Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Fikri

BaşlatanmukhuTarih24/04/2013 20:48:08Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Kendimden kısaca bahsedeyim:
22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ama üniversiteyi bırakabilirim o kesin belli değil neyse bu kısım önemli değil. Babamla uzun uzun konuştuk bana diyor okurken aynı zamanda da iş yap. Böyle küçük alım satım tarzı işler yap diyor. Örneğin toptancıdan mal alıp başka birine satmak falan...vs Bana bir iş önerin lütfen dükkan tutmak istemiyorum böyle küçük çaplı bir iş yapmak istiyorum. Sermayemde 15-20 bin tl civarında. Önerileriniz nelerdir? ( önce okulunu bitir başka birisinin yanında işe gir tecrübe kazan falan demeyin lütfen. Bana iş fikri verin)

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye88 yazı
Selam, mukhu bey,ben kendimden ornek vereyim belki ordan bir fikir olusturabilirsin,bende 13 bin lira vardi ne yapsam diye dusunuyordum,tanidigim birisi vardi,kendisinin merkezde bir tekstil dukkani vardi pazardada bir standi var,ona bende hazir bu kadar para var dedim, tekstil uzerine pazarda stand acip ticaret yapmak istiyorum dedim,oda bana gel ortak yapalim dedi,bende kabul ettim ve ana sermayeyi ortaklasa olusdurduk,o bana dedi suanda yaza girmek uzereyiz,onumuzde iki aylik sezon var yazlik alt ust kot takimlarinin tam sezonudur bu isi yapalim dedi, agustosdan sonrada okul talebeler elbiseleri aliriz satariz bu islerde iy kazanc oldugunu soyledi,mali aldik standi acdik bugun 4 gun oldu 3 takim yazlik kod sattim. ilk ucgun hic birsey satamadim,nerdeyse debresyona girecekdim, ama bu isde o benim ortagin iyi tecrubesi oldugunu gordum,ve ondan cok seyler ogrenecegimi anladim ve devam ediyoruz.bende sana tavsiyem durust guvenilir isibilen birisi ile ise baslarsan hem isi ogrenirsin hem zarar etmemis olursun diye dusunuyorum ayrica bu arada kendime ayit bir ticaret sitem var oradan bu yaziyi okuyan arkasalari alisveris siteme bir goz atmalarini ve islerine yarayacak bir seyler bulbilirler
http://durustticaret.incir.com/
MEHMET ALEMDAR

Yerleşim Kyrgyzistan / BiskekMeslek Ynsan kaynaklary
Üye422 yazı
malemdar kaç yaşındasın bilmiyorum ama incir sitesini paylaşmayı bırak artık burdaki insanlar isterse kendi mağaza açıp kendi incir sitesinden alışvveriş yapabilecek kadar bilgili kişiler.
mukhu hangi ilde öğrencilik yapıyosun acaba.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye410 yazı

an arkadaşım öncelikle önerim asla okulunu bırakma ,ve tüm gayretini okulun için harca derim ,iş içinse basit ,pratik okulunu engellemeyecek işlere yönel kendin yapma,bir başkasının yanında çalış ,mesela emlakçılık ,cafe türü yerlerde garsonluk vs ,kendin iş yapmaya kalkarsan çok zaman ve düşünceni o işe vermek zorunda kalırsınki okulunu aksatırsın ,yaşın ilerleyince okulun büyük önemi oldugunu anlayacaksın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye163 yazı
Bir pasaport edin ardından üzerinde kendi adın yazan bir yurtdışı uçak bileti satın al ......içinden kalbinden neresi geçerse NERESİ OLURSA OLSUN FARK ETMEZ
o anda git gör ve tecrübe edin GÖZLEMLE !!

Wish U Good LUCK !
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Üye107 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Purpose
Bir pasaport edin ardından üzerinde kendi adın yazan bir yurtdışı uçak bileti satın al ......içinden kalbinden neresi geçerse NERESİ OLURSA OLSUN FARK ETMEZ
o anda git gör ve tecrübe edin GÖZLEMLE !!

Wish U Good LUCK !

Siz böyle yapmış mıydınız ? Yaptıysanız tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ö?renci
Yeni Üye96 yazı

he he he

Al bir pasaport ve yurtdisi ucak bileti , gerisini dusunme hic !!!

Aynen oyle yaptim , sene 1987 idi .

Sene oldu 2012 , yani 25 sene olmus basimi alip gideli Turkiye'den .

25 yasindaydim ciktigimda ve yeni universite mezunu ve bekardim .

Yurtdisinda isin gucun yoksa macera arama derim .

Git bir tane projeksiyon makinasi al , acik hava sinemasi kur yazlik yerlere .

Turkiye'de yeniden dogmasinin zamani geldi acik hava sinemaciliginin , sen baslatsan ne olur ?

Basarilar .
Erdener Abi

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek
Üye546 yazı
benim gelecekteki dusuncemi deneyebilirsin.Yaklasik 1250 tl ye 1 tl ile calisan masaj koltugu alip okullara yada dugun salonlarina kiralamayi deneyebilirsin.Ama 2.el alip mesela 750 tl desek cok kisa surede parasini cikarir kara gecersin.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy