İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Gs Store
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumA
Editör5590 yazı
12/05/2013 : 21:14:04#1
Web sitesi
Alıntı
Almanya GSStore
+49 (0) 2131 / 3679-005
SC - Sales Consulting Merchandising GmbH
Gewerbegebiet Bonner Straße Im Taubental 8 41468 Neuss
Germany
Rheinpark Center AVM GSStore
+49 (0) 2131-367-90-05
Rheinpark Center Breslauer Str. 2-4 41460
Neuss-Düsseldorf / Germany
Almanyada henüz bunlar var. Avrupada magaza açmayı bayilik vermeyi hedeflediklerini yazmışlar.
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/bayilik_form.php
Bu adreste bayilik başvurusu için form var. Şartları nedir yazmamışlar ama anlaşılan o ki buradan başlanabilir. Maile mutlaka bir cevap gelir iletişim kurulur.
Unutulmaması gereken sizden güzel bir para çıkmadan bu işin olmayacağıdır. Formu bir gönderin bakalım ne olacak ?
Konya da resmi bir magaza var. Üç dört tane de resmi olmayan magaza var. Resmi olmayanlar da halkın gözünde GS magazası diye bilinir. Ama biraz esnaflık kanun kaide bilen bilir ki onlar GS magazası değildir. Başka ürünler de satarlar. Ama GS ağırlıklıdırlar.
Çocuğuna forma almaya karar veren baba bunları umursamaz nerede tatminkar bir şey bulursa alır. Zaten bir iki tanede işportacı vardır. Magazada bulunmayan onlarda bulunur. Ayrıca hala da anlamış değilim neden işportadan aldığım ürün magazadan aldığıma göre çok daha kaliteli ve lisanslı gibi görünüyor ??
Magazadan alınan lisansı ürünün lisanlı olduğunun anlaşılabileceği bir yapı yok. Bu lakaitlik aşağı yukarı her şehirde aynı. Fenerde Beşiktaşta durum nedir bilemiyorum. Biz Galatasaraylıyız ve yılda üç beş kere gidip bir şeyler almaya kalkışıyoruz. Her seferinde önce GS magazasına gideriz ve tatmin olmayıp çıkarız. Tam da istediğimiz şeyi genellikle işportacıda buluruz. Üstelik magazadan aldığımız bazı ürünler çabucak yıprandı işportacınınkiler hala direniyor. Bunu hiç anlamıyorum.
Bu bakımdan taraftar magazası açmayı hedefleyenin bence bayilik bedelleri ödemeden önce kendi magazasını açıp taraftar ürünlerini her yerden tedarik etmeyi düşünmesi gerek. 90 liralık forma 3 yıkamada solabiliyor 20 liraya alınan aynı forma 2 yıldır capcanlı duruyor. Etiketi hologramı tamamen aynı. Tecrübeyle sabit.
tamnland.com
H
Yeni Üye2 yazı
B
Yeni Üye69 yazı
merhaba
Size yardımcı olmak isterim. Şu an gs store başındaki Abimiz Nasuhi abimiz. Bu konuda nasıl bir şey dişünüyorsunuz.
K
Üye201 yazı
U
Üye135 yazı
internetden satışlar mağazacılığıda bitirdi.bu devirde kargo ve kurye işleri mükemmel derecede
F
Yeni Üye13 yazı
Peki Türkiye içi nerelerde yapılabilir?
A
Üye189 yazı
Gs store ve fenerium aldığı bir kararla şahıslara artık bayilik vermiyor.şirket olmanız ve 5 yıl temiz ticarwi faaliyeriniz olması gerekir.şartları 200.000 tl teminat ,dekor vs.. Yalnız şunu söyleyebilirim gs store ciroları geçen yıl ve bu yıl iyi ondan önceki yıllarda çok kötüydü gs taraftarı sadece takım iyiken ürün alır fakat fb taraftarı öyle değil.ama gs store birkaç tane ist şubelerini satıyor ciroları kötü olduğu için diye duydum belki onları bir ihtimal alırsın.fakat kar marjı %40 lisansiyelerin ürünleri birazdaha farklı kar marjı ama sezonluk bir iştir yazın iş olmaz forma lansman zamanı ve takım iyi ise ciroları iyidir kar marjı düşük olduğu içinde çok kazanamazsın.daha açarken çok masrafın olur o parayı nekadar sürede geri çevirip kar edersin o bilinmez.ama kartal yuvası almak daha kolay teminat dekor derdin yok fakat şuandada bjk durumu belli.ürün satışı olurmu bilmem ben kendim gs li olarak 2yıl feneriumda müdrülük yaptım.bu işte takım tutarak ticaret yapmaman lazım bide taraftar ürünlerini iyi bilmen lazım yoksa zararın büyük olur.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz