selam arkadaslar hernirinizin cok degerli fikirleri var ayrı ayrı hepinize cok tesekkur ederim,gercekden cok ufuk acıcı fikirlerinzden yararlanıyorum,hani atalarımız demis akkılı o kisidir baskalarının aklınıda kulanandır yani baskalarının aklından fikirlerindande yaralanmak lazım,turkiyeden mart ayında bir arkadasla tanısmısdık kırgızdan evli turkiyeden gelirken kıslık çorap getirmiş bahara girerken tabi satamadı,numune olarak kot getırmısdı kırgızda gıden modellerden degildı aynı modeller cın malı daha ucuzdu, hatta pazar pazar dolasdık tanıtım yaptık satamadık, siparis, almadık neyse arkadısım mayıs ayının basında dordoy pazarının en az musterı gelen bolgesı olan istanbul kerben denen yerde aylık 50 dolara bır konteynır dukkan actı,turkıyeden yazlık coraplar getırti,toptan corap satmya basladı, basladıgı sermaye 5-6 bın dolar cıvarındaydı suan geldıgı durum baya ıyı bır gelısme kaydettı dıyebılırım, bunun yanı sıra ayakkabı sıparıslerıde aldı bır 2-3 tane musterı buldu onlarada toptan ayakkabı verıyor,yanı dıyecegım bu ıse ufak ufak gırdı sabrettı ve ısı oturtmaya basladı,bende sımdı onunla tıcari ortaklıga basladım insallah basarılı olurum. nakrevıp arkadasımızın kırgızıstan hakkındakı analızlerı cok dogru aynen katılıyorum kırgızistan artık eskısi gibi degil,az sermaye ile is kurmak artık baya zorlastı.kırgızistandan herkese selamlar sevgiler.
http://seyhatlerim-anilarim.blogspot.com/