bulunduğum semp te kahvaltılık dukkanı acmak istiyorum ortalama 700 ila 1200 tl kirası olucanı tahmin ediyorum konum olarak bulundum yerde bu tarz bir işletme yok ortalama bana maliyeti ne olur dolabıyla malzemesiyle bütün işlemleriyle ne kadar tutar teşekkürler
Geçen pazar Adananın en lüks mekanlarından birinde yaptığım VE HİÇ MEMNUN KALMADIĞIM açık büfe kahvaltıdan sonra bu kahvaltı olayı benimde aklımı belli bir süre kurcaladı, gerçekten farklı bir konsept uygulanırsa kesinlikle iş yapar, Hesabını kitabını iyi yapmanı tavsiye ederim. Bide hangi iş olursa olsun aceleci davranmamak lazım..
Arkadaşımızın açmak istediği yer kahvaltılık ürünlerin satıldığı dükkan açmak.Ama sizin örneğiniz.Kahvaltı solanları, Simit cafe tarzı bir yerden bahsediyorsunuz sanırım.
benimde aklımda olan bir yer ortalama 30 m2 yeterli bi yer olur sanırım bende merak ettim kaça mal olur acaba
Kendin olmayı beceremeden başkası olmayı deneme
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz