selam arkadaşlar , şuan bakkal işi ile uğraşmaktayım.dükkan kendimizin yaklaşık 15-20 senedir bu iş ile meşgulüm ama 6 yıldır yalnız yapmaktayım ve işler eskisi gibi değil,dükkanımın bulunduğu semtte büyük marketler ve birsürüde bakkal dükkanı var .acaba diyorum işyerimi değiştirip ev yemekleri gibi bir sektöre mi çevireyim bilmiyorum.eski işler kalmadı acaba böyle bir değişikliğe gitsem şuandaki işlerimden daha kötü olur mu ? 400-450 tl cirom var ama bu işi yapanlar çok iyi bilir parayı cebinde tutamazsın. böyle bir şey düşünüyorum sizlerin yaptığı yorumlar ve gösterdiğiniz yollar çok önemli benim için .bulunduğum muhitte öğrenci çok ,iki sokak yukarda öğrenci yurdu var .gerçi yurtlarda yemek veriliyor bildiğim kadarıyla ama ne tutturursam kardır diye düşünüyorum bi mahalle yukarda da askerlik şubesi var yürüme mesafesiyle 10 dakika bile sürmüyor , gerekli tanıtım yaparaktan işleri belki yükseltebilirim diye düşünüyorum . tabi şuanda ortada henüz bir girişim yok ama düşünüyorum sizler nedersiniz arkadaşlar .ev yemekleriyle ilgili bir kaç yorum okudum bu sitede ama benim aradığım cevaplar yok.mesela yemeği kilo ile satan yerler olduğunu duydum.bana çok farklı bir strateji gibi geldi ama mantıklı buldum. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler herkese.
kırmızı ışık: dur
yeşil ışık: geç
sarı ışık: HIZLI GEÇ :)
yeşil ışık: geç
sarı ışık: HIZLI GEÇ :)