Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Büyüme Stratejisi Nasıl Olmalı

BaşlatanberdardaTarih07/03/2013 09:23:04Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
herkese merhaba,
benim taklıdığım bir konu var. olduğun yerde mi büyümeli yoksa farklı lokasyonda mı?
benim işlettiğim bir cafem var. yaklaşık 2,5 yıl önce bende bu sayfaları okuyordum. nasıl cafe kurulur, neler yapılmalı vs. ....
bizim özel bir ürünümüz var (tavuk satıyoruz.).
bulunduğumuz lokasyonun en sonundaydıydık. 1,5 yıl sonra yan tarafına (2 katı büyüklüğüne) taşındık. bugün geldiğimizde hala yerimiz yetmiyor. (90 kişilik yer). ortalama günde 4 defa döndürüyoruzm. ve hala dışarda bizim gördüğümüz min 50-60 kişi, birde kaç kişi olduğunu bilmediğimiz telefonlarımız var. rezervasyonsuz kimse yemek yiyemez. bana gelene kadar yol üzerinde 15 taneye yakın yemek yiyebileceği mekan var. bunları anlalttım çünkü, sizlere genel tabloyu ortaya koymak istedim. sizlerde tahmin edersiniz ki, istanbulda farklı yerlere nezaman açılacağımı soran bir süre de kişi var. bulunduğumuz bölgede 9 ay çalışıyoruz. yalşaık 3 ay kapalı. bu özelliği hem iyi hemde kötü aslında:). kafamıza takılan şu. biz olduğumuz yerde mi büyümeliyiz yoksa farklı lokasyonuda denemeliyiz. bulunduğum yerde yan tarafımızda, 250 kişilik oturma kapasitesi olan bir dükkan var. yoksa beşiktaşa mı açalım:) bu yatırım yaklaşık 250.000tl civarındandır.. kararsızlık zor bir şey:)

Yerleşim Türkiye
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye235 yazı
Biraz daha farklı düşünüp Marka oluştursanız bayilik verseniz nasıl olur ?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis