Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Acil Lokasyon Önerisi Ve Genel Yorumlarınız

BaşlatanviptoptanTarih24/01/2013 23:53:21Yorum17

İlk mesaj
projemi iptal ettim
bilginize

Yerleşim Türkiye / İskenderunMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli lütfen esirgemeyin

tesekkurler

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
kimseden bu iş kolu için bir fikir yokmu:(

merhaba,

Fransadan yazıyoum ama yapacağın işi ben benimsiyorum.İş yaparsın.Özellikle ilginç tasarımlar müşteri bulur diye düşünüyorum yalnız hediye paketlemesine dikkat et.Burada aldığımız en küçük bir parçayı bile inanın çok güzel bir sunumla veriyorlar.Ama bu müşteriye verdiğiniz değeri gösterir.Bir de üründen önce güler yüzünüzü hiç esirgemeyin lütfen.Hiç düşünme gir.Kazanç ticarette...

Başarılar dilerim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Arezzo bey yurekten merhaba;

ınanın gecenın su saatınde yorumunuzu defalarca okudum cok samımı dıleklerınız ıcın ALLAH sızden razı olsun
tesekkur ederım kesınlıke tavsıyenızı dınlıycem

saglıcakla

:) Rica ederim.Sizin gibi cesur gençleri görünce çok seviniyorum.Türkiyede iş yok değil vizyon ve cesaret yok.Yürekten kutlarım girişimin için ve başarılı olacaksın olmasanda ticareti daha asla bırakmıyacaksın:))
buralarda gördüğüm ilginç şeyler içinde size haber vericem....
Başarılar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
vallahi daha daha cesaret aldım uyku tutmuyor su an sabah ilk işim avm kiralama departmanını aramak olucak sonrasında bayılık ıcın ıstanbulun yolunu tutmak
emınımkı bu benim ilk ticari deneyımım olucak sızınde belırttıgınız gıbı dahada bırakmaya nıyetım yok umarım hersey yolunda gider
cok sagolun ıyı nıyetınız ıcın

gorunus, konsept güzel, iyi bir yerde, kirasi da belinizi kırmayacak gibiyse gayet mantıklı ve riskine girilebilecek bir iş. hediyelik ve ilginç şeyler güzel satıyor, kar oranları yüksek. adam yemiyor kiz arkadasina hediye almak icin biriktiriyor. o da bi nevi yatırım tabi :)

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Bilgisayar-Bili?im
Sattığı ürünler çin malı heryerde zaten satışı olan ürünler,özellikle internet ortamında e-ticaretle uğraşan sitelerde yoğun şekilde satılıyor.Bu ürünleri tabikide insanların önüne sergilemen,hani derler Bizlr ürünü ellemeden almayız diye,satışını etkiler ama gerçekten fizibiliteni yaparak gir bu işe ve bu ürünler için bayilik alman gerekmiyor diye düşünüyorum.Kendin uğraşıp alsan ve kursan ilk karın o olur sana
joSe

Yerleşim Türkiye / SamsuMeslek Esnaf
Sanadair e ithafen guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim

Jose bey e ithafen;
Dusuncenizde tamamen haklisiniz hatta ilk aklima gelende bu oldu ama ne yazikki kahrolasi avm lerin genel bir tabu haline gelmis ozellikleri var oda biz bunyemizde markalasmis firmalari istiyoruz diye
Yani kafama gore gidip concept hazirlayip urunumude kendim toplayip bir marka olusturamiyorum illa araya bir franchising koyup avm ye oyle sunmami istiyorlar ne yazikki buda 3 kazanan oldudugunuz anlamina geliyor :(
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim

arkadaslar proje hakkında baska fıkrı yorumu onerısı olan abılerım kardeslerım var ıse dınlemek ısterım lutfen kafamda taşların tam oturmasını ıstıyorum

proje iptal

Hayırlısı ne ise o olsun
Denemeden Anlaşılmaz

Yerleşim Belçika / BrukselMeslek Serbest meslek
viptoptan projeni neden iptal ettin ?, hangi olumsuzlukları gördün izah edermisin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
merhaba VSL bey;

avm yonetımı bana 1750 euro gıbı bır rakamla 3 aylıgı pesın olan bır kıra bedelı sundu halıyle bu hıc beklemedıgım bır rakamdı. Sonrasında bayılıgını alıcagım markanın diğer şehirlerdeki stand sahıplerıyle dıaloga gectım fıkır almak ıstedım samımı cevapler verende oldu basından sagmak ısteyende
acıkcası ısten soguttular :(( oysa hayalimdi bu iş benim

Hayırlısı olsun ne diyelim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
cok sagolun