Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Android Telefondan Para Kazanmak

Başlatan72camaroTarih27/01/2013 06:24:29Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
biraz ütopik bir fikir ama yinede anlatıyım :)
android telefonlarda ve iphone'larda winat9 diye bir program var, bilenler bilir. bilmeyenler için açıklayayım. günde 6 tane reklam geliyor ortalama 10-15 saniyelik. bunlara tıklayıp her birinden 15krş para kazanıyoruz. yani günde 6*15krş : 90krş. düşündümki
50 milyara 250 tlden toptan 200 tane android telefon alınabilir.
(200 tl'den bile bulunabilir toptan)
bu 200 telefonda bu işlemi uygulasak günde 90krş*200 : 180tl , ayda ise 5400tl para yapar. internet ve elektrik parası en fazla 900-1000 lira gelir sanırsam. 4500 net kar. yaklaşık 10. ayda telefonlar kendini amorti eder. tabi bu işi yapmak biraz cesaret ister.
edit:
sonradan öğrendimki telefonların elektrik gideri oldukça düşükmüş
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/21586973.asp
klavyeileimzaatılmaz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye28 yazı
bu uygulama güzel fakat şunuda bilmen gerekir ki, winat reklamı 6 adet garanti değil, deneme amaclı ben kullandım sonra devam ediyorum :) ilk günden beri 4 reklam geliyor, bu da günde tek telefon basına 60 krş yapar. şimdi 50.000 tl yi kişi buna yatırdı diyelim, peki bu programın sürekliliğinin olduğunun garantisini ne firma sahibi winat9 verir nede sen:) ya o 50.000 tl elinde patlarsa ne olacak..

he ama şu var, mesela ben öyle yapmaya basladım. 10 telefon alsan günde 90krş değilde 60 krş üzerinden hesap yapıyorum. 0,60 krş x 10 = 6TL x 30 = 180 TL

bu 180 TL ile ben elektrik + su + doğalgaz + idareli kullanırsam birde araya internet i sıkıstırırım. faturaları telefon karsılar :)

birde ,090 krş üzerinden hesap yapalım : 0,90 krş x 10 = 9TL x 30 = 270 TL (fena değil )

evliyseniz yada anneniz kız kardeşiniz vs.. evde calısmayan boş olan biri varsa verin telefonları ona reklamları izlesin dursun :) hem canı da sıkılmaz..

winat9 müşteri hizmetlerini arayıpda bu işin sürekliliğinin yada sözleşmelerinin son tarihini öğrenip de bu işi yapmak daha sağlıklı olur :)
Ticari Düşünce Bir Sanattır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye15 yazı
dediğiniz gibi bu programın sürekliliğini bilmiyoruz. en az bi 2-3 sene süreceğini bilsem herşeyi satar bu işi yapardım:) bu arada bana şimdiye kadar hiç 4 reklam gelmedi, hep 6 tane geldi, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.
klavyeileimzaatılmaz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye52 yazı

İnternet ortamında yatırımlarınıza %7-8 kazanç elde edebileceğiniz daha makul ve garantili işler var. Bu işin sürekliliğinin olma ihtimali oldukça zor.
Ayrıca, yaptığınız şey etik olmadığı gibi sonradan firmayı aldatmaya çalışmanız nedeniyle geriye dönük olarak yapılan ödemelerin iadesinin talep edilmesi ihtimali de var. Bunu sadece şu şekilde bertaraf edersiniz: telefonları çevrenize ve tanıdıklarınızın tanıdıklarına ücretsiz dağıtıp reklamları izledikleri sürece telefonu bedava kullanabileceklerini söylersiniz. Tabii bu durumda da herkesin internet ve telefonun normal kullanım ücretini ödemeyi kabul etmesi gerekir ki ütopik olan kısım daha çok burası.

Lütfen yanlış anlamayın, amacım size yardımcı olmak.

Gelirli bir web sitesi alarak (aylık 1000 tl civarı geliri olan bir siteyi kalite ve gelir elde ediliş şeklinde göre 10.000-20.000 TL arasında alarak üstelik çalışıp bu geliri de artırma imkanına sahip olarak daha güzel bir işle uğraşmış olabilirsiniz.

Saygılar
Girişim Uzmanı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye103 yazı
bu nedir arkadaşım ben teknolojinin neresinde kalmışım . Arkadaşlar hakikaten var mı böyle kazançlar.

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Üye906 yazı
selam girişim uzmanı arkadasım internette daha makul işler var demişsiniz konuyu daha acarmısınız arkadasımız andoird ile alakalı guzel bir yazı hazırlamıs sizde faydalı olabilecek konuyu acarsanız seviniriz.
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye28 yazı
girişim uzmanı, açıklamalar için teşekkürler, fakat yapılan işin etik olmadığını yazmışsınız ve firmayı aldatmaktan bahsetmişsiniz. sanırım bilginiz yok bu konuda, bu duruma zaten firmanın kendisi izin vermektedir. bu konuyla alakalı daha önce müşteri hizmetlerini aradığımda, bu kazanılan ücret sizin zaman ayırıpta izlediğiniz reklam için ödenen ücrettir. cevabı alındı.

acaba gerçekten bu konuya hakim misiniz.

beraberinde gelirli site alımından bahsetmişsiniz, webtasarım - yazılım ile ilgilenmekteyim, konuyu daha acarsanız, siz,ben ve konuya hakim diğer kardeşlerimizde bilgilerini paylaşmış oluruz.. böylelikle daha cok kişiye katkımız olur kanaatindeyim..

Üye103 yazı
arkadaşlar ne olur biri benim için bu konuya açıklık getirsin. Ben telefon almayı düşünüyordum kullanmak için eğer böyle bi durum varsa bahsettiğiniz telefondan alayım ama hangi telefon olduğu hakkında hiç bi fikrim yok. Ne almamı tavsiye edersiniz?

Yeni Üye15 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - çalışçalış
arkadaşlar ne olur biri benim için bu konuya açıklık getirsin. Ben telefon almayı düşünüyordum kullanmak için eğer böyle bi durum varsa bahsettiğiniz telefondan alayım ama hangi telefon olduğu hakkında hiç bi fikrim yok. Ne almamı tavsiye edersiniz?

ios(iphone) veya android işletim sistemi olan tüm telefonlara bu programı yükleyebilirsin.
klavyeileimzaatılmaz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye28 yazı
daha kullanışlı olarak Android Telefon Alabilirsiniz. android versiyon 2.3 ve üstü versiyonları tercih ediniz. kullanmak için almak istiyorsanız bu programı da kurarak, kontrol paralarınızı cıkarmış olursunuz :)

Üye107 yazı
akıllı telefonlara uygulama/oyun geliştirirek kazanabilirsiniz. orta derece java bilgisi gerektirir.

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ö?renci
Üye103 yazı
peki arkadaşlar bu işin mantığı nedir? Neden para veriyorlar anlamış değilim. Burada kim kazançlı?

Yeni Üye28 yazı
buara her iki tarafda kârlı, tabi daha kârlı olan taraf bu hizmeti sağlayan firmadır,

örnek: reklam veren kişiler izlenme basına 1 tl veriyorsa, firma bu 1tl nin 15 kuruşunu izleyen kişiye veriyor gerki kalan 85 kuruşunu kendine alıyor..
tam rakamlar bu değil ama örnek teşkil etmesi açısından yazdım..

Üye103 yazı
tamam teşekkür ederim buna uygun hesaplı bi telefon önerebilir misiniz ?

Yeni Üye24 yazı
Size bu konuda daha detaylı bilgi vereyim. Ben bu uygulamayı tabletimde ve iphonemde kullanıyorum. Uygulamaya sahip olduğunuz paypal maili ile üye oluyorsunuz. Her akşam 9dan sonra mailinizin ilk harfinini alfebetik sırasına göre paranız paypala yatıyor. Mesela benim mailin ilk harfi T gece 1.30-2:00 arası yatıyor. bir maile en fazla 5 cihaz kaydedebilirsiniz. Bu uygulamayla günde 1.80tl kazanıyorum. Az gelebilir ama en azından telefon faturamı ödüyorum :D

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Foto?rafçy