Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kolonyalı Mendil - Islak Mendil Üretimi. .

BaşlatanNeVFeLTarih19/05/2011 01:15:48Yorum10

İlk mesaj
Merhaba Arkadaşlar, Kolonyalı mendil, Islak mendil üretimi tekli yada çoklu paket..
Minimum sermaye, makina fiyatları ve giderleri, toptan ve perakende kar marjı, hammadde gereksinimleri, ürün pazarı ve diğer alakalı konularda bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi?

Yerleşim Türkiye / Kocaeli. .Meslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
merhaba bu işe girmek veya makina alımı yapmak istiyorsanız görüşebiliriz msn üzerinden yardımcı olabilirim
Msn &Email Kadir@mit.tc

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Maktek ıslak mendil ve paketleme sektörüne yönelik makine çözümleri üreten bir firmadır.

Genç ve işinde uzman kadrosuyla siz müşterilrimizin hizmetinizdeyiz.

Islak mendil makineleri üretimi.

kolonyalı mendil makinesi üretimi.

Sıvı dolum makineleri.

Etiketleme makineleri üretimi.

Taşıma konveyörleri ve otomasyon üretimi.

Jumbo bobin dilimleme makineleri üretimi.

Ve her türlü Islak mendil ve paketeleme makinaları tamir revizyon işleri yapılır...

makteksistem@gmail.com www.makteksistem.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Islak mendil üretmek istiyorsan eger piyasada birçok makine üreticisi var dakıkada 70 adet 80 adet hatta 90 adet (paket)çıkaran makineler var bunların içerisinde benim açımdan en seri üretim veren kansan makine bu iş için ham maddelerden beraber 1,000,000 dolar gibi bir bütçe ayırman gerekiyor eger saglam bir işletme kurmak istiyorsan satış konusunda agırlık olarak yurt dışı çalışman lazım ki döne bilesin özellikle k.ırak pazar payı yüksek ıslak mendil veya havlu mendil üretmek istemen güzel bundan 10 yıl öncesine kadar ıslak mendil o kadar popüler degildi lükstü yani insanlar için ama şimdi ihtiyaç her yerde kullanabiliyoruz size şöyle bir örnek vereyim şuan türkiyede aylık 3,500,000 adet çocuk bezi satılıyor bu bebegin kullanımı ayda 2 veya 3 paket ıslak mendil kullanaımı veya havlu mendil kullanımı 2 paket genç nüfusun artışını göz önünde bulundurursan zaten saglam bir satış agı kurarsan yükselir gidersin bunun için dedigim gibi ekip lazım bu konuda çalışmak istersen ve daha detaylı bilgi istersen sana yardımcı olabilirm 0544 909 40 50 /0541 919 70 71

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
arkadaşlar bu fatih alibekiroğlunun tüm bilgileri dolandırıcılık amacıyla burada yayınlanmştır.bu ş*******den canı yanan büyük firmalar
kukuroğlu,akpak,eyüptec gibi biçok firma muzdarip olmuş herkesi büyük küçük miktarlar demeyip dolandırmıştır.bu aşşağılıkla iletişime geçmeyin ben şahsen yakalarsam anasını d....kecem sakın bu ş*******e itibar etmeyin canınız yanmasın.elinde bir IPAD,VE UFAK Bİ ÇANTA İLE DOLAŞIP ELİNDE KOLANYALI MENDİLLERLE ÜRETİCİ FİRMANIN TEMSİLCİSİ OLDUĞUNU SÖYLEYİP FUARLARDA SIRADAN HERYERDE TANIŞTIĞI İNSANLARLA PİYASANIN CANINI YAKAN BU ŞEREFSİZ HAKKINDA MALESEF BİRTANE ŞİKAYET YOK.NİTELİKLİ DOLANDIRICI OLUP OSMANİYELİDİR.AİLESİ VE TÜM AKRABALARI BU ŞEREFSİZDEN MUZDARİPTİR.BİLGİNİZ OLSUN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
sahgokkaya bu bahsettiğin kişinin buradaki (nick ) nedir ben anlayamadım, öğrenmek istiyorum !!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat

merhaba arkadaşlar,

üretimle ilgili maliyet bilgisi olanlardan bilgi isteyecektim. tek kullanınmlık tekli kolonyalı mendil üretebilmek için ne tip makinalar gerekir.?
tesisin maliyeti nedir? ( günde 10.000 adet üretmek üzere). çünkü çoklu ıslak mendil işine girildimi( bebekler için olanı özellikle) kuruluş maliyeti milyon dolara ulaşıyormış.daha net olayım: 100.000 tl ye ki makinalar çıkma da olabilir böyle bir işletme kurulabilir mi? yani ilk üretim için , bir aylık 300.000 kapasiteli bir ıslak mendil hammade , paketler ve bezler, makinalar dahil olmak üzere..

bilgilere şimdiden teşekkürler

midas touch

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
trader çocuk ıslak mendil hakkında bilgi edinmek istersen size yardımcı olabilirim hangi ilde kuracaksın tesisi ?????????? 0530 157 64 40 ararsan size yardımcı olmaya çalışırım

Yerleşim Türkiye / Gaziantep