Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurtdışındayım Ve Bıktım!! 40000 Tl Var.

Başlatanmeh_86Tarih05/02/2013 05:44:10Yorum43

İlk mesaj
Üye103 yazı
Arkadaşlar merhaba;4-5 yıldır yurtdışındayım yani sürekli gidip geliyorum.bıktım artık.40000 tl param var;patlasamda birşeyler yapmak istiyorum.bir dükkan bir büfe,seyyar...

Hatay/iskenderunda yaşıyorum.İskenderun çok modern ve yok,resmen yok olan bir yer :(

bilgi ve tecrübeleriniz ile bana yol göstermenizi rica ediyorum..

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum
Yeni Üye16 yazı
Merhaba ben gaziantepten yazıyorum burda iskenderun dönerci dukkanım var eğer ilgilenirseniz görùşelim
ilkrav

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Üye103 yazı
Özelden yazdım.

Üye243 yazı

Teknık Hizmet Ve Satış Yapacak Diğiturk bayiliği istermisiniz
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Üye103 yazı
Bizim ilçede yani iskenderunda 2 tane digitürk bayisi var.Hatta birinin müşteriside benim.Parsellemişler resmen bizim orayı.Ama detay verir iseniz ?

Üye410 yazı
arkadaşım devren bir yer almamanı tavsiye ederim ,kazanan bir yeri kimse devretmez düşüncesindeyim devretse bile çok fazla para istenir ,eger yer açmak istiyorsan yeni bir işletme kur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye103 yazı
Evet sayın adalı1 bu konuda haklılık payınız var.Benimde önceliğim yeni bir işletme açmak,lakin bunun için fikir arayışı içerisindeyim.

ilginiz için teşekkür ederim

Üye243 yazı
Merhaba Özelinize Baka bilirmisiniz
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Üye103 yazı
Sizden cevap bekliyorum sayın cagdasinal.İlginiz için teşekkür ederim.

Yeni Üye1 yazı
ya arkadaş iskenderunu neden hafif görüyon maydonozculuk yap para kazan artı 40 var diyon tam para kazanma zamanı gel burda halde ortak çalışalım deilmi maksad bölüşmek okey
amacın daima yaradılış gayesine uygun olursa her türlü iş sana gelir

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Gyda
Üye103 yazı
Yok babacanlar ne tarlası,ne tarımı,ne maydanosu.Benim köyde akrabalarım var,mal kenilerinin böyle rezillik çekiyorlar bide kira ödeyecen...Siz yinede araştırı ama,belki benim bilmediğim,göremediğim şeyler vardır.

Üye103 yazı
Arkadaşlar konu günceldir.Lütfen bilgilerinizi esirgemeyiniz.

Yeni Üye17 yazı
meh_86 , ilk once sen iskenderundayim diyorsun , simdi burda sana turkiyenin heryerinden yazanlar var senin goc etme sansin varmi ailen varmi onlari hesabin icine koy , yinede senin kafana ne yatiyorsa onu yap sakin aza kanaat getirmezlik etme az olsun devamli olsun ,,,
sen bana bu sorduklarimin cevabini yazdiktan sonra sana bir kac yol gostermeye calisacagim
sansin acik olsun
trnt71

Yerleşim Kanada / TorontoMeslek Ymalat
Üye103 yazı
Merhaba ilginiz için teşekkür ederim.Tabiki giderim,sonuç olarak ekmek parası.Türkiyede olsunda...Benim zaten çok yükseklerde gözüm yok,Rabbim ele güne muhtaç etmesin yeter.kendi ihtiyaçlarımı karşılayabileyim daha ne isterim

Selamlar

Üye194 yazı
BİTMEYEN KARTUŞ SİSTEMLERİ SATIN

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye103 yazı
İlginiz için teşekkür ederim sayın tufan16.

Yeni Üye28 yazı
Halı yıkama işini düşünürseniz yardımcı oluruz. Biraz aratırsanız nasıl bir iş olduğu hakkında bilginiz olur
www.duyguhalitemizleme.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye43 yazı
inşaat sektörü iyi durumda ise toptancı açmanı tavsiye ederim. özellikle alüminyum ağırlıklı mallar satarsanız sizin açınızda daha iyi olur cunku alüminyum alımdada satıştada peşin paradır. Saygılarla

Yerleşim Türkiye / Yzmit
Üye103 yazı
Sayın"Duygu_" ilginiz için teşekkür ederim.Halı yıkama işinin içeriğini değilde n olduğunu çok iyi biliyorum.Şehrimde mahalle arasından koca yer sahibi olan bir işletmeye gözlerim ile tanık oldum.Bunu gören yurdum insan boşdurmadı tabi.Şimdi halı yıkamacılardan geçilmiyor.Neredeyse bedava yıkıyacaklar :)

Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - meh_86
Sayın"Duygu_" ilginiz için teşekkür ederim.Halı yıkama işinin içeriğini değilde n olduğunu çok iyi biliyorum.Şehrimde mahalle arasından koca yer sahibi olan bir işletmeye gözlerim ile tanık oldum.Bunu gören yurdum insan boşdurmadı tabi.Şimdi halı yıkamacılardan geçilmiyor.Neredeyse bedava yıkıyacaklar :)

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Yöneticilik
Üye103 yazı
sayın "bangkok.fatih" ilginiz için teşekkür ederim.Yani yurtdışından bıktığım için Tr'de iş yapmak istiyorum.ama iş kendimin işi olacağından,olabilir neden olmasın

Üye103 yazı
konu günceldir arkadaşlar.

Yeni Üye42 yazı
İskenderun için 2 adet ev kiralamanı ve bunları günlük, haftalık olarak kiraya verebileceğini düşünüyorum. Müşteri bulma konusunda sıkıntıya düşerseniz yardımcı olabilirim
to be or not to be

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye28 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - meh_86

Kimin ne yaptığının bir önemi yok önemli senin nasıl yaptığın. herkese göre müşteri var sen yerini seç yeter. ayrıca doğru zamanda doğru adımları at başarı garantisi veririm hatta getir senet imzlayım ben bu kadar eminim yasen ? ilk yapacağın şey web siteni hazırlayıp ziyaretçi akışını başlatmak bizim sitemiz www.duyguhalitemizleme.com daha sonra gelen telefonları başka halı yıkamacılara yönlendirirsin baktınki bişeyler olacak gibi başlarsın bir web sitesinin kurulması 100-150 tl yi geçmez al sana denemenin en kolay yolu
www.duyguhalitemizleme.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye280 yazı
iskenderunda evlerin tül islerini al.ölcülerini al bana telefon et de ki 3 mt ye 3 mt de bende sana diktireyim sende 5-6 kat kazan.ben bursa da spot tekstil alıp satıyorum.sonra sende kazan ben de kazanayım...tel 0537 897 77 17 ibrahim.araki sana bu konuda bilgi vereyim.simdiden hayırlı olsun
ibramkus

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
bak kardeşim ben öğrenciyim.büyük fikirlerim var masrafları çok değil 1000 TL civarı.Adana'da yaşıyorum [sergenonak@hotmail.com] yarın müsait olursan seninle iletişime geçelim.Emin ol çok beğeneceksin.(Kısaca web sitesiyle ilgili)
Büyük ve Altın Gibi Fikirlerim Var.Sermayem yok..

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?renci
Yeni Üye23 yazı
1:yurtdısında kaldıgını soyluyorsun ama neden kaldıgını ne işler yaptıgında hıc bahsetmıyorsun ne kadar kaldın ne ısleryaptın hiç aklında bır ıs kalmadımı 2:40 bın gıbı bı rakamdan bahsedıyorsun bu iş yapacak bır para degıl
3:bu sıtede okudugum kadarıyla herkes yırtdışında iş yapmak istıyor sizde donup yurt icinde iş yapmayı dusunuyorsunuz bıraz tezat degılmı
4:tavsıye bılgı ve tecrubelerınızle bence yıne yurt dışına devam edın . nacızane fıkrım:

Yerleşim Türkiye / KarsMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye58 yazı
berfin2008 bende yurtdışındayım ama Türkiyeye dönmek istiyorum. İnsan uzun yıllar yurtdışında çalışınca memlekete dönmek istiyor gayet doğal birşey. Yurtdışı kolay birşey değil uzun yıllar kalmadan anlayamazsınız. Türkiyenin taşı toprağı bile bambaşka...

Yerleşim Sudan / HartumMeslek Mühendis
Yeni Üye23 yazı
sayın eaxoy yurdısında ne ıs yapıyorsunuz bıraz bılgı verebılırmısınız bırde tıcaretın adı var artık turkıyede cunkı heryer avm ve bılıyorsunuz kı artık kucuk rakamlarla buralarda ıs yapmak cok ve cok zor

Yerleşim Türkiye / KarsMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye81 yazı
gelde gör anyayı konyayı 2 sene sonra kaçmak isteyeceksin buraya yazıyorum ;)
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf