Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yerinde Koltuk Yıkama

Başlatanraja70Tarih27/04/2013 14:15:06Yorum2

İlk mesaj
öncelikle Merhaba ben süleyman koniks.com a yeni katıldım çok beğendim, 20 yaşındayım ögrenciyim fakat okuldan pek umudum yok kendi işimi kurma düşüncesindeyim ama elimdede sermaye yok ailemede yük olmak istemedim kredi de düşünmüyorum bende sermaye yapmak ve biraz para toplamak için seyyar olarak yerinde koltuk yıkama yapmayı düşünüyorum makinem ve aracım var tek yapacağım el ilanı bastırıp iş beklemek sizce iyi bir kazanç elde edermiyim yaşadığım şehir çok fazla büyük bir yer deil ve bu koltuk yıkama işini bu şekilde yapan yok araştırmalarıma göre tek ben olacağım sadece bu yaz yapacağım bu işi sizce iyi bir kazanc elde edermiyim?

koltuk takım başı ne kadar ücret alsam karar veremedim o kadar kolay bi işte deil yorucu int de araştırdığım çoğu firma takım başı 80 ila 70 tl alıyor bizim burda ben 50 veya 60 tl düşündüm siz ne dersiniz?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Konu güncel düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Her türlü desteğe ve yardıma açığım.

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Ö?renci
sevgili kardeşim,

sitede arama motorundan konuyu bir aratın. zamanında bu konunun hararetli istişare edildiği yaazılar hatırlıyorum. sana yardımı olabilir.

bunun dışında konu hakkında pek bilgi sahibi değilim. sadece konuya siteden ulaşabileceğini söylemek istiyorum. kolay gelsin.
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen