Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fatura Ödeme Merkezi !!!

BaşlatanBAURISHTarih29/03/2013 19:11:50Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Fatura ödeme merkezi açmak istiyorum... Bu konu hakkında bilgisi olan , tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini paylaşmalarını rica ederim...

Fatura vizyon . Yöm vb.gibi fatura ödeme şirketler var ... 20-50 bin para talep ediyorlar ? Lakin normal bir internet hesabından da bütün ödemeler yapılıyor. Neden insanlar bu paraları verip bu işe girişiyorlar ??

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye100 yazı
bu numarayı ararsan sana yardımcı olabılıırm veya numaranı yaz ben senı arıyayım ismim abidin öztürk para felan istemıyoruz
5353971170

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Ticaret
Üye122 yazı
Bneim bir arkadaşım açtı sonunda devretmek zorunda kaldı. Sadece fatura ödeme olursa bir şey kazanamasın. İyi düşün ve iyi araştır.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye109 yazı

fatura ödeme merkezi ticari açıdan kazanç sağlayacak bir iş değildir.vatandaş artık ATM üzerinden de 5 dakikada faturasını ödeyebiliyor.bunun dışında internet bankacılığından online ödeme ve bir çok farklı yol var.bir de şunu belirteyim.fatura ödeme merkezleri genelde bir şirket adı altında faaliyet gösterir ve siz onların bayiliğini alırsınız.işte bu yüzden onlara para verirsiniz.ama yasal olarak siz kendiniz de tek başınıza bir şirket kurarak fatura ödeme merkezi açabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye19 yazı
Görüşleriniz için teşekkür ederim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye468 yazı
ben bir çok faturamı ödeme merkezlerinden ödüyorum rahatıma geliyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf