123
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - OLASILIKSIZ Volkan merhaba sana bazı sorularım olacak: 1-Filmin kaç dakika? 2-Kaç film veriyorsun? 3-Araç markası? 4-Bir okuldan bir eğitim gününde kaç öğrenciye izletebilirsin? 5-Makinenin ,gözlüklerin özellikleri neler? Sanırım bu sorulara cevap verirsen,kafamızda daha da bi şekillenir herşey. |
Yazıyı gönderen - moröküz arkadaşlar bu işten 80 bi deil biraz kafayı kullanırsanız 100 bin bile kazanırsınız. istanbulda çok meşhur bildiğim bir şirket var . 1 trilyonluk yatırımla yılda 2 trilyon kazandılar şimdi bizim şirket de bu işe giriyor. tahminlerinizin ötesinde bir kazanç bu . benim o kadar param olsa zaten düşünmem bile fırsatı tepmeyin. bakkal hesabıyla kar zarar düşünüp burada her fikre bok atan insanlar var . |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - phılıps
Sen yenisin herhalde buralarda arkadaşım uslubun hoş değil bilesin..,, |
Yazıyı gönderen - OLASILIKSIZ Vokan arkadaşlara katılıyorum. Kendinle çeliştiğinin farkında mısın? Bak hesap şu şekilde yapılır.... Öncelikle filmler 5-7 dk demişsin.ben 7 dk yı baz alırım. 10 öğrenci alabiliyorsun kapasite olarak.Bu öğrenciler ışınlanmayacak dimi buraya,gözlükleri dağıtma,tekrar toplama,düzeni hazırlama derken bu 10 dk yı bulur.Aksini iddia edemezsin belki 1 dk yanılma payı olur...Yani 10 dakikada 10 öğrenci.Saatte 60 öğrenci eder.1 günde en fazla 7 saat çalışabilirsin.(öğlen arası 1 saat).1 günde en fazla 400 öğrenciye izletebilirsin.Okul piyasası şu anda öğrenci başı 3 tl dir.Özel kolejlerde vs 4 tl ye anlaşabilirsin öğrenci başı.Ben araştırdım piyasa her yerde böyle.400 öğrenci*3 tl .... 1200 tl eder. Bu arada okul %30 unu almaz kardeş,%50 sini alır.Çünkü bulunduğun şehirde rakiplerin de var,tiyatrocusu da var,sinemacısı da var,fix %50 dir.Zaten şu anda elini sallayan bu işte,gün alamama sorunun da var yani bunu da belirtiyim bu arada.Sadece Mersin de 15 firma var,5 tanesi kamyonet arkası 7,8,9,10 d firması.E okul yönetimi de her hafta birine gün verecek hali yok,öğrencilerin durumu belli,ayda 1 kere veya 2 ayda 1 kere sosyal etkinlik olur..neyse... hesaba dönelim.. 1200 tl nin yarısını okul alacak kardeş...Sana 600 tl kalır.Şimdi,hafta 1 gün tanıtım,pzt.leri tanıtım diyelim.Cts,pazar tatil,pazartesileri tanıtım.12 günü düş 30 dan.18 gün kalır.Çarp 18 ile 600 ü,(her günü doldurabilirsek,meçhul tabi) Ayda yaklaşık 10.000 tl eder. Aylık akaryakıt masrafın: 2000 tl civarı. Eleman-sgk: Hadi 1 eleman çalıştırdığını farz edelim,Sınıflardan kim toplayacak öğrencileri,Müd yrd ,müd uğraşmaz. 1500 tl diyelim. Yemek Masrafı:Eleman sabah ,öğlen yer mutlaka.Kahvaltı-öğle yemeği,sen de yiyeceksin.Günde 20-25 liradan ayda 18 günden 500 tl diyelim Vergi-Muhasebe;Okul senden fatura isteyecek, müfettişler gelen paranın hesabını soruyor,fatura kesmessen,rakip firma basıyor şikayeti,muhasebe ücretiyle 300 tl diyelim. Olağan dışı giderler; Öğrenciler mutlaka gözlük kıracaktır,ekipman arıza,araç masrafı ıvırzıvır vs.200 tl gider. Yaklaşık: 4500-5000 tl masraf çıkar ayda. Kazanç 10000 idi Kar aylık : 5000 tl...Bu da maximummmmm....1ay içinde boş gün olmayacak ve okul bağlayacaksın sürekli.Rakip firmalar da var.yazın 3 ay yatış,sömestr tatili vs. Neyse...gelelim sana durum ortada max. 5000 tl para bırakır senin sistemin 1 ayda.... Ama sen milleti yanıltarak ,2 ayda 80.000 tl vaat ediyorsun yani ayda 40.000 tl.......Bu nasıl hesap yapmaktır şaştım ben doğrusu...????Arada uçurumlar var,lütfen atmayalım. (Bu arada ben bu işin içindeyim....3 senedir organizasyon firmam Mersin bayiliğini yapmakta.....) |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - smcyln
|
Yazıyı gönderen - kofukuryu Hesap böyle yapılır, sizi hem tebrik hem de takdir ediyorum işi çok güzel açıklamışsınız. |