Sayın ernestü,
Yarım saat 40 dakika kadar daha internette olabilirim.Bu arada kendi sitemi gözden geçirdim bağlantıda bir problem gözüküyor.Muhtemeldir ki server da bir problem olabilir.Daha önce ki yazılarınıza göz attım.Pet shop ve köpek çiftliği işi ile ilgilenmek istemişsiniz.Bu konular profesyonel yardım gerektiren konulardır.Sadece fakülteden mezun olmak yetmiyebilir.Anladığım kadarı ile kendi işiniz yanında ilgi duyduğunuzdan dolayı pet hayvanları ya da hayvancılığın diğer alanlarında yatırım yapmak istiyorsunuz.
Bu konularda ilgi duyabilecek diğer arkadaşlarımıza da iletmek isterim ki özellikle sığırcılık ve koyunculukta devletin ciddi teşvikleri var.Hayvancılık konusu ile ilgili az ya da çok sermaye ile yapılabilecek ya da yapılabilmesi mümkün olan pek çok ekonomik alan var.Ancak ciddi ve kararlı olmak ilk ve temel kavramlardır.
Yani ne istediğinizi tam olarak bileceksiniz daha sonra kararlılıkla ve yılmadan şavaşmayı göze alabilecekseniz o konuya gireceksiniz.Bu işler ayran gönüllülüğü kaldırmaz.
Geçmiş yazılarınızla ilgili yorumlara baktım profesyonel anlamda bir yazı göremedim.Az ya da çok sermaye (tabii 0 ya da sıfıra yakın sermaye değil) yapılabilecek işler için yardım ister iseniz.İrtibata geçebiliriz.
Selamlar.
a.n.guvener