700-800 dolar kazanırsın masraflarını cıkınca Kırgızistan eskisi gibi deil türk marka maağzaları açıldı ve fiyatlar pazara oranla daha ucuz secenek daha cok bunuda gözlemlemişindir umarım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye88 yazı
selam arkadaslar hernirinizin cok degerli fikirleri var ayrı ayrı hepinize cok tesekkur ederim,gercekden cok ufuk acıcı fikirlerinzden yararlanıyorum,hani atalarımız demis akkılı o kisidir baskalarının aklınıda kulanandır yani baskalarının aklından fikirlerindande yaralanmak lazım,turkiyeden mart ayında bir arkadasla tanısmısdık kırgızdan evli turkiyeden gelirken kıslık çorap getirmiş bahara girerken tabi satamadı,numune olarak kot getırmısdı kırgızda gıden modellerden degildı aynı modeller cın malı daha ucuzdu, hatta pazar pazar dolasdık tanıtım yaptık satamadık, siparis, almadık neyse arkadısım mayıs ayının basında dordoy pazarının en az musterı gelen bolgesı olan istanbul kerben denen yerde aylık 50 dolara bır konteynır dukkan actı,turkıyeden yazlık coraplar getırti,toptan corap satmya basladı, basladıgı sermaye 5-6 bın dolar cıvarındaydı suan geldıgı durum baya ıyı bır gelısme kaydettı dıyebılırım, bunun yanı sıra ayakkabı sıparıslerıde aldı bır 2-3 tane musterı buldu onlarada toptan ayakkabı verıyor,yanı dıyecegım bu ıse ufak ufak gırdı sabrettı ve ısı oturtmaya basladı,bende sımdı onunla tıcari ortaklıga basladım insallah basarılı olurum. nakrevıp arkadasımızın kırgızıstan hakkındakı analızlerı cok dogru aynen katılıyorum kırgızistan artık eskısi gibi degil,az sermaye ile is kurmak artık baya zorlastı.kırgızistandan herkese selamlar sevgiler.

http://seyhatlerim-anilarim.blogspot.com/
MEHMET ALEMDAR