Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Evde Sarap Yapım Malzemeleri

BaşlatansrobbinsTarih20/04/2013 23:04:05Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Ben Amerikada yasiyorum. Kuzenim Turkiyede evde sarap yapimiyla ilgili bir is kurmak istiyor. Ben evde sarap yapimi malzemelerini buradan alip Turkiyeye gonderecegim, kuzenimde bu malzemeleri (evde sarap yapim kitleri) Turkiyede internet uzerinden satacak. Bu bana pek cazip bir fikir olarak gelmiyor ama kuzenim bu konuda cok israrci. Sizce boyle bir is Turkiyede para kazandirirmi?

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye243 yazı
MERHABALAR, TÜRKİYEDE BU İŞ HOBİ OLARAK YAPILABİLİR. BELLİ BİR KESİM BU ÜRÜNLERİ ALIP DENER. ANCAK KABACA BU İŞLE KÖŞEYİ DÖNERMİSİN HAYIR ANCAK BELLİ BİR DÖNEM TANITIMDA İYİ OLURSA SATIŞ YAPARSINIZ.
.ET.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı
değişik bi iş. güzel fikir. ama pek güzel paralar getireceğini düşünmüyorum. evde yaptığınız şarap kaçak olacak bu yüzden önce aman dikkat derim. zehirlenmeye karşı...

ikinciside niş lanlara girin. mesela pembe veya beyaz şarap , fransızların meşe özlü, vb değişik niş ürünlerine girn derim. veya bize özgü tatlar yerel ürünler gıdalarla denemenizi önerebilirim. insanlara bunu tadım tanıtım toplantıları yaptırırsanız beğenileceğini umuyorum

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yleti?im