Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fast Food Ve İnternet Karışımı

Başlatanspartacus1986Tarih22/04/2013 13:51:55Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm fast food açma fikrim iyice irdeledikten sonra karara bağladım. Şimdi aklımda açmak var ama nasıl ? Şöyle bir düşüncem var .

Dükkan içinde olucak 6 masa var masalar genelde duvara dayalı olucak Masa üstünde kenarda LCD ekran ile maus ve küçük mini klavye masa kaplamadan sabit bir şekilde olucak. Böylece gelen müşterilerim yiyecekler ve siparişleri hazır olana kadar bilgisayar başında durabilir. Böylece müşterim memnun kalacak diye düşünüyorum.

Dışarda kalan masalar standart olacak.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye10 yazı
benim sana tavsiyem diyarbakırda laptop cafe tarzı bir yerde çay kahve fast food ürünleri satan bir yer kurmuştum... yani mekanın girişinde dolap tarzı bir yer kiralık laptop hesaba adisyona yaz. saati ni hem kafe tarzı kur mekanını nıı birde güzel mutfak wireles le ayarlarsın kalanınıı bence bana sorar internet kafe artık cafede gitmiyor yas internet yapcan yada kafeterya... laptop kafe bence daha iyii... birede 3- 4 tane ps3 koydummu daha iyi olur aklına takılan birşey olursa yardımcı olurum..
Endüstriyel mutfak ve sogutma ekipmanları proje taahhüt ve satış sorumlusu web: www.narinoks.com mail: info@narinoks.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici