Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bir Ürünün Tr Distribütörlüğü İçin Acil Yardım!

BaşlatanGirisimci79Tarih17/05/2013 23:06:14Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar Merhaba,

Bir inşaat malzemesinin Türkiye distribütörlüğünü almak istiyorum. İletişim kurduğum firma ilk etapta benden trilyona tekabül edecek 6 konteynır ürünü alıp stoklamamı istedi. Çok pahalı ve satış yapmadan alıp stok yapmak mantıklı değil. İkinci seçenek olarak distribütör değil de aracı olarak çalışmamı önerdi. Bu sefer de ben onlar için çalışıp çabalarken distribütörlüğü fikir sunduğum zengin firmalara kaptıracağım. Bu firmaya orta yollu ne önerebilirim? Daha doğrusu distribütörlük çeşitleri nelerdir? Bilgisi olan varsa payaşırsa sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye69 yazı
bir diger yol da bankanizdan garanti mektubu cikartmak ve karsi sirkete sunmak. bundan sonra sirketin size yollayacagi mallari uzerine karinizi ko**** satmak, boylece odemeleri satis sonrasi gerceklestirmek.

garanti mektubu sayesinde sirket bilecek ki parasi hic bir zaman sizde kalmayacak, odeme yapmazsaniz bankasini arayacak, o da sizin bankayi arayacak (zaten partner bankalar olacak bunlar) ve garanti mektubunuzdaki parayi cat diye alacak.

risk budur.

araci olarak calismak istiyorsa da exclusive satis sozlesmesi yapin, sizden baska kimseye mal vermesin belli bir sure boyunca. ayni anlasmada gelecekteki muhtemel bir distributorluk icin onceligin sizde oldugu da belirtilsin.

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
slm dostum özelime detaylı bir mail atarsan zannediyorum sana yardımcı olabılırım
Rumeli grup Danışmanlık
Tanzer Aydın
+90.0 533.037 90 53

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk