Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Türkiyede Gelecek Vaad Eden Bir Sektör

BaşlatanayhanbeyTarih12/08/2013 00:36:55Yorum0

İlk mesaj
Üye107 yazı
Profesyonel Apartman Recidance ve Site Yöneticiliği

Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba
Ben İstanbul bölgesinde baba mesleğim olan inşaat yap-sat işiyle uğraşıyorum. Firmamız aile şirketi olup babam abim ve ben olmak üzere 3 kişi işleri yönetiyoruz. Orta ölçekli ama büyüme hedefleri olan bir firmayız. Yılda ortalama 15 konut (daire) üretip satıyoruz. Fakat tahmin edersiniz ki biz üç kişi olduğumuzdan fazlasıyla boş vaktimiz olabiliyor. Bende bu durumu yeni bir iş koluyla fırsata dönüştürme çabası içerisine girdim. Profesyonel apartman ve site yöneticiliği nicedir aklımda olan bir sektördü. Biraz araştırmalar yaptım. Ülkemiz de bu işi yapan firmalar mevcut ve bana göre tam olarak ta gelişimini tamamlayamamış bir sektör. Çünkü kentsel dönüşümün ve inşaat sektöründeki bu hızlı yükseliş ivmesi doğrultusunda her yıl binlerce konut üretilmektedir. Daha ilerleyen zamanlarda profesyonel yöneticilik sektörünün çok fazla öne çıkacağını düşünüyorum.
Konuyla ilgili en önemli sorunum ise tam olarak araştırmalarımdan bilgi sahibi olamayışımdır. Mesela kazançları nedir? Bu iş için kalabalık bir ekibe ihtiyaç var mıdır? Site ve apartmanlarla görüşmeler nasıl sağlanmakta? İşin detayları nedir?
Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımızdan yardım talep etmekteyim. Herkese iyi forumlar.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum