Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şarküteri

BaşlatanTu-RaTarih23/04/2013 02:22:31Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
SelamunAleykum Cümleten.. ben Şarküteri açmak istiyorum. fakat hiç bi bilgim yok şarküteri açmamın nedeni bulundğum yerde bu tür biyerin olmaması sadece büyük marketlerde bulunuyor ama ben sadece şarküteri üzerine düşünüyorum sizce karlı bi işmidir.. ürünleri dolapları v.s nereden tedarik edebilirim. bilgilendirirseniz sevinirim..

Yerleşim Türkiye / AdıymanMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye10 yazı
Aleyküm Selam İstediginiz ürünlerin ortalama m/tül fiyaları degişir. irtibata geçerseniz istediginiz metre reyon sütlük ve şarküteri dolaplarının metrelerini birlikte belirleyip bilgilendiririm sizi
saygılarımıla
Endüstriyel mutfak ve sogutma ekipmanları proje taahhüt ve satış sorumlusu web: www.narinoks.com mail: info@narinoks.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye27 yazı
Aleykümselam. şarküteri işi büyük iş, bir teneke peynir 150-200 lira ki,ilk yatırım maliyetleri bir hayli fazla. Şarküteri işini yapmışlığım yok ama bir çok bir firma ile ticari ilişkimiz var. Geçen de bir tanesi battı bağcılar da. 400 binlik yatırım artı 8 binliralık kira ödemesi vardı. Devir ücreti ise neredeyse boş dükkan + demirbaşlar ile 170 bin lira idi. Diğer yandan,devir alan kişi ise yine peynirci ve 3. şubesi olarak faliyete girdi. işin özü, cebinde parası ve iş tecrübesi olanlar,güzel kazanıyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda