Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eskişehir'de Erotikshop Açma Fikri

Başlatanteknik1992Tarih07/04/2013 04:54:49Yorum11

İlk mesaj
Öncelikle herkese selamlar, koniks.com'a yeni katıldım umarım hoş bir abilik-kardeşlik, arkadaşlık ortamı içerisinde bilgi alışverişi yapabiliriz.

Eskişehirde Anadolu üni.'nde okuyan yirmili yaşların başında bir öğrenciyim, 800 bin nüfuslu bir yer için ne kadar uygun bir iş bilemem ama son bir yıldır ciddi ciddi bu işi düşünmeye başladım fakat konu hakkında sıfıra yakın bilgiye sahibim. İst., İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde bu işi yapanlar ya da bu iş hakkında doyurucu bilgiye sahip olanlar bildiklerini yazarsa çok sevinirim.

Eskişehirde benim bildiğim 2, 3 erotikshop var o bakımdan pek rekabet olmaz diye düşünüyorum. Fakat en önemli noktaya geleyim, "bu işte para varmı" , kira (genellikle ero-shoplar üst katlarda olduklarından kiraları düşük galiba) ve masrafları çıkardığımızda elimizde ne kadar kalacak? (bu çok önemli).

Ayrıca istanbulda bir arkadaşıma bu erotikshop işlerini sorduğumda bana "mafya onlardan haraç kesiyor hiç bulaşma o işe" demişti, gerçekten böyle bir şey varmıdır varsa nasıl korunabiliriz? Şimdiden herkese teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Arkadaşlar konu yeni onaylandığı ve arka sayfalara düştüğü için upladım yanlış anlaşılmasın

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ticaret
Ama hocam nerden bilelim bu konuyu? Anca yapanlar bilebilir.

Ben mafya olsam haracı en korkak en tedirgin işletmelerden toplardım. Aklın yolu bir haliyle.

Üst katlarda olmalarının tek sebebi gözlerden uzak olmaya çalışmaları yüzünden. Kirası yüzünden değil. Ne kadar göze batarlarsa o kadar çabuk kapanırlar bunu bildiklerinden. Bu tedirginlikle bu işe başlamayın diye bir tavsiyede bulunabilirim. Tek bir şikayetle sorgusuz sualsiz direk kapanırsınız. Ülkemizdeki hiç bir kurum bu konuda adaletli davranmaya kalkışmaz. Mafya tek derdiniz olmaz yani.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er

Anladım sayın akinselcuk haklısınız biraz tedirgin bir iş alanı, aslında ben de çok emin değilim fakat az sermaye gerektirdiği için bu işi düşünmüştüm :)

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ticaret
Ben de bu işe girmek istiyordum bir erotik shopla konuşmuştum yüzeysel olarak. Bir de izmir'de bilen bilir balçova göbeğinde mediamarkt yanında neredeyse 7-8 yıldır duran bir erotik shop var. Yani mafya ve başka sorun olduğunu sanmıyorum.

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ö?renci
hocam eskisehirde dukkan acmak tutabilir ama urunlerrini nettn satarak elden teslimattada odemeyi alirsan tutabilir.Cunku cekingen bir milletiz.Kimse pek gidip ordan urun secmez yada nadiren se cerler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Masor07 haklı... Bence de güzel bir internet sitesi yapar ve google, facebook gibi yerlerde de tanıtımını yapabilirsen bence çok daha iyi olur.
Geçenlerde TV de satış yapan bir kanalın sahibi olan arkadaşım ile konuştum ve en çok afrodizyak ürünlerin satışından kar ettiğini söyledi.
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Şahsen eğer böyle bir ürün alacaksam asla mağazasına gitmem çekinirim girerken ya bir tanıdık görürse diye düşünürüm.Mağazasında olandan kat kat fazla çeşidi olan internetten almak varken niye mağazasına gideyim hem partnerimin de fikrini alarak yüzlerce çeşit arasından seçim yaparım kapıma kadar gelir.Bu işi ancak e-ticarete dökersen başarılı olabilirsin diye düşünüyorum.Hee bir de şu var eğer internetin olmadığı bir zamanda yaşasaydık bu işden en büyük kazancı sağlayan sen olurdun herhalde çünkü gençlere daha fazla hitap eden bir sektör Eskişehir de gençlerin en fazla bulunduğu şehir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
burası muz cumhuriyetimiki kafasına göre gelip kpatsınlar akin selçuk amacı dışında bir iş yapmadıktan sonra kimse gelip burası erotik shop diye kapatmaz yükümlülüklerini yerine getirdikten sonra sorun yok mafyaya gelince çok daha karlı alanlar varken ayakta durmaya çalışan erotik shoplardan kesmezler ayrıca kestirmesinler herkez ekmeğinin mafyası

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ythalat / Yhracat
çok karlı iş. işi bilip bilmeyen yorum yapmış. burası ne iran nede arbistan burası Türkiye Cumhuriyeti yasala uyduktan sonra herkes istediğini yapabilir. 1e en az 3 kazandıran iş. genelde internetten satış yapılır ofis olarak kendi öğrenci evini gösterebilirsin fakat şirket kurman lazım resmi disbiritörler çünkü vergi levhası vs istiyor bayilik için. yonja gibi yerlerden temin edebilirsin zaten işe girdinmi 2aya cini olursun. okulda arkadaşlarına bile satarsın. hatta girişimciyim dersen ortak bile olabilirim sana.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - elittradeco@gmail.com
burası muz cumhuriyetimiki kafasına göre gelip kpatsınlar akin selçuk amacı dışında bir iş yapmadıktan sonra kimse gelip burası erotik shop diye kapatmaz yükümlülüklerini yerine getirdikten sonra sorun yok mafyaya gelince çok daha karlı alanlar varken ayakta durmaya çalışan erotik shoplardan kesmezler ayrıca kestirmesinler herkez ekmeğinin mafyası

Aydın da aç bir tane bakalım ne olacak ? Kesin yoktur.

Bakkal açmaktan farklı bir iş kolu. Acemi isen mutlaka bir ceremesi olur. Ayrıca bu iş en zor bir muz cumhuriyetinde yapılır. Bizde gene işleyen bir kanun kaide var haklısın.

Merakım şudur. İnsanlar neden bu dükkanları kimsenin göremeyeceği yerlere açarlar ? Yol üstünde bir yere açılsaydı ne olurdu ? Muz cumhuriyeti değiliz ya.

Eminim bir sürü ünsan kendine vazife çıkarır toplumun genel ahlakının bozulduğuna hükmeder ve sizinle dalaşırdı.

Bir çok ilimizde vitrin mankenlerine bile takılan vatandaşımız mevcut. Böyle bir magaza önlerine çıksa büyük ihtimal ciddi travma geçirirlerdi.

Bir zamanlar Arçelik reklamlarındaki bayanların diz altı görünen bacaklarını boyardık billboardlarda !! üstelik bir büyük şehirde yapardık bunu. sabah 5 de ilan panosunun resmini çeker Arçelik e reklemeınızı astık yayınladık diye ispat eder sonra bacakları boyardık. Çünkü bunu yapmazsak belediye gelir billboardları kökünden keserdi. Halkımız bunları görmek istemiyor diye de açıklama yapardı. Bir başkana karşı 3 kere dava kazanınca adam başkanlığından oluyor mahkeme kararına karşı geldi diye. Sonra ne oluyor ? Artık o şehirde ticaret yapamaz oluyorsun. Bu yüzden 3. davayı açamıyorsun daha doğrusu açmıyorsun. Muz cumhuriyeti değil tabi. Armut elma kayısı badem . . .

Sağdan, hocam. Yere bakarak, enseyi kapaya rak. Dikkatlice. Sessizce . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er