İlk mesaj
Dış Ticaret
Azerbeycan Baku İle İlgililenenler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
96 yorumA
Yeni Üye57 yazı
A
Yeni Üye57 yazı
P
Üye130 yazı
Alex Bey,
Özelden mesaj attım okuyup cevap verebilirseniz memnun olurum.
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
K
Yeni Üye3 yazı
A
Yeni Üye57 yazı
celik kapi olabildigince var ,ama yinede pazar sansiniz var cunku buradaki insaat sektoru patlamis durum dadir,(yani baku de yasayan insanlari tek tek yerlestirseniz bu dairelere yine de bos daire kalir).buradaki dairelerin satis sekli anahtar teslimi degil, ince sivali sekildedir.yani evi satin alanlar kapi pencere fayans boya vs isleri kendileri yaptiriyor bilgilerinize.
O
Yeni Üye3 yazı
09/06/2008 : 18:03:24#6
Web sitesi
Alıntı
merhabalar,
azerbeycanda diyaliz ve özel hastane ile ilgili araştırmalar yapıyoruz.Bu konuda özellikle diyaliz konusunda merkez acmak bilginiz varmıdır.
Saygılar
azerbeycanda diyaliz ve özel hastane ile ilgili araştırmalar yapıyoruz.Bu konuda özellikle diyaliz konusunda merkez acmak bilginiz varmıdır.
Saygılar
K
Yeni Üye3 yazı
alex tesekkur ederim!!
A
Yeni Üye57 yazı
saglik sokteri iyi bi sektor turkiye de oldugu gibi burada oldukca dikkatleri uzerinde toplayan bir sektor . devamli acilan klinikler var. merkezi klinik adi altinda bir hastane var turklerin calistirdigi ve klinikler ,ilac firmalari var. diyaliz konusuyla ilgili bilgiyi daha sonra gecmeye calisicam size slmlar
M
Yeni Üye12 yazı
Azerbaycanın ihrac ettiği ürünler nelerdir genel olarak ?? hangi sektörler ihraca açıktır ???
C
Yeni Üye41 yazı
AZERBAYCAN CUMHURİYETİ ÜLKE PROFİLİ
http://kobi.mynet.com/pdf/Azerbaycan.pdf
http://www.kobinet.org.tr/hizmetler/bilgibankasi/ekonomi/BKE/ulkeraporlari/Azerbaycan.pdf
http://www.dtm.gov.tr/dtmadmin/upload/ANL/TurkCumhuriyetDb/Azerbaycan.pdf
http://www.1bilgi.com/halkla-iliskiler/2970/gelismis-ulkeler.html
http://www.bilwor.com/Country_Profile.jsp?pl=AZ
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/aj.html (İNGİLİZCE)
M
Yeni Üye12 yazı
teşekkürler ii oldu bu :)
I
Yeni Üye51 yazı
Azerbaycan'a bişeyler ***ürmek isterseniz ilk önce o ürünü orda hükümete yakın adamların tekelinde olup olmadığını araştırın.
Örneğin diş hekimi koltuğu ***üreceksiniz eğer orda birileri bu işi tekelinde tutuyorsa sizin mallarınız gümrükten gecemiyor.Bunu bizzat yaşayan birisiyle tanıştım ve yaklaşık 3 yıldır mallarım cürüyo demişti.
Örneğin diş hekimi koltuğu ***üreceksiniz eğer orda birileri bu işi tekelinde tutuyorsa sizin mallarınız gümrükten gecemiyor.Bunu bizzat yaşayan birisiyle tanıştım ve yaklaşık 3 yıldır mallarım cürüyo demişti.
U
Yeni Üye11 yazı
Ben kendime ait özmal araçlarla yurtdışı-yurtiçi kara nakliyesi yapmaktayım. Acaba Azerbaycan pazarına nasıl giriş yapabilirim?????
A
Editör5590 yazı
25/07/2008 : 21:01:29#14
Web sitesi
Alıntı
Birleşik Kırallık tanıdık geldin bana emeklimisin ??
tamnland.com
U
Yeni Üye11 yazı
Yok Akinselcuk biriyle karıştırdın heralde
K
Yeni Üye27 yazı
Merhaba, inşaat sektöründe hareketlilik varsa yüksek miktarda mermer temin edebilirim.
Y
Yeni Üye42 yazı
28/02/2010 : 15:16:50#17
Web sitesi
Alıntı
selam
aksesuar pick up - jeep ve hafif ticari araçara satmak istiyorum.
bilgi için
www.ninec.net
yusuf.kadam@ninec.net
aksesuar pick up - jeep ve hafif ticari araçara satmak istiyorum.
bilgi için
www.ninec.net
yusuf.kadam@ninec.net
Yusuf KADAM
2
Yeni Üye38 yazı
ARKADAŞLAR BEN AZERBAYCANa TÜRKİYEDEN HALI V.S. İHRAÇ ETTİM PARAMI ALANA KADAR 7 AY VE O KADARda RÜŞVET GİTTİ AKLI OLAN VARSA AZERİLERLE İŞ YAPMAZ KISACASI BU DERİM ALTIN BUKSAM BÖLÜŞMEM SÖZÜMÜ UNUTMAYIN LÜTFEN
B
Yeni Üye5 yazı
14/04/2010 : 18:47:11#19
Web sitesi
Alıntı
Denizli'de ev tekstili üretimi yapan bir firmayız.Azerbaycan pazarına girmek istiyoruz.bahar@trade2best.com adresinden bana ulaşırsanız sevinirim.
S.Bahar Dusko
International Marketing Representative
International Marketing Representative
M
Üye101 yazı
azerbeycan 'da makina halı pazarı nasıl mgdurur@hotmail.com
M
Yeni Üye83 yazı
ÖZELDEN MESAJ ATTIM GERİ DÖNERSENİZ SEVİNİRİM
T
Yeni Üye8 yazı
3.5 yılını bakude gecırmıs bırı olarak cok dıkkatlı olmanı ısterım.rusvet hat safhada polıs senı korumak yerıne kuyunu kazar.bakude turk restorantları cok rağbet gormekte belkı boyle 1 sey dusunebılırsın.fakat dıkkatlı hareket etmenı tavsıye ederım.
hasan aktaş
K
Üye161 yazı
alex... azerbaycan a KAMAZ kamyon pazarlayalım... 0 km ama 2. el fiyatına... Örneğin fabrika satış fiyatı 83.500$ olan model 51.500$... müşteri bulabilirsen iyi bir ekmek kapısı olabilir... tüm kamaz modellerde yardımcı olabilirim... www.kamaz.ru adresine bakabilir ilgilenenler...
edipaykut@hotmail.com
edipaykut@hotmail.com
F
Üye599 yazı
sayın alex355.azerbeycandaki altın fiyatlaı ile türkiye arasında nasıl bir fark var.altın ticareti sizce uygunmu..teşekkürler.
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...
S
Üye114 yazı
baku ile gercekten ilgileniyoruz bir mail adresi verirseniz biraz fikrinizi alalım ve gorüselim serkan.turan@live.com adresinden ekleyebnilirsiniz.
serkan turan
A
Yeni Üye37 yazı
21/05/2010 : 23:36:49#26
Web sitesi
Alıntı
Merhaba arkadaslar, Azerbaycanda her ticaretle ugrasiyorum (etik ve hukuki) bir cok islerimiz var. Ozellikle turk ish adamlariyla burada ortak ishler/firmalar kurmak istiyoruz. Bu ishlerde 20yili askin bir tecrubemiz var.
Devlet memurlariyla iyi geciniyoruz. Tum islerimizde vergi odeuyoruz.
Yatirimcilar, ish kurmak isteyen uretimciler, bayilik acmak isteyen firmalar irtibata gece bilir:
eldar-94@box.az
Devlet memurlariyla iyi geciniyoruz. Tum islerimizde vergi odeuyoruz.
Yatirimcilar, ish kurmak isteyen uretimciler, bayilik acmak isteyen firmalar irtibata gece bilir:
eldar-94@box.az
Genc girisimci.
Her sektorde (Medeni ve kanuni) calisan firmalarla is birligi yapib eksiklerini tamamlaya, ve her ikimizin kazanmasini saglaya bilirim
Eldar-94@box.az
+994 55 606 4192
[Azerbaycan/Baku]
Her sektorde (Medeni ve kanuni) calisan firmalarla is birligi yapib eksiklerini tamamlaya, ve her ikimizin kazanmasini saglaya bilirim
Eldar-94@box.az
+994 55 606 4192
[Azerbaycan/Baku]
S
Yeni Üye11 yazı
22/05/2010 : 11:35:44#27
Web sitesi
Alıntı
DURSUNLARMETAL olarak pvc kapı ve pencere aksesuarları üretmekte ve satışını yapmaktayız. fiyatlarımız cok uygun. ilgilenmek isteyenlerle gorusmekten mutluluk duyarız. saygılarımla.
S&Z
B
Yeni Üye53 yazı
ev tekstili grubunda dokuma kumaş üretimi gerçekleştiren firmamız
nevresim takımı yorgan uyku seti üretimi gerçekleştirmektedir toptan talepleri olan firmalara ve
toptan satış gerçekleştirmek isteyen firma sahipleri ile irtibata geçilebilecektir
bahcekapilitekstil@gmail.com
nevresim takımı yorgan uyku seti üretimi gerçekleştirmektedir toptan talepleri olan firmalara ve
toptan satış gerçekleştirmek isteyen firma sahipleri ile irtibata geçilebilecektir
bahcekapilitekstil@gmail.com
A
Yeni Üye85 yazı
bu baküde sadece elbise mi var ya da neler var mesela.. elektronik malzemeler varmı ucuz yollu yani ordan alma gibi bi şansımız varmı? Mesela sıfır iphone 4 var mı orda fiyatı ne olabilir acaba. Hiç bu sitece azerbaycanda elektronik işi yapan arkadaşlar yok mu? ama dürüst olacak aynı benim gibi
Yaptıklarım Yapacaklarımın İmzasıdır.
A
Yeni Üye26 yazı
kardes azerbaycanin elektronik piyasasi istanbulun dogubank carsisi kadardir buraya da elektronik dubaiden ve cinden geliyor kazandirmaz.yedirmezler.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz