ve size şimdi işimden bahsetmek istiyorum . bursada görükle denen bi yerleşkede kalıyorum ve burda nufusun %90 ı öğrenci yani yaklaşık 30 bin öğrenci var . ve öğrenciler sizde bilirsinz uyuşuk insanlar yani acıkan dışarı cıkıp yemek yemektense eve sipariş veriyo yani anlıcanız burda paket işi çok favori
bende şöyle bişe düşündüm burda balıkcı yok yani var ama pek bişeye yaramıyo ..
evim de balık yapim yani porsiyon ekmek arası vsvs. ve bunu biraz da ucuz olarak hizmete sunim. ve magnet ve broşur basarak bunu görükledeki tüm evlere dağıtım yani. sadece evlere paket servis yapan illegel bi işletme olmak istiyorum motoru olan birde arkadaşım var ona da paket attırmak istiyorum . yaptıgım hesaplara göre günde yaklaşık net karım 100-150 arası olabilir. tabi bu ilk başlarda daha sonra ne olur bilmiyorum .
baktım iş tutuyor insanlar memnun iyi de para kazanıyorum . işi resmiyete döküp legal bi işleme kurabilirim.
tek korkum olay duyulursa yasal cezalar yemek . ama ben bu riski göze almak istiyorum .
aslında bende direk legal bi işletme kuup başlamak isterim ama baştada söyledğim gibi öğrenciyim ve sermayem yok belkı burdan biraz sermaye yapıp güzel işler kurabilirim
sizinde değerli fikirlerinizi almak istedim .
avantajları ve dejavantaj larını karşılaştırıp bana ne yapmam gerektiği hakkında bi fikir verirseniz sevinirim.
teşekkürler
yok henüz