yarın sıze urettıgım mallardan resımler ve fıat bılgısı gönderecegim
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - alitemizel merhabalar ben ıstanbulda çorap ımalatcısıyım. bu yazıyı sadece ve sadece öğretmen olduğunuz için yazıyorum. bizim için öğretmen demek ana demek baba demek. sizi hiç tanımasamda mesleğiniz dolayısıyla kendi işimle ilgili bir fikir verebilrim. vercegim fikir sıfır sermaye ile iş yapmak isteginize uygun olabilecek bişey kendi ürettiğim çoraplardan size bir miktar ücretsiz numune gönderırım sadece kargo ucretını odersınız. adıyaman ve cevre illerinde maraş/antep/malatya v.s ürünleri stabilirisiniz. yanlız toptancı lara girmeyeceksınız. yanı ara toptancı yı aradan kaldırıp direk (tuhafiye/market/1milyoncu/bakkal gibi işyerlerine malları satacaksınız. yanı toptancıya 10.000 çift çorap verıp % 3 - 5 aralığında kar ile değil kucuk işyerlrıne 300 500 çift satıp mınumun %20 kar ıle pazarlayacaksınız. aynı zamanda toptancılar nakıt calışmadıkaları ıcın biz çek ıle yada acık hesap mal gönderemeyız. kendı cevrenizde 15-20 bakkal ayarla**** bu işe başlayabılırsınız. numunelerle malı satıp bana sıparişinizi gececeksınız ptt kargo ıle kapıda odeme ıle malı teslım alırsınız. bunu sermaye olarak görmeyeceksınız cunku sattıgınız malı alıyorsunuz. yanı ya satılmazsa dıye bır dusuncenız yada rıskınız olmayacak zannedersem bunu anladınız. biz size bu işe başlamak ıcın ücretsız numune ve 100 çift dahı satsanız bunu sıze göndermeyı taahhhut ederız kı bu cok onemlı bır hızmettır. bunu zamanla daha ıyı anlayacıgınızı emınım. kendi fikirlerınızle bunu değerlendırmeyıp en yakınınızda bakkalarla bunu istişare edersenız , öğretmen kimliğinizle birçok kapının açılacagına emınım. selamlar ali temizel Valla helal olsun Abi'm yapacagını yapmış.. Hızlı tüketim ürünlerine her zaman ihtiyac var..
|
www.antepdukkani.com
Gaziantep yöresel ürünleri
zeytin ve zeytinyağı için ne düşünürsünüz
10 d sinema sistemi satmaktayım.tamamen kurulu araçlara monteli ups li-10 kişilik 65 bin tl.araçlar20 bin kabin12bin-ups3bin--makina fiyatı 30bin----toplam 65 bin -----kesin olarak ilk 2 ayda da milli egitim onaylı 20 okul da biz ayarlıyoruz.günlük 3000tl kazanç saglıyacaksınız.bu kazancın%30 unu bagış yapacagız okula -net 2100tl sizindir.sözde degil kesin kazançtır.arayın görüşelim.volkan 546 8488878
123
volkan bey madem bu kadar güzel para var bu işte, ben size ankaradan okulları ayarlayım(bağlantım var) siz ekipmanları sağlayın. o paranın çoğu size kalsın. bayilik gibi düşünün. bu kadar güzel para kazandırıyorsa neden siz bununla yetinmiyorsunuz da illaki altın yumurtlayan tavuğu satmak istiyorum diyorsunuz? böyle bir teklife karşılık bu gibi sorulara hazırlıklı olmalısınız. beni yanlış anlamazsanız, ticarette bu gibi sorular karşınıza çıkacaktır, dürüstlükle yanıtlayacağınıza eminim.
sermayemin yok veya çok kısıtlı olacağını belirtmiştim bu yüzden bu işle ilgilenmem mümkün değil yinede teşekkür ederim
renas
sayın renas,
sitede daha önce broşür dağıtımı diye bir yazı vardı. fena fikir gelmedi bana. 8 kişilik ekibinizin olduğunu yazmışsınız. maliyet gerektimez. belki araştırabilirsiniz. şirket kurmadan yapılabilir gibi geldi bana. dediğim gibi düşünürseniz araştırabilirsiniz.
mmm...
teşekkür ederim Zeynep FERDA hocam ilginiz için araştıracağım.
renas
mental aritmetik kursu.1500 tl ye eğitimini alın hocam.bir büro oluşturun.milli eğitime bağlı olmayan bir iş.danışmanlık olarak kuracaksınız.toplam 4 kur eğitim vereceksiniz.bu da 2-2.5 sene sürüyor.öğrenci başına yıllık1000-2000 tl arası ücret alınır.5-10kişilik 2 sınıf kuracaksınız.birer laptop, LCD tv.c.tesi-pazar kurs vereceksiniz.haftaiçi kayıt işleri.bu arada öğrencilere verilecek çalışma ekipmanı var 100 tl civarı.bunu 350-400e kadar satanlar var.vicdan meselesi tabii.dilerseniz bir kurumdan bayilik de alabilirsiniz.daha sağlıklı olur.5000-50.000tl arasıdır bayilikler.yani en iyisi yine kendi işinizi yapınız hocam.
evlere gidilerek özel mental dersleri de olabilir. yarım gün, günde 2 öğrenci rahat alırsınız. hafta sonu çalışmazsanız. 10 öğrenci eder. bir öğrenciden aylık 150 tl alsanız, aylık 1500 ek gelir yapar. ki güzel para.
ben ce adıyamanda en güzel proje (1+1) bir yapıp eşyalı olarak kiraya vermek benim bir arkadaşım var şehir merkezine yakın yerlerde eski binaları ucuz parayla alıp bir restorasyon yapıp kiraya veriyyor adamın şu an 16 dairesi var her birini 400 liradan kiraya veriyor
SRFT
evet 1+1 yapıp kiraya vermek güzel fikir ama sermayesi de güzel olur bence
renas