Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çinde Üretim

Başlatanfilfil06Tarih01/07/2010 14:13:07Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye60 yazı
çinde pilastik ürünler üzerine üretim düşünüyorum farklı bir kaç tasarım ve inovatif ürün fikrim var ve malum türkiyede üretim maliyetleri yüksek oldugundan pek fazla başarıya ulaşamaz.

çinde kalıp fiyatları ve üretim aşamaları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

gümrük geçişinde sorun olurmu.

pilastik ürünlerde gümrük vergisi ortalama ne kadar.

böyle bir üretim için kaç lira sermaye hazır olmalı.

çinde ürün getirilmesine yardımcı firmalar ilk sefer içinmi ücret istiyor.yoksa her seferinde ücret talep ediyormu.

SIRADAN OLMAK EN TEHLİKELİSİDİR...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye352 yazı
merhabalar,
ben çin' deki bir kaç fabrika ile iş yapmaktayım..tekstil ve mermer üzerine ihracat ve ithalat yapmaktayım. çin' den ise pvc poşet ve çantalar ürettiyorum.
daha fazla bilgi için

info@nevastones.com
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com

www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Üye979 yazı
sevgılı kardesım çınde yapılan kalıpların %80 ı ıse yaramayan kalıtesız kalıplardır ama kalıtelı bırsey yaptırmak ıstersen ınan fıyatı turkıyeyı gecıyor ve yınede turkıye uretımı kalıbın yerını asla tutmuyor bunu en son 23bın usd lık bır kalıbı cınde 12 bıne yaptırıp kalıbın nasıl ıse yaramadıgını gorunce ogrenmıs oldum velhasıl kalıp sanayınde bence turkıye dunyada 1 numara hatta tartısılmaz.
pvc urunlerın turkıyeye gelme konusunda ıse gumruk basını agrıtır cunku uzak doguya fıyatlar epey dampınglı sekılde ayarlanıyor en son %37 lık bır gumruk vergısı vardı dıye bılıyorum.
çındekı danısmanlık ofıslerı her yaptırdıgın gorusme yada arastırma basına senden fıyat talep ederler bunun harıcınde ıse şayet urun alımlarında kontronorluk ıstersen bunun ıcınde fıyat talep edebılırler.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye60 yazı

%37 lik bir gümrük vergisinden bahsediyorsunuz nasıl çinden gelen ürünler bu kadar ucuz olabiliyor.
SIRADAN OLMAK EN TEHLİKELİSİDİR...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Üye114 yazı
Merhaba
Arkadaslar neden cin i kotuluyorsunuz anlamadim. Cinde uygun yaptirabilirsiniz ilk basta sizden kalip ucreti alirlar ve belirli bir adet aldiktan sonra size kalip ucretini iade ederler, Ama cin de islerinizi takip edecek birilerini bulmaniz gerekir,Siz orda kalayim derseniz size yuksek maliyet cikar,Su an endonezyadayim ama cin de yardima ihtiyaciniz olursa yardimci olurum. 8 yil cinde yasamistim.

Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Ythalat / Yhracat