Ben yaklaşık 2 yıldır girişimcilik,kendi işini kurmak,büyük şirketler onları kurucuları ve onların hayatları hakkındakitaplar ,
daha sonrasında koniks.com gibi iş fikirleri ve girişimcilik ile ilgili bilgi ve paylaşımlar içeren forum ve internet sitelerini takip ediyorum.
18 yaşıma girip Liseden mezun olur olmaz ilk olarak sermaye toplayabilmek amacıyla işe başladım yaklaşık 1300lira kadar bi para topladım.Bu parayı yaşıtlarım gibi telefon,bilgisayar tarzı ihtiyacım olmayan şeylere harcamak istemiyorum açıkçası.Bu yüzden küçükte olsa kendi çapımda birşeyler yaparak para kazanmak istiyorum.
Uludağ Üniversitesini kazandım ayrıca,Birkaç güne kadar da Bursa'ya yerleşiyorum.Okul için paraya ihtiyacım yok Ailemden gelen para bile fazlasıyla yeterli olur benim için ayrıca Okul birinciliğinden kazandığım aylık 500tl civarı da burs geçicek elime ailemin göndereceğinin dışında ancak bunları sermaye olarak kullanmak gibi bir düşüncem yok şuan.
Benim sizlerden isteğim,Ne gibi bir ticret yapabilirim?
Üreticilerden alarak,Sahibinden.com gibi sitelerde satış yapmak ne kadar mantıklı olur?
Ticarette dikkat etmem gereken hususlar nelerdir,Bildiğiniz üzere hiç bir tecrübem yok ticaret açısından.
Bana verebileceğiniz önerileri bekliyorum.
Şimdiden tüm üstadlarıma da teşekkür ediyorum :)