Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Adıyamanda Öğretmene Ek İş

Başlatanrenas002Tarih28/03/2013 11:41:27Yorum101

İlk mesaj
Üye257 yazı
Mehaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim adıyamanda yaşıyorum öğretmenim sermayem yok yada şöyle diyeyim az miktarda adıyamanda yapılacak iş fikirleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden herkese teşekkür ederim. emre-02@hotmail.com
renas

Yerleşim Türkiye / AdıyamanMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Üye197 yazı
Ankarada arkara şereflikoçhisarda arkadaşım var 25 milyara bir kat daire eski yapı aldı 25 bin lirada harcadı 4 tane (1+1) geldi.400*4 :1600 lira geliri var 3 yıl içinde 57600 yapıyor en kötü kendini amorti ediyor..
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Üye257 yazı
güncel
renas

Yerleşim Türkiye / AdyyamanMeslek Ö?retmen
Üye257 yazı

güncelll
renas

Üye257 yazı
güncellll
renas

Üye257 yazı
güncell
renas

Üye257 yazı
güncelll
renas

Üye197 yazı
az sermayeyle pazar fikri nasıl olur adıyamanda
SRFT

Üye257 yazı
nasıl bi pazar
renas

Üye197 yazı
pazardan kastım pazarcılığa çıkmak hafta sonları felan ....
SRFT

Üye257 yazı
acillll arkadaşlarrr lütfen yardım edebilecek varsa esirgemesin bu yardımı
renas

Üye135 yazı
ben katalogtan giyim kozmetik temizlik ürünleri satıyorum sermayeyede gerek yok siparişlerinizi alıyorsunuz sisteme girip ürünleri getirtiyorsunuz karınızı alıp geri kalan parayı firmaya yatırıyorsunuz .3 yıldır bu şekilde para kazanıyorum bunun yanında kendinize ekip kurarsanız satışınız haricindede güzel paralar kazanıyorsunuz irtibata geçmek ayrıntı almak isterseniz 5444237717den ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye257 yazı
güncellll
renas

Yeni Üye42 yazı
merhabalar bende öğretmenim bana ulaşırsanız yaptığım işi anlatıp sizide dahil edebilirz.telim 05057697847
polat

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye25 yazı
Merhaba Alitemizel bey çorap toptan fiyatlarınızı ve resimlerini özel mesaj olarak alabilirmiyim

Yerleşim Türkiye
Üye257 yazı
güncellll
renas

Üye166 yazı
hocam öyle böyle bayagi bir teklif gelmiş aslında hic mi biri uymadı :)

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye257 yazı
teklif geldi gelmesine de teklif sunanlar ya arkasında durmadı rürün gönderiyorum inceleyin deyip kaçtılar ya ürünlerine yüksek fiyat fiyat söylediler yada yapamayacağım işler oldu ama yinede herkese teşekkürler ben güzel fikir gelecek ümidimi yitirmek istemiyorum çünkü buna gerçekten ihtiyacım var
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye4 yazı
Hocam güncel güncel diyerek güncel bir iş yapacak..ne zaman bu konuyu açsam en son güncel yazısı karşıma çıkıyor..

eline gelen fırsatları değerlendir..(nacizane fikrim..!!)

Yerleşim Türkiye / Hatay
Yeni Üye98 yazı
ARA GÖRÜŞELİM 05330290027
MZA Pazarlama

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye257 yazı
sayın aL-Pi yorumunuza binayen bir kopyala yapıştır yapma gereği duydum çünkü yanlış izlenime kapılmışsınız teklif geldi gelmesine de teklif sunanlar ya arkasında durmadı rürün gönderiyorum inceleyin deyip kaçtılar ya ürünlerine yüksek fiyat fiyat söylediler yada yapamayacağım işler oldu ama yinede herkese teşekkürler ben güzel fikir gelecek ümidimi yitirmek istemiyorum çünkü buna gerçekten ihtiyacım var
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye61 yazı
karne dönemi geldi hocam,parti programları yap yılsonu eğlencesi organize et... her kademe için ayrı etkinlikler koy. mesela ilkokul I.kademe için palyaço ya da ünlü çizgi film karakterleri (partimize pepe de gelecek...)

Her öğrenciye Muzlu-kakaolu süt,top kek,kabuksuz kuruyemiş,şekerleme,tatil kitapları ve parti sonunda sürpriz hediyeler vs......

II.kademe ve ortaöğretim için de bunun gibi ( liseliler için pepe,kayu olmaz ama Adıyamanlı ünlüler düşünülebilir.)

özel okullar için daha elit (yüksek fiyatlı)mekanlar ayarlarken devlet okulları için orta halli temiz,güvenilir,düğün salonları,kafeteryalar ayarlanabilir.

aklıma geldikçe yazarım.

velileri de unutma(çocuğu eğlenirken veli de sap gibi beklemesin bari.)

Yerleşim Türkiye / Di?erMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
Merhaba öğretmenim,
Biz ilköğretim kurumlarına yönelik deneme sınavı hazırlayan bir firmayız. Öğretmen arkadaşlar için ek iş olanağı sunuyoruz. Siz de kendi ilinizde bizim bayimiz olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için denemesiparis@hotmail.com adresimize email atabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Üye257 yazı
sayın haturka fikirleriniz için çok teşekkür ederim bunları düşünücem
renas

Üye257 yazı
güncellll
renas

Üye257 yazı
güncel
renas