Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Plastik Kasa Üretimi Hk.

BaşlataneseslihaytaTarih25/12/2012 22:39:14Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye41 yazı
Merhaba,

Sebze yeşillik üretimi ile iştigal etmekteyiz. Sezonda günlük 1500 plastik kasa tüketimimiz var. Artı bulunduğumuz bölge itibari ile plastik kasaya çok ihtiyaç var. Burdaki amacımız hem kendi ihtiyaçlarımızı hem de kısmi diğer çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Bu sektör bize çok yabancı yardımcı olurmusunuz.

4 makina almak istiyoruz. Makinaları takribi maliyetleri ne olur? Bu dört makina günlük 5000 kasa üretimi yapabiliyormuş. Plastik hammade peşinmiş, satışları nasıl olur,piyasa vadeli mi peşin mi dönüyor hiç bir fikrim yok? Yardımlarınızı dönüşlerinizi bekliyor olacağım.

Yerleşim Türkiye / İstanbul EskişehirMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye48 yazı
Bende plastik kasa üretimi yapmak istiyorum.ığdırda.organize sanayi bölgesinde 500 m2 kapalı alan ve 4500 m2 acik alan olmak üzere yerim mevcut.ama bu iş hakkında bilgim yok.yardimci olabilirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / I?dyrMeslek Esnaf
Yeni Üye48 yazı

Yardım gerek bilgi gerek iyi bir usta gerek.

Yerleşim Türkiye / I?dyrMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
merhabalar,
Bize bazı bilgiler verirseniz biz üretim maliyetini karşılarız.Ortak bir kazanç noktası oluşturabiliriz.
Kurulu fabrikamız bulunmaktadır.İlgilenirseniz yazın lütfen.
info@medcom.tc
medcom@medcom.tc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
mrb ben hatay erzinde yasıyorum ve plastik kasa fabrikası kurmak istiyorumm 1 makina şimdilik yterli bu konu hakkında bilgi verrmisiniz saygılar

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - astra07
Eğer bu işi ciddi bir biçimde yapacak iseniz kesinlikle 2.el makina ve 2. el kalıp işine girmeyin.Çünkü zaten sektöre yabancısınız.Bu işten para kazanmak istiyorsanız 4 yerine 1-2 makina alın.Eğer maddi imkanlarınız iyi ise Haitian Servo serisi makina alın veya en fazla 3-4 yaşında bir makina olsun.Kalıp konusuna gelince de 2. el kalıptan fazla bir hayır görmezsiniz.Ya gramajı fazladır yada baskı süresi uzundur.Zaten ekmek yediren bir kalıbı kolay kolay kimse satmak istemez.Model değişmiştir vs vs.Ne tür plastik kasa kullandığınızı bilmiyorum ama tek kullanımlık kasa ise artık kalıplar çift gözlü oldu ve yeni bir makinada 24 saatte 10-12 000 kasa alınabiliyor.Böyle bir kalıpla 2-3 makinanın 1 günde yaptığı işi aynı zamanda çıkarabilirsiniz.Ersa kalıp en iyisi ama Ersaya yakın kalitede kalıp yapan tanıdığım bir kalıpçı var.İsterseniz bilgilerini verebilirim
Hammadde konusuna gelince peşin para her zaman mal almak için avantajdır.Ama devamlı çalıştığın sürece 5-6 aya kadar vadeli mal alma şansınız var.
Satışlar genelde peşin dönüyor bildiğim.Ama sektörde geçmişi olan firmalar var bunlar devamlı müşterilerine illaki vade imkanı tanıyordur.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk