Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çinden Mal Getirmek???

Başlatantesol.trTarih11/05/2008 15:46:54Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve özel sektörde ingilizce öğretmeniyim. Bu aralar aklımda olan bir iş projesini hayata geçirmeden önce sizinle fikir alışverişinde bulunmak istedim.
Yurt dışından büyük bir kaç firmayla bağlantıyı kurdum ve elektronik vs yani piyasaya hangi ürüne açsa onu getirmeyi düşünüyorum işler yolunda gidiyor proje oturdu hatta ankaradan bir iki ortak bile buldum ürünleri isteyeceğim fakat esas sorular burda ilginen herkese çok teşekkür ederim:
1-Gümrükten geçerken ne kadar vergi vereceğim bu bilgiye ulaşabileceğim bir site?
2-Proforma Invoice yani faturayla gönderiyolar ve ödeyince malı teslim ediyolar bu güvenilirmidir?
3-Ürünleri aldıktan Türkiyede ödeyeceğim vergiler?
4-Ürünleri almak için firma olmam gerekiyormu(konustugum yurt dısı firmalar gerek yok diyorlar)
5-Sizin bilmemi istediğimiz bilgi edinebiliceğim bir yer

Saygılar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye4 yazı
Arkadaslar Yurtdışından mal getirtmek isteyenler bana mesaj atabilirler...Elektronik eşya üzerine istediğiniz her türden malı hiç bir şeye karışmadan sahip olabilirsiniz...Ayrıntılar için irtibata geçebilirsiniz...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye14 yazı
merhabalar ugur bey..

simdik zenon far kiti 23 usd ye dustu. hatta gecende bir firma bana kampanyadayiz dedi. 18 usd ye takimini veriyorlar :D:D

bu arada ben cin de yasiyorum

hayirli calismalar herkese

Yerleşim Çin / HangzhouMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı

merhabalar ugur bey

zenon fark kiti 23 usd. hatta gecende bir firma kampanya yapiyordu 18 usd ye veriyordu bu seti . 40 usd yuksek bir fiyat dediginiz :D

bu arada ben cin de yasiyorum :)

hayirli calismalar

Yerleşim Çin / HangzhouMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.benim sorum şu geçen yıl çinden bi miktar gözlük çerçevesi getirdim bavulla.bu sene gidemeyeceğim galiba o yüzden kendimce bir fikir üretdim (tabi ne kadar doğru bilmiyorum)100€ ya kadar gümrük olmadığını biliyorum ortalama 50 adet gözlük çerçevesini 100€ ya tamamlanmış bir fatura ile numune adı altında posta yada kargo yolu ile istesem bir sorun olur mu yada nasıl getirtebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
buranın yoğun bir forum olduğunu sanmıştım ama yanıldım galiba cevap yazıcak bir insan yokmu. yinede teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
mrb arkadaslar. ben chinaeprice.com sitesinden bir İphone begendim. onun siparişini vermek istiyorum. acaba nelere dikkat etmem lazım ve gümrüğe takılırmı. fiyatı 100 euro civarında. şimdiden bilgilendirmeniz için tesekkür ederim
yusufkara

Yerleşim Türkiye / MuglaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
neden kimse yorum yazmıyor acaba. soru cok mu zor geldi. ..
yusufkara

Yerleşim Türkiye / MuglaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
merhaba ugur bey
ilk başta bizlerle paylaştıgınız önemli bilgiler için tşk etmek isterim.
sorum şu..
ben www.alibaba.com dan yaptıgım araştırmalar sonucu çinden konusup anlaştıgım bir firmadan usb flash disk siparişi werdim
odemeyi western union para transferi ile gerçekleştirdim onlarda bana 120 adet olan ürün siparişimi uçak kargosu ile 2-3 gun içinde yollayacaklar.
bu yollanacak ürün bildigim kadarı ile kapıma teslim edilecek . fakat benim bu getirdigim ürün için bir wergi ödemem soz konusumu we ben bu urunleri ınternet uzerınden faturasız olarak satıcam herhangı bır sorunla karsılasırmıyım? şimdiden tşk ler...
f.kuy

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye116 yazı
arkadaslar çinden hafıza kartı getırmek ıstıyorum yardımcı olabılcek var mı yada getırmıs arkadaslar varsa maıl atsın ben onlardan alırım
cesur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
merhabalar.. yeni üye olmakla birlikte yeni fikirler de edinmek istiyorum.
bizim aile ve çevremiz cep telefonu işi yaptığı için ben de piyasaya cep telefonuyla girmek istiyorum ama cep telefonu değil de çinden cep telefonu yedek parça getirmek istiyorum. çinde eş_dost var elh o konuda sıkıntım yok ve malın çinde kontrolünü etcek insanlar var yani ama bir kaç sorum olcak.
1) 20bin dolarlık cep telefonu yedek parçasına ne kadar gümrük vercem? yedek parçalar: cep tlf ekranları, tuş, şarj cihazları v.s aksesuarlar...
2) malı teslim almak için firma olmam gerekyo mu?
3)malın nakliye parası ne kadar?
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim..
Ramazan Atlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye96 yazı
çin de (hong kong ve Guangzhou
,yiwu) da şirketlerimiz var..İstediğiniz her malı rahatlıkla sizlere ulaştırabiliriz....
Vane"

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ythalat / Yhracat