Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Azerbeycan Baku İle İlgililenenler

Başlatanalex355Tarih04/06/2008 15:40:16Yorum96

İlk mesaj
Yeni Üye57 yazı
turkiye de daralan piyasalardan bunalanlara azerbeycan a acilmalari kucuk ve buyuk yatirimcilar ziyaret edin baku yu

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
96 yorum
Yeni Üye57 yazı
tekstil konusunda yapmayi dusundugunuz nedir bilgi verirseniz yardimci olabilirim slm lar

Yeni Üye57 yazı
otel tekstili ile ilgili bi sayt iniz varmi . bu konu benim yabanci olmadigim bir konu fiyat ,ebat, kullanilirligi turkiyede nasildir.(yayginmi).burada 3 yili askin suredir otel GM i olarak calisiyorum.biz carsat ,yastik kilifi ,nevresim, masa ortusu vs hatta buklet malzemelerini dahi turkiyeden getirtiyoruz.camasir yikama fabrikasi kilo basina yaklasik YTL ile 1.5 yikiyor . slmlar

Üye130 yazı

Alex Bey,

Özelden mesaj attım okuyup cevap verebilirseniz memnun olurum.
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye3 yazı
selamlar!bakude celik kapı isi nasıl bilgilendirebilir misiniz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye57 yazı
celik kapi olabildigince var ,ama yinede pazar sansiniz var cunku buradaki insaat sektoru patlamis durum dadir,(yani baku de yasayan insanlari tek tek yerlestirseniz bu dairelere yine de bos daire kalir).buradaki dairelerin satis sekli anahtar teslimi degil, ince sivali sekildedir.yani evi satin alanlar kapi pencere fayans boya vs isleri kendileri yaptiriyor bilgilerinize.

Yeni Üye3 yazı
merhabalar,
azerbeycanda diyaliz ve özel hastane ile ilgili araştırmalar yapıyoruz.Bu konuda özellikle diyaliz konusunda merkez acmak bilginiz varmıdır.
Saygılar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
alex tesekkur ederim!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye57 yazı
saglik sokteri iyi bi sektor turkiye de oldugu gibi burada oldukca dikkatleri uzerinde toplayan bir sektor . devamli acilan klinikler var. merkezi klinik adi altinda bir hastane var turklerin calistirdigi ve klinikler ,ilac firmalari var. diyaliz konusuyla ilgili bilgiyi daha sonra gecmeye calisicam size slmlar

Yeni Üye12 yazı
Azerbaycanın ihrac ettiği ürünler nelerdir genel olarak ?? hangi sektörler ihraca açıktır ???

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye41 yazı
Arkadaşlar Ben de bu konuyla ilgilenmiştim bir aralar. Aşağıda bazı yararlı linkler veriyorum. Ülke profili, mevcut durum ihracat/ithalat vs. bilgilerini içeriyor.

AZERBAYCAN CUMHURİYETİ ÜLKE PROFİLİ
http://kobi.mynet.com/pdf/Azerbaycan.pdf
http://www.kobinet.org.tr/hizmetler/bilgibankasi/ekonomi/BKE/ulkeraporlari/Azerbaycan.pdf
http://www.dtm.gov.tr/dtmadmin/upload/ANL/TurkCumhuriyetDb/Azerbaycan.pdf
http://www.1bilgi.com/halkla-iliskiler/2970/gelismis-ulkeler.html
http://www.bilwor.com/Country_Profile.jsp?pl=AZ
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/aj.html (İNGİLİZCE)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı
teşekkürler ii oldu bu :)

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye51 yazı
Azerbaycan'a bişeyler ***ürmek isterseniz ilk önce o ürünü orda hükümete yakın adamların tekelinde olup olmadığını araştırın.
Örneğin diş hekimi koltuğu ***üreceksiniz eğer orda birileri bu işi tekelinde tutuyorsa sizin mallarınız gümrükten gecemiyor.Bunu bizzat yaşayan birisiyle tanıştım ve yaklaşık 3 yıldır mallarım cürüyo demişti.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye11 yazı
Ben kendime ait özmal araçlarla yurtdışı-yurtiçi kara nakliyesi yapmaktayım. Acaba Azerbaycan pazarına nasıl giriş yapabilirim?????

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Editör5590 yazı
Birleşik Kırallık tanıdık geldin bana emeklimisin ??
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Yok Akinselcuk biriyle karıştırdın heralde

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye27 yazı
Merhaba, inşaat sektöründe hareketlilik varsa yüksek miktarda mermer temin edebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye38 yazı
ARKADAŞLAR BEN AZERBAYCANa TÜRKİYEDEN HALI V.S. İHRAÇ ETTİM PARAMI ALANA KADAR 7 AY VE O KADARda RÜŞVET GİTTİ AKLI OLAN VARSA AZERİLERLE İŞ YAPMAZ KISACASI BU DERİM ALTIN BUKSAM BÖLÜŞMEM SÖZÜMÜ UNUTMAYIN LÜTFEN

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye5 yazı
Denizli'de ev tekstili üretimi yapan bir firmayız.Azerbaycan pazarına girmek istiyoruz.bahar@trade2best.com adresinden bana ulaşırsanız sevinirim.
S.Bahar Dusko
International Marketing Representative

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye83 yazı
ÖZELDEN MESAJ ATTIM GERİ DÖNERSENİZ SEVİNİRİM

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GirneMeslek Yöneticilik
Yeni Üye8 yazı
3.5 yılını bakude gecırmıs bırı olarak cok dıkkatlı olmanı ısterım.rusvet hat safhada polıs senı korumak yerıne kuyunu kazar.bakude turk restorantları cok rağbet gormekte belkı boyle 1 sey dusunebılırsın.fakat dıkkatlı hareket etmenı tavsıye ederım.
hasan aktaş

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Üye161 yazı
alex... azerbaycan a KAMAZ kamyon pazarlayalım... 0 km ama 2. el fiyatına... Örneğin fabrika satış fiyatı 83.500$ olan model 51.500$... müşteri bulabilirsen iyi bir ekmek kapısı olabilir... tüm kamaz modellerde yardımcı olabilirim... www.kamaz.ru adresine bakabilir ilgilenenler...

edipaykut@hotmail.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Serbest meslek
Üye599 yazı
sayın alex355.azerbeycandaki altın fiyatlaı ile türkiye arasında nasıl bir fark var.altın ticareti sizce uygunmu..teşekkürler.
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye114 yazı
baku ile gercekten ilgileniyoruz bir mail adresi verirseniz biraz fikrinizi alalım ve gorüselim serkan.turan@live.com adresinden ekleyebnilirsiniz.
serkan turan

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
Yeni Üye37 yazı
Merhaba arkadaslar, Azerbaycanda her ticaretle ugrasiyorum (etik ve hukuki) bir cok islerimiz var. Ozellikle turk ish adamlariyla burada ortak ishler/firmalar kurmak istiyoruz. Bu ishlerde 20yili askin bir tecrubemiz var.

Devlet memurlariyla iyi geciniyoruz. Tum islerimizde vergi odeuyoruz.

Yatirimcilar, ish kurmak isteyen uretimciler, bayilik acmak isteyen firmalar irtibata gece bilir:
eldar-94@box.az
Genc girisimci.
Her sektorde (Medeni ve kanuni) calisan firmalarla is birligi yapib eksiklerini tamamlaya, ve her ikimizin kazanmasini saglaya bilirim
Eldar-94@box.az
+994 55 606 4192
[Azerbaycan/Baku]

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye11 yazı
DURSUNLARMETAL olarak pvc kapı ve pencere aksesuarları üretmekte ve satışını yapmaktayız. fiyatlarımız cok uygun. ilgilenmek isteyenlerle gorusmekten mutluluk duyarız. saygılarımla.
S&Z

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye53 yazı
ev tekstili grubunda dokuma kumaş üretimi gerçekleştiren firmamız
nevresim takımı yorgan uyku seti üretimi gerçekleştirmektedir toptan talepleri olan firmalara ve
toptan satış gerçekleştirmek isteyen firma sahipleri ile irtibata geçilebilecektir

bahcekapilitekstil@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Sanayici
Yeni Üye85 yazı
bu baküde sadece elbise mi var ya da neler var mesela.. elektronik malzemeler varmı ucuz yollu yani ordan alma gibi bi şansımız varmı? Mesela sıfır iphone 4 var mı orda fiyatı ne olabilir acaba. Hiç bu sitece azerbaycanda elektronik işi yapan arkadaşlar yok mu? ama dürüst olacak aynı benim gibi
Yaptıklarım Yapacaklarımın İmzasıdır.

Yerleşim Türkiye / BitlisMeslek Esnaf
Yeni Üye26 yazı
kardes azerbaycanin elektronik piyasasi istanbulun dogubank carsisi kadardir buraya da elektronik dubaiden ve cinden geliyor kazandirmaz.yedirmezler.

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Tekstil