İlk mesaj
Dış Ticaret
Azerbeycan Baku İle İlgililenenler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
96 yorumM
Yeni Üye7 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ibrk2727 tekstil işi nasıl bakude arkadaşlar |
normal olarak .fiyatina,kalitesine bagli.
sorunuzu biraz daha aca bilirmisiniz?
yardimci olmam icin
Mr.Tony
I
Üye401 yazı
İstemi Ozan Aydemir
O
Yeni Üye17 yazı
04/07/2014 : 20:18:01#93
Web sitesi
Alıntı
merhaba
ev ve kişisel bakım ürünlerinde azerbeycan pazarında müşteri bulmanız durumunda komisyon bazlı çalışabiliriz.
deterjan, yumuşatıcı, sıvı sabun, diş macunu ve bir çok ürünü gelen talepler dogrultusunda fason üretip ihracatını gerçekleştirebiliriz.
harunc@ovitrade.com adresine mailinizi beklerim ilgilenirseniz
Harun Canat
Ovitrade Türkiye
Dış Ticaret Uzmanı
Aracı & Müşteri İlişkileri
Ovitrade Türkiye
Dış Ticaret Uzmanı
Aracı & Müşteri İlişkileri
M
Yeni Üye13 yazı
İthalat-İhracat Uzmanı
Y
Yeni Üye51 yazı
Merhaba,
Çelik kapı ve iç kapı olarak iç piyasa ve ihracat talepleriniz mail adresimden ulaşabilirsiniz.
Geri dönüş sağlanacaktır.
Fabrikamız Kayseridedir. Merkez showroom ve ofisimiz İzmirdedir.
Yiğit AKDENİZ
İnci door çelik kapı ve iç kapı
Email: info@inci-door.com
export@inci-door.com
Çelik kapı ve iç kapı olarak iç piyasa ve ihracat talepleriniz mail adresimden ulaşabilirsiniz.
Geri dönüş sağlanacaktır.
Fabrikamız Kayseridedir. Merkez showroom ve ofisimiz İzmirdedir.
Yiğit AKDENİZ
İnci door çelik kapı ve iç kapı
Email: info@inci-door.com
export@inci-door.com
K
Yeni Üye71 yazı
23/07/2018 : 10:45:24#96
Web sitesi
Alıntı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.
info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.
info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz