İlk mesaj
Dış Ticaret
Azerbeycan Baku İle İlgililenenler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
96 yorumA
Yeni Üye85 yazı
Yaptıklarım Yapacaklarımın İmzasıdır.
M
Üye279 yazı
mesutpazarlama@hotmail.com
05423031732
05423031732
V
Yeni Üye2 yazı
15/01/2012 : 00:31:50#33
Web sitesi
Alıntı
V
Üye550 yazı
15/01/2012 : 01:23:33#34
Web sitesi
Alıntı
M
Yeni Üye8 yazı
MEDİKAL MALZEME ÜRETİYORUZ. İLGİLENİRSENİZ 05415794508 DEN ARAYABİLİRSİNİZ.
E
Üye762 yazı
Asi Sehirli
kardes sana yardımcı olması acısından
www.w-t.az
sitenin farklı dilleri var.
kardes sana yardımcı olması acısından
www.w-t.az
sitenin farklı dilleri var.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
V
Üye550 yazı
18/03/2012 : 20:36:56#37
Web sitesi
Alıntı
tarımsal sulama ıslerı yapmak ısterım saglam musterıler olursa.
M
Yeni Üye3 yazı
SELAM !bakude pvc doğrama isi nasıl bilgilendirebilir misiniz?
E
Üye762 yazı
mustafa.34
bakude yeteri kadar pvc dograma isi yok.uzun sure isi yapmis olan kaliteli bir olusuma da ihtiyac var.sadece bakude degil Azerbaycanin diger bolgelerinde de boyle bir ihtiyac var.
bakude yeteri kadar pvc dograma isi yok.uzun sure isi yapmis olan kaliteli bir olusuma da ihtiyac var.sadece bakude degil Azerbaycanin diger bolgelerinde de boyle bir ihtiyac var.
M
Yeni Üye3 yazı
Orda satıcı bayilik vermek işterdim bulabilirmiyim bayi
E
Üye762 yazı
satici bayilik vermek icin oradaki insanin da sizi gormesi ve tanimasi lazim.
I
Yeni Üye2 yazı
27/03/2012 : 22:57:29#42
Web sitesi
Alıntı
Asansör işi için ne diyorsun yakın bir piyasa ayrıca mesajlarda Azerbeycanı tavsiye edenden çok eleştiren mevcut kararsız kaldım dogrusu
İTİMAT ASANSÖR
M
Yeni Üye20 yazı
azerbeycanda is yapilir ama insani insandeyil cok isanimizi doladirdilar ancak buyuk firmalar is yapiyor kucuk yatiricilar orda is yapamaz emeyinize paraniza yazik rusvet doladircilik diz boyu allah korkusu yok akli olun afrika ulkeler yeni gelisen ulkeler buralar yatirim yaplir iyide para kazanirsiniz azerbeycanlida is yaptim para kazandi bin insada biri bu soyler firsaci bir milet yani. timsah. kardesler iyi arastirin
B
Yeni Üye5 yazı
03/05/2012 : 13:53:51#44
Web sitesi
Alıntı
VİVA ÇELİK KAPI 25 yılı aşkın bir süredir demir doğrama imalatının vermiş olduğu tecrübesinin 1993 yılında çelik kapı imalatına dönüştürmüştür.200m2 bir dükkanda çelik kapı imalatına başla**** kısıtlı imkanlarla kısa bir sürede büyük bir gelişme kaydederek mevcut konumundan 800m2 lik yeni bir yere taşınmıştır.Üreitimini yaptığı Kabartma Lüx Panel,Laminat Lüx Panel,Komple Metal Panel,Rustik Panel,Klasik Bakır ve Özel Modelleri ile kapı sektröründe marka olmuştur.2009 yılında Organizer sanayi bölgesinde 3000m2 kapalı 2000m2 açık olmak üzere toplam 5000 m2 lik yeni tesisine taşınmıştır.Zengin renk ve model çeşitleri ile güven veren viva çelik kapı ince tasarımları ile de süreklşi gelişerek ürünlerini halkın beğenisine sunmuştur.VİVA çelik kapı 25 kişilik deneyimli personeli ve 30’u aşkın bayi ağı ile yurt içinde ve yurt dışında adından sıkça söz edilen markalar arasında yertini almıştır.
www.ozvivacelikkapı.com bayilikler verilecektir
ÖZviva çelik kapı sanayi
E
Üye762 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - murat mert azerbeycanda is yapilir ama insani insandeyil cok isanimizi doladirdilar ancak buyuk firmalar is yapiyor kucuk yatiricilar orda is yapamaz emeyinize paraniza yazik rusvet doladircilik diz boyu allah korkusu yok akli olun afrika ulkeler yeni gelisen ulkeler buralar yatirim yaplir iyide para kazanirsiniz azerbeycanlida is yaptim para kazandi bin insada biri bu soyler firsaci bir milet yani. timsah. kardesler iyi arastirin |
senin insanın insan olsaydı sen simdi Rusyada avarelik yapmazdın.Azerbaycanın insanı insan degildir diyen ilk önce Türkiyedeki dolandırıcılık olaylarına bir baksın.
S
Yeni Üye9 yazı
SELAM ARKADAŞLAR AZERBAYCAN DA MATBAA BASKI EVİ KURMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
İNTERNET TEN TAKİP EDİYORUM.
ORADAKİ ARKADAŞLARDAN YARDIM ve ÖNERİLERİ BEKLİYORUM.
ORTAK GİRİŞİMDE YAPABİLİRİM.
İNTERNET TEN TAKİP EDİYORUM.
ORADAKİ ARKADAŞLARDAN YARDIM ve ÖNERİLERİ BEKLİYORUM.
ORTAK GİRİŞİMDE YAPABİLİRİM.
S
Yeni Üye9 yazı
ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER.
E
Yeni Üye34 yazı
Cin`den ithalati dusunuyorsaniz,Danismanlik hizmeti verilir.
Azerbaycan`a suan Traktor ticareti yapiyoruz,Kazakistan`a kadar kara,oradan hazar denizi ile gonderiyoruz.
Cin`den Tasimacilik,Danismanlik,Tercumanlik Hizmetleri verilir.Saygilar
Email: yakupdurur27@hotmail.com
Azerbaycan`a suan Traktor ticareti yapiyoruz,Kazakistan`a kadar kara,oradan hazar denizi ile gonderiyoruz.
Cin`den Tasimacilik,Danismanlik,Tercumanlik Hizmetleri verilir.Saygilar
Email: yakupdurur27@hotmail.com
Ç
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar merhaba, biz ev tekstili ürünleri üretimi yapmaktayız. azerbaycan piyasasına ürün satışı gerçekleştiriyoruz fakat bunu daha ileriye ***ürmek istiyoruz.
masa örtüsü, yemek takımları, salon takımları gibi bir çok ürünün üretimini ve satışı gerçekleştiryoruz. bize bu konuda yardımcı olabilecek bir var mı acaba?
masa örtüsü, yemek takımları, salon takımları gibi bir çok ürünün üretimini ve satışı gerçekleştiryoruz. bize bu konuda yardımcı olabilecek bir var mı acaba?
M
Yeni Üye15 yazı
çyizland mrh ürülerinizle ilgi li dış pazarda yardımçı olabiliriz size mail adresimi yolluyorum genel bilgileriniz yollarsanız menmun olurum görüşmek üzere iyi çalışmalr.
atlas1_m.kinik@hotmail.com
atlas1_m.kinik@hotmail.com
I
Yeni Üye19 yazı
08/08/2012 : 22:52:16#51
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - 27ant27 ARKADAŞLAR BEN AZERBAYCANa TÜRKİYEDEN HALI V.S. İHRAÇ ETTİM PARAMI ALANA KADAR 7 AY VE O KADARda RÜŞVET GİTTİ AKLI OLAN VARSA AZERİLERLE İŞ YAPMAZ KISACASI BU DERİM ALTIN BUKSAM BÖLÜŞMEM SÖZÜMÜ UNUTMAYIN LÜTFEN |
hangi ürünü satıyordunuz? Azerbaycan gibi ülkelerde pazarda kendi halinizle satış yapamazsınız. Bu ülke kapalı çarşı değil, yer kiralayıp satış yapmak o kadar kolay olsun ;) Güçlü ortak bulman gerek.
Imex Group LLC.
Rusyadan, Ukraynadan, Irandan ve Çinden her türlü ithalat ve ihracatı yapıyoruz.
Önem verdiğimiz sektörler: kimyasal, tekstil, metalurji ve başka bir çok ürünler. Her türlü ticari teklife açığız.
üzerinden de bağlantı kura bilirsiniz.
Rusyadan, Ukraynadan, Irandan ve Çinden her türlü ithalat ve ihracatı yapıyoruz.
Önem verdiğimiz sektörler: kimyasal, tekstil, metalurji ve başka bir çok ürünler. Her türlü ticari teklife açığız.
V
Üye628 yazı
Imex Group LLC arkadaşım '' öyle kendi halinize satış yapamazsınız Bu ülke kapalı çarşı değil, okadar kolay değil '' diyor,
arkasından da güçlü ortak bulman gerek diyorsun !! birde göz kırpıp gülücük atıyorsun,
Yani ben şunu anlıyorum ,daha doğrusu şunu öğrendim bu kadar zamandır, işi gelin güçlü ortakla yapın işi öğretin sonra nasıl olsa güçlü ortağınız eninde sonunda sizi suya sulu ***ürüp memleketinize tekrar susuz gönderecektir.
Doğrumu anlamışım ;-)
BİR ÜLKEDE LEGAL BİR İŞ YAPABİLMEK İÇİN, GÜVENLİĞİN YADA BAŞKA TÜRLÜ SEBEPLERDEN ÖTÜRÜ GÜÇLÜ BİR ORTAĞA SAHİP OLMA ZORUNLULUĞU,
DEĞİL TİCARET YAPMAK O ÜLKEYE TURİST OLARAK GİTMEYİ BİLE İYİCE DÜŞÜNDÜRMELİDİR İNSANA.
arkasından da güçlü ortak bulman gerek diyorsun !! birde göz kırpıp gülücük atıyorsun,
Yani ben şunu anlıyorum ,daha doğrusu şunu öğrendim bu kadar zamandır, işi gelin güçlü ortakla yapın işi öğretin sonra nasıl olsa güçlü ortağınız eninde sonunda sizi suya sulu ***ürüp memleketinize tekrar susuz gönderecektir.
Doğrumu anlamışım ;-)
BİR ÜLKEDE LEGAL BİR İŞ YAPABİLMEK İÇİN, GÜVENLİĞİN YADA BAŞKA TÜRLÜ SEBEPLERDEN ÖTÜRÜ GÜÇLÜ BİR ORTAĞA SAHİP OLMA ZORUNLULUĞU,
DEĞİL TİCARET YAPMAK O ÜLKEYE TURİST OLARAK GİTMEYİ BİLE İYİCE DÜŞÜNDÜRMELİDİR İNSANA.
I
Yeni Üye19 yazı
09/08/2012 : 00:33:59#53
Web sitesi
Alıntı
kardeşim, sonuçu nasıl isterseniz anlayın. ben nasıl olması gerektiğini yazdım.
Imex Group LLC.
C
Yeni Üye16 yazı
sen nerdesin bende AZERBAYCANA gelip gidiyorum
Firman varmı Baku demisin Başka şehirdemi bildir
Firman varmı Baku demisin Başka şehirdemi bildir
I
Yeni Üye19 yazı
09/08/2012 : 23:15:54#55
Web sitesi
Alıntı
Baküdeyim, ne iş yapıyorsun? bi dahaki zaman gelirsen yaz bana.
Imex Group LLC.
E
Yeni Üye50 yazı
Türkiye'nin her yerinden Azerbaycan - Gürcüstan - İran'a Termoking'li Tır temin edebilirim. İsteğe göre tenteli araçta temin edebilirim.Detaylı bilgi için lütfen iletişime geciniz.
İletişim: erdincsahin61@hotmail.com
Telefon : +7 8 932 051 19 53
( Şuan'da işlerim sebebi ile Rusya'da bulunmaktayım. Mail ile ulasabılırsınız ben sızı ararım ) Saygılarımla.
ŞAHİNLER ULUSLARARASI NAKLIYAT VE TARIM URUNLERI LTD ŞTD TRABZON/TURKIYE
İletişim: erdincsahin61@hotmail.com
Telefon : +7 8 932 051 19 53
( Şuan'da işlerim sebebi ile Rusya'da bulunmaktayım. Mail ile ulasabılırsınız ben sızı ararım ) Saygılarımla.
ŞAHİNLER ULUSLARARASI NAKLIYAT VE TARIM URUNLERI LTD ŞTD TRABZON/TURKIYE
B
Yeni Üye32 yazı
30/10/2012 : 20:16:42#57
Web sitesi
Alıntı
BATTANİYE SATABİLİRMİYİM
05322167219
05322167219
bey
H
Yeni Üye71 yazı
azerbaycana uçak kargosuyla ilgili bilgin varmı? h.odessa@mail.ru
C
Yeni Üye5 yazı
Azerbaycanda iş yapmak isteyen arkadaşlar,bu ülkede 2 yıl kaldım,burada iş yapmak,istiyorsanız kesenın ağzını acın herşey rüşvetle döner,Türk azerbaycan kardeşilği bir dolar fazla veren rusa hatta ermeniye bile değişilir,ticaret potansiyeli çok yüksektir.inşaat ve tekstil en hareketli sektör,polise adres sorsanız rüşvet ister,,devlet büyüklerine muhalefet olmaz.aksi halde mahkeme yüzü bile görmeden hapislerde çürrsünz,azerbaycanda üstdüzey tanıdık bi devlet adamı buldunuz iletişime geçtinz,rüşvet verdiniz,sizi kımse tutamaz, çeçenden canını,azeriden paranı,türkten... saygılar
S
Üye258 yazı
ukraynada is kurma firsati.karli bir is icin.ciddi olarak ilgilenecek arkadaslar bekliyoruz.
+380936682165
+380951608483
sedat_14950@hotmail.com
+380936682165
+380951608483
sedat_14950@hotmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz