İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
E-ticaret Deneyimlerim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorumR
Yeni Üye26 yazı
20/04/2013 : 22:28:33#31
Web sitesi
Alıntı
1-Wordpress ve Seo konusunda üst düzeyde bilgiye sahibim.
2-Yurtdışından teknolojik ürün getirme şansım var.
Teknoloji ile ilgili blog açıp (tekli ürün sitesi) başlangıç mı yapayım yoksa kozmetik sektörüne mi atılayım?
Hangisini önerirsiniz?
Saç ve cilt bakımı hakkında bir blog açıp, siteleri hitlendirmeyi düşünüyorum.Hitlenen sitelerden hem adsense üzerinden gelir sağlamış olacağım hem de tekli ürün siteme müşteri çekmiş olacağım.Gerçi teknoloji sitesi açsam da aynısını uygulamayı düşünüyorum ama hangisinden daha fazla satış yapacağım konusunda kararsızım.
Yardımcı olursanız sevinirim, iyi akşamlar.
I
Yeni Üye18 yazı
özellikle bitkisel hap v.s. satanlar, en sevmediğim rekabeti yapiyorlar.
tekli ürün sitesi derken her hafta bir ürünün kampanyasının yapıldıgı siteler mi? bu siteler için çok aşırı reklam bütcesi gerekir,
ama bir site açık sadece tek ürün satacaksanız (mesela sadece dijital yazıcı), bunu seo ile birleştirirseniz çok iyi işler yaparsınız, üstelik reklam vermeden yada az vererek,
diğer siteyle e-ticaret sitesini beslemek en iyisi ama
adsense den gelir kazanmayı düşünmeyin bile. hiç girmeyin o konulara,
R
Yeni Üye26 yazı
20/04/2013 : 23:33:49#33
Web sitesi
Alıntı
Yapmayı düşündüğüm proje şu şekilde;
1-Kozmetik olarak Minoxidil (örnek)
2-Teknoloji olarak harddisk (örnek)
Bu tarzda 3-4 site açıp elimde stok bulundurarak, stoklara göre satış yapmayı düşünüyorum.Açacağım sitelerden birisinde sadece minoxidil, diğerinde sadece harddisk ve diğerlerinde de farklı ürünleri satmayı düşünüyorum.Seo deneyimim olduğu için ilk sayfa konusunda sıkıntım yok, sadece daha önce e-ticaret konusunda deneyimim olmadığı için satış yapabilir miyim, sipariş veren olur mu diye tereddüt ediyorum.
I
Yeni Üye18 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Raphael Yapmayı düşündüğüm proje şu şekilde; 1-Kozmetik olarak Minoxidil (örnek) 2-Teknoloji olarak harddisk (örnek) Bu tarzda 3-4 site açıp elimde stok bulundurarak, stoklara göre satış yapmayı düşünüyorum.Açacağım sitelerden birisinde sadece minoxidil, diğerinde sadece harddisk ve diğerlerinde de farklı ürünleri satmayı düşünüyorum.Seo deneyimim olduğu için ilk sayfa konusunda sıkıntım yok, sadece daha önce e-ticaret konusunda deneyimim olmadığı için satış yapabilir miyim, sipariş veren olur mu diye tereddüt ediyorum. |
ben bu şekilde başladım,
ve 3 yıl sanal posum da yoktu. telefonumu arıyorlardı, havale bilgisi veriyordum. ödeme gelince malı gönderiyordum. stok da bulundurmazdım, satıldıkdan sonra alıp gönderirdim.
yapacağınız şey mantıksız değil, ama reklam bütceniz yoksa iş yapmanız tamamen sizin teknik ve müşterilerle iletişim becerinize bağlı.
telefonda sana neden güveneyim kardeşim deyip suratına kapatan da olacak, türkiye'nin diğer ucundan binlerce TL hesabına havale eden de olacak.
bir de satış yaptıktan sonra malının arkasında dur. saçma sapan bir bahane bile söyleseler müşterin malı iade etmek istiyorsa iade al. en ucuz ürünü alan müşterine bile ilgi göster. adam evine 3 TL lik kaşık alıp seni severse, işyeri için binlerce TL lik malı da senden çekinmeden alır.
bir de hediye de ver. bir firmanın satılalma elemanı çalıştığı şirket için senden 1000 TL lik mal alırsa, sen malı gönderirken adamın çocuguna 50 TL lik hediye göndermeyi ihmal etme. seneye tekrar senden alır.
çalışan kazanır, asla vazgeçme :)
B
Yeni Üye1 yazı
bayaa teşekkür almış bu paylaşımı okuyamadım, yazı nerde?
sadece b diye bişii var.. yanlışlıkla silindiyse tekrar paylaşılırsa sevinirim.
sadece b diye bişii var.. yanlışlıkla silindiyse tekrar paylaşılırsa sevinirim.
A
Yeni Üye23 yazı
Yazı Silinmiş lütfen tekrar paylaşır mısınız?
G
Üye381 yazı
ne paylaşılmış?
158
A
Yeni Üye7 yazı
25/12/2014 : 21:31:21#38
Web sitesi
Alıntı
E-ticaret
Türkiye'de yaklaşık bir yıldır faaliyet gösteren, hem eticaret sektöründe hem de ağ pazarlama sektöründe muhteşem başarılara imza atan benzersiz iş modeli ile siz de tanışın. Bu işle kendi siteni açarak hem oradan alışveriş yapıp hemde alışveriş yaptırarak kendine kazançlar sağlayabilirsin işte sana örneği http://www.storeanadolu.com/ böyle bir siteniz olmasını ve bu site üzerinden kazanmak istemezmisiniz. bilgi almak için storeanadolu@yandex.com mail ile dönebilirsiniz.
NOT: ürün tedarik derdi yok, kargo derdi yok, fatura derdi yok, müşteri hizmetleri derdi yok
Türkiye'de yaklaşık bir yıldır faaliyet gösteren, hem eticaret sektöründe hem de ağ pazarlama sektöründe muhteşem başarılara imza atan benzersiz iş modeli ile siz de tanışın. Bu işle kendi siteni açarak hem oradan alışveriş yapıp hemde alışveriş yaptırarak kendine kazançlar sağlayabilirsin işte sana örneği http://www.storeanadolu.com/ böyle bir siteniz olmasını ve bu site üzerinden kazanmak istemezmisiniz. bilgi almak için storeanadolu@yandex.com mail ile dönebilirsiniz.
NOT: ürün tedarik derdi yok, kargo derdi yok, fatura derdi yok, müşteri hizmetleri derdi yok
ONLİNE KAZANMANIN EN İYİ YOLU
A
Yeni Üye7 yazı
25/12/2014 : 21:36:00#39
Web sitesi
Alıntı
E-ticaret
ONLİNE KAZANMANIN EN İYİ YOLU
M
Üye2659 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - sercan0747 İncir.com e-ticaret için ilk adım referans isteyenlere yardımcı olabilirim. |
Yahu arkadaşım madem güzel iş güzelce açıklayın madem ürün tedarik derdi yok, kargo derdi yok, fatura derdi yok, müşteri hizmetleri derdi yok bu site sahipleri ne yapıp para kazanıyor? Bu arada sitedeki ürün fiyatları rekabetçi değil
Google 'da arayınca incir.com sitelerinden çok daha ucuza satan en az 30 site var
Bu firmaya ait onlarca site var Sistem nasıl bilmiyorum fakat Girişimcilerin Umarım ocaklarına İncir ağacı dikilmez :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
B
Üye343 yazı
05/01/2015 : 08:38:22#41
Web sitesi
Alıntı
www.warelot.com diye bir sayfa hazirladim.
ikinici el alim satim sayfasi.
sayfanin kullaniminin yayginlasmasi,
sayfa dizayni,
sayfa isleyisi,
icin fikirlerinizi bekliyorum.
isteyen sayfada gorev alabilir.
ikinici el alim satim sayfasi.
sayfanin kullaniminin yayginlasmasi,
sayfa dizayni,
sayfa isleyisi,
icin fikirlerinizi bekliyorum.
isteyen sayfada gorev alabilir.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz