Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Adıyamanda Öğretmene Ek İş

Başlatanrenas002Tarih28/03/2013 11:41:27Yorum101

İlk mesaj
Üye257 yazı
Mehaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim adıyamanda yaşıyorum öğretmenim sermayem yok yada şöyle diyeyim az miktarda adıyamanda yapılacak iş fikirleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden herkese teşekkür ederim. emre-02@hotmail.com
renas

Yerleşim Türkiye / AdıyamanMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Üye257 yazı
güncel
renas

Yerleşim Türkiye / AdyyamanMeslek Ö?retmen
Yeni Üye29 yazı
Selam hemşerim, merhaba. Size bir kaç öneri de bulunacağım zira ben de Adıyaman'da ikamet ediyorum. Adıyaman gibi bir yerin, pazarlama potansiyeli yok denecek kadar hatta yok diyebiliriz. Eğer ufak çaplı bir sermaye'n var ise güzel bir pizzacı açıp, ( dominos, burger king, vb. ) franchislere bakıp, yönelmen. Şunu gözlemledim şahsen ben; Adıyaman'da hazır yemek sektörü yavaş yavaş sükse yapacağa benziyor. Yakında, kipa, adese, grooss, vb. o tür yerlerin küçük te olsa AVM'leri açılacağını tahmin ediyorum, tahminler o yönde. Eğer konuşmak istediğiniz birşey varsa da, beraber görüşüp, fikiri telakkisi yapabiliriz. Sevgiler.
Hersey sirasinda ve zamaninda yapilmalidir. Mustafa Kemal ATATURK

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye257 yazı

güncel
renas

Üye355 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - duru1
Selam hemşerim, merhaba. Size bir kaç öneri de bulunacağım zira ben de Adıyaman'da ikamet ediyorum. Adıyaman gibi bir yerin, pazarlama potansiyeli yok denecek kadar hatta yok diyebiliriz. Eğer ufak çaplı bir sermaye'n var ise güzel bir pizzacı açıp, ( dominos, burger king, vb. ) franchislere bakıp, yönelmen. Şunu gözlemledim şahsen ben; Adıyaman'da hazır yemek sektörü yavaş yavaş sükse yapacağa benziyor. Yakında, kipa, adese, grooss, vb. o tür yerlerin küçük te olsa AVM'leri açılacağını tahmin ediyorum, tahminler o yönde. Eğer konuşmak istediğiniz birşey varsa da, beraber görüşüp, fikiri telakkisi yapabiliriz. Sevgiler.

Ufak bir sermaye dominos.burger king ha ....)))) güldürdün beni.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye197 yazı
Bence hastane vede kalabalık yerlere şarj otomatı konulup az sermayeyle normal bir gelir elde edile bilir
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Üye257 yazı
yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim her türlü fikriniz değerlidir benim için bu yüzden bu fikirleri esirgemezseniz çok sevinirim
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
yokmu fikir arkadaşlar
renas

Üye152 yazı
Çİnden ürün getirtip satabilirsiniz. josee_cm@hotmail.com
joSe

Yerleşim Türkiye / SamsuMeslek Esnaf
Üye257 yazı
yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim her türlü fikriniz değerlidir benim için bu yüzden bu fikirleri esirgemezseniz çok sevinirim
renas

Üye257 yazı
evet arkadaşlar yardımcı olacak yokmu
renas

Üye166 yazı
fikirler gelmiş ama anladığım kadarıyla siz ne denirse denilsin begenmeyeceksiniz :) adıyaman... adıyamanda ne yapılabilir, ancak memurluk yapılabilir, onu da siz yapıyorsunuz zaten.. öğretmen ne yapabilir, özel ders verebilir.. yani adıyaman gibi sehirlerimizin eti budu ne ki bir yatirim yapılsın..ki memursunuz zaten sirket acamazsiniz, birisinin ustune yapsaniz basinda duramazsiniz..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye257 yazı
yorumun için teşekkür ederim öncelikle ne gelirse gelsin beğenmeyecek olsam üstelemezdim ama her fikre ihtiyacım var ve elbette yorumlar güzel ama bana uygun olanı bulmaya çalışıyorum
renas

Yeni Üye75 yazı
Merhabalar,

Bildiğiniz üzere yaklaşık son 10 yıldır enerji ( elektrik ) üretimi konusu ülkemizin önde gelen konularındandır. Ülkemizde üretilen elektriğin %60’ı doğalgazdan üretilmekte ve hesaplara göre bu yıl doğalgaza ödenecek toplam bedelin 30 milyar dolar seviyelerine yaklaşacağı öngörülmektedir.

Bu nedenle de ülkemizde Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına ( YEK ) dayalı elektrik üretimi son dönemde çok ciddi önem kazanmış, 2005 yılında çıkartılan Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Elektrik Üretimi Kanunu’nda 2008 yılında yapılan değişiklik ve 2012 yılında çıkartılan Lisanssız Elektrik Üretimi Yönetmeliği ile kişilerin kendi evlerinde veya işyerlerinde üretecekleri YEK’e dayalı elektriğin mevcut şebeke üzerinden ve şirket kurmaya gerek kalmaksızın bağlı bulundukları elektrik dağıtım şirketine satışının önü açıldı. Mevzuata göre elektrik dağıtım şirketleri 10 yıl süreyle bu elektriği almak zorundadır.

Bizler de şirket olarak 1988 yılından bugüne alternatif yakıtlar ve bunların uygulamaları üzerine çalışmakta olan bir şirketiz. Halihazırda yurtiçinde kendi üretimimiz ve yurtdışında bayisi olduğumuz firmalar vasıtasıyla YEK – Biyokütle Yakıtlı Gazlaştırma Sistemleri satışı ve kurulumu uzmanlık alanımızdır. YEK konusunda müteahhitlik, işletmecilik ve bakım – onarım hizmetleri vermekteyiz.

Sistemlerimiz 10 kWh’den yukarıya güçlerde olup isterseniz sadece kendi ihtiyacınız karşılayabilir, isterseniz de yukarıda bahsettiğim üzere ihtiyacınızı karşıladıktan sonra artan elektriği 10 yıl süreyle 13,3 ABD Dolar Centi / kWh fiyatla devlet alım garantili olarak bağlı bulunduğunuz elektrik dağıtım şirketine satabilirsiniz.

Bu sayede, eğer köy veya kasaba gibi kırsal bir bölgede yaşıyorsanız ya da kırsalda yatırım yapabilecek imkanınız varsa, yakıta hiç para vermeden etraftan toplayacağınız çalı, çırpı, kozalak, ağaç kabuğu, kırık dal, yaprak gibi malzemelerle elektriği hiç para ödemeden üretip devlete satabilirsiniz.

Konuyla ilgilenenlerin enerji.uretim@gmail.com adresimize mail atmaları halinde kendilerine daha detaylı bilgi verilecektir.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Üye355 yazı
su deposu temizliği işine gir seni fazlasıyla memnun eder.saygılar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye257 yazı
bu su deposu işi nasıl bir iş açıklarmısınız başlama noktası nedir mesela
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
güncell
renas

Yeni Üye59 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - renas002
bu su deposu işi nasıl bir iş açıklarmısınız başlama noktası nedir mesela

apartmanların ve evlerin su depolarını temizlemekden bahsediyor, bir öğretmene veya memurun yapacağı iş değil:DD

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye257 yazı
evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bu benim için çok önemli
renas

Üye381 yazı
dergimiz var, temsilcilerimize yüzdelik karşılığında gönderiyoruz. hem bi öğretmen içinde zahmet olmayacak, destek - ek gelir getirecek küçük bi iş olur ne dersiniz?

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Üye257 yazı
güncelll
renas

Yeni Üye57 yazı
etüt merkezi aç.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye257 yazı
güncel
renas

Üye257 yazı
?????
renas

Üye257 yazı
aradığım özel bir iş kolu yok ancak sermayesiz olması daha uygun olur hafta içi 16:00 dan sonra hafta sonuda her zaman müsaitim ve hafta içi hafta sonu farketmeden gece yarısına kadarda çalışabilirim sorun değil
renas

Üye257 yazı
güncel
renas

Yeni Üye45 yazı
merhabalar
ben ıstanbulda çorap ımalatcısıyım. bu yazıyı sadece ve sadece öğretmen olduğunuz için yazıyorum. bizim için öğretmen demek ana demek baba demek.
sizi hiç tanımasamda mesleğiniz dolayısıyla kendi işimle ilgili bir fikir verebilrim. vercegim fikir sıfır sermaye ile iş yapmak isteginize uygun olabilecek bişey
kendi ürettiğim çoraplardan size bir miktar ücretsiz numune gönderırım sadece kargo ucretını odersınız. adıyaman ve cevre illerinde maraş/antep/malatya v.s
ürünleri stabilirisiniz. yanlız toptancı lara girmeyeceksınız. yanı ara toptancı yı aradan kaldırıp direk (tuhafiye/market/1milyoncu/bakkal gibi işyerlerine malları
satacaksınız. yanı toptancıya 10.000 çift çorap verıp % 3 - 5 aralığında kar ile değil kucuk işyerlrıne 300 500 çift satıp mınumun %20 kar ıle pazarlayacaksınız. aynı zamanda toptancılar nakıt calışmadıkaları ıcın biz çek ıle yada acık hesap mal gönderemeyız. kendı cevrenizde 15-20 bakkal ayarla**** bu işe başlayabılırsınız. numunelerle malı satıp bana sıparişinizi gececeksınız ptt kargo ıle kapıda odeme ıle malı teslım alırsınız. bunu sermaye olarak görmeyeceksınız cunku sattıgınız malı alıyorsunuz. yanı ya satılmazsa dıye bır dusuncenız yada rıskınız olmayacak zannedersem bunu anladınız. biz size bu işe başlamak ıcın ücretsız numune ve 100 çift dahı satsanız bunu sıze göndermeyı taahhhut ederız kı bu cok onemlı bır hızmettır. bunu zamanla daha ıyı anlayacıgınızı emınım. kendi fikirlerınızle bunu değerlendırmeyıp en yakınınızda bakkalarla
bunu istişare edersenız , öğretmen kimliğinizle birçok kapının açılacagına emınım. selamlar ali temizel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf