Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Bulgaristanda Ticaret Yapmak İsteyenlere

BaşlatanmitkoTarih23/12/2012 15:05:31Yorum101

İlk mesaj
arkadaslar bulgaristanda ticaret yapmak isteyenler guzel is fikirlerine acigim girisimci arkadaslari bekliyorum
m.i

Yerleşim Bulgaristan / SumenMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Bulgaristan şu anda çok durgun yatırım yapmaya eğmez.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
benim bahsetim konu bugaristanda uretim yapip iracat yapmak bulgaristanin suanki durgunlugu dogrudur ancak bir ulkenin ic piyasasina calistiginiz zaman o zaman bizi alakadar hususlar dogar yani dis piyasaya calisabiliyorsaniz gayet makul biryer bence
m.i

Slm mitko bulgaristan da buyuk veya kucuk bas hayvancilik Ileilgilineler yapabiliriz suan Ipsala da 150 buyukbas Sut ciftligimiz mevcut yem hammaddesi tedarigi ve Hayvan yetistirme standartlari hakkinda bilgi verirsen sevinirim. Ornegin mevcut kiralik veya satilik Ciftlik buyuk ve kucuk bas Hayvan fiyati Sut litre toptan sats fiyati ve odemeleri gibi kontak telini de yollarsan sevinirim iyi calismslar

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba,
Bulgaristan'da halı talebi nasıl durumda, gaziantep'ten halı gönderebilirmiyiz, piyasası nasıl ? Eğer bu konuda bilginiz varsa birşeyler yapabiliriz. tşk

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Serbest meslek
onceyik hayirli calismalara ahmet bey sayin ahmet bey bana sormus oldugun hali piyasasi hakinda bilgi sahibi degilim hakin eyer arzu ederseniz arastirimim size birki soru sormak istiyorum oncelikle 1. bulgaristan icpiyasasini dusunuyorsaniz kesinlikle hata edersiniz cunku burda alim gucu dusuk 2.uretimi burda yapip ihracati dusunuyorsaniz maliyetleri arastirmak gerek ben su inanc icerisindeyimki 3 veya 4 yil cicerisinde bulgaristan disyatirimcilara daha cok imkan tanicak su anda bolge bolge degisiyor bu durum tabi ben yaniliyor da olabilirim ancak romanyanin hizli yukselisini goz onunde bulundurursak neden olmasin siz yinede bir dusunun ve arastirmanizi guvenli ve salam zeminlerden salayiniz benim yapabilecegim bir durum olursa memnuniyetle yardimci olurum saygilarimla
m.i

slm sayın mitko paylaşımları form üzerinde yaparsanız (özel mesaj)haricinde paylaşım olursa bizde bilgilerden faydalanmış oluruz bu arada aabacı yede cevap vermediniz....
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
tabiki yurdalan bey ben size soylebelirtim bulgaristan ic piyasa harici disa acilim icin paravan olarak kulanilacak bir ulke ancak gireceyiniz alanlari cok amndikli secmek gerekiyor bu ihracat konusnda tabil siz neyle mejkulsunuz oncelik le onu soyleyebilirseniz daha net yardimci olabilirim sizlere . sevgili yurdalan oncelikle atirlatmanizdan dolayi tesekur ederim sayin aabaciya cevap verdim ancak sizinde belirtiniz uzere ozelden verdim henuz formun yabancisiyim alisiyorum susurum oldu ise av ola saygilarimla
m.i

sayin aabaci ; yurdalan beyin isteyi ve hatirlatmasi dogrultusunda burdanda size bilgi bermek istiyorum ,burada hayvancilik yapanlarla sizi birebir temasa gecire bilirim demistim bunlara arasinda benim birinci derece akrabalarim var size birinci azdan bilgi vermelerini salayabilirim demistim suan burda koyun fiyatlarina et olarak vakif degilim ancak 100 dolar gibi asagi yukari oynamalar yapiyor ineklerde1000 dolar ve yukari dogru oynamalar yapiyor. sayin aabaci sunuda belirtmek isterimki hesaplamalarinizi yaparken kolaylik salamasi icin size.
100tl =84leva
100usd =143 leva
100ero = 192 leva
yaklasik 6 yedi gundur kurlara bakamiyorum saygilarimla.......

m.i

sayın mitko...öncelikle ilginize teşekkür ederim.ben 3/4 yıldır b.g ye gidip geliyordum fakat tr. de piyasalar belli biraz işler bozuldu alacaklı olduğımuz paralarda gelmedi.anlayacağın kriz bizide vurdu hatta b.g dende vize vermez oldular ::))ama mücadeleye devam tr de allaha şükür çevremiz var eş dost sayesindede bir takım işler yapmaya çalışıyoruz yeni yılda b.g ye gelmeyi düşünüyorum yeni iş fikirlerimiz var bakalım hayırlısı işle ilgili yeni yazı paylaştım.ilgilenirsen paylaşımını beklerim kolay gelsin...

segili yurdalan bey ben turkye sartlarin en az sizin kadar vakif yilarca esnaflik yapmis biriyim turkiyede simdi bende burda kosula cok degisti madem buraya gelip gidiyorsunuz geldiniz zaman zamaniniz olurda bana ulasirsaniz size bahsetim hususlari bire bir gosterme isterim baskalari gibi degil gel kadesim gel ne olursan ol degil gercekten burdaki ic piyasayi gorun hisedin eyer fikrniz sabit kalirasa yardim etmekten onur duyarim ayrica yeni konularda da ihtisare etmek isterim sizlerle saygilar
m.i

slm fabrika erbil merkez'de,seytere içi 1800m kare arsa,500m kare kapalı alan
günlük 3 ton yoğurt, 3 ton ayran, ürünler 200gr ayran,300gr ayran,750gr yoğurt şeklinde pazara sunuluyor,
pazarıda gayet iyi tüm izinleride alınmış kendiniz peynir çeşitleri de üretebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / Adana
Merhaba, www.minigarden.com.tr 'deki ürünler tamamen kendi üretimimiz olup, Türkiyede tescillenmiş ürünlerdir.

2013 Bahar ayı için Bulgaristan'a ihracat düşünmekeyim. Değerlendirip geri dönüşünüzü bekliyorum .

Saygılarımla.
Kalite kontrol edilmez, Üretilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mikrolazer
Merhaba, www.minigarden.com.tr 'deki ürünler tamamen kendi üretimimiz olup, Türkiyede tescillenmiş ürünlerdir.

2013 Bahar ayı için Bulgaristan'a ihracat düşünmekeyim. Değerlendirip geri dönüşünüzü bekliyorum .

Saygılarımla.

degerli dostum oncelikle hayirli calismalar dilerim daha onceki yazilarimdada bahsetim uzere burada ic piyasayi dusun mek su anicin cok buyuk risk arz ediyore o sebeple burdaki biyasaya calismak dogru degil ANCAK:bu ulkkeyi paravan olarak kulanip fuarlara calismak daha mantikli diye dusunuyorum benim kanatim bu hususta cunku yurtdisina ihracat cok kolay ve cazip + uretimi burda yaptirmak ta cok hesapli bence ancak ic piyasa tamamen cok durumda alim gucu cok dusuk (cok kucuk bir ornek)cogu insanlar ikinci el elbise aliyor alimgucu cok dusuk sadece iscik burda uygun ve disa acilma kolayligi var ekstra bir bilgiye ihtiyac olursa yardimdan onur duyarim saygilarim la.
m.i

Arkadaşlar Bana ciddi olmamakla beraber Bourgaz dan Denizcilik/Gemi/Broker lığı ile ilgili bir iş teklifi yapıldı.Yılbaşından sonra ciddiyetini anlayacağım..Aynı zamanda şu anda Afyonda ikamet etmekteyim..Lütfen bilenler beni aydınlatabilirlermi "MERMER / TRAVERTEN / DOĞAL TAŞ" işi yapılabilirmi oralarda..
Hatta Çam kereste alıp Mermer satabilirim (yani mal mübadelesi)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Denizci
arkadaşlar ben dış çehpe kaplama sistemleri üretıyoruz ve bu ürünleri bulgaristanda pazarlamak istıyorum yardımcı olursanız sevınırım http://dogansoveyapi.com/
ersindoğan

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ymalat
Bulgaristan da is yapmak isteyen arkadaslar lutfen biraz zaman ayirip kendileri bu ulkeye gelip inceleme yapsinlar.

Tabi ki fikirleri almak onemli ama gozlem yapmadan karar vermeyiniz.

Her sey cok guzel gorunebilir.
Lutfen dikkatli olun.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
arkadaslar herkezden ricam benim yazdigim bloga sadece is fikirlerinizi yaziniz ve burasi hakindaki dusuncelerinizi degil bulgaristan hakinda yeteri kadar yorum yapiliyor zaten benim yazdigim yazilarda tesfik veya olumsuzluk belirtcek hic bir husuz yoktur lutfen benim biloguma sadece is fikirlerinizi bekliyorum sevgilir.
m.i

selam mitko bazı kişilerin dediği gibi gelip görmek lazım iki üç aya doğru gelmeyi düşünüyorum yardımlarını beklerim.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
araba konusunda backrand u olan arakadaşlarla birşeyler yapılabilir

Konuyu biraz açarmısın
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lotec9
araba konusunda backrand u olan arakadaşlarla birşeyler yapılabilir

Bulgaristan pazari ile ilgili bilgi arayanlara, analiz etmek isteyenlere, ithalat-ihracat yapmak isteyenlere yardimci olabilirim, sorularinizi bekliyorum bulmarketer@gmail.com

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Yöneticilik
bulmarketer sana özelden msj attım,yurdalan şöyle anlatayım ithal yedek parca getirmek gibi

teşekkürler aydınlattığın için kolay gelsin..
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lotec9
bulmarketer sana özelden msj attım,yurdalan şöyle anlatayım ithal yedek parca getirmek gibi

çok açıklayıcı olmadı amam konun özü,ben teşekkür ederim :)

nufus 7milyon 2milyon kisi genellikle avrupa ülkelerinin bir yerlerinde vede genc nufus bulgar resmi makamlarının acıklaması BENCE REEL TİCARET YAPACAK HERKESİN COK HEMDE COK İYİ DÜSÜNMESİ VEDE ARASTIRMASI LAZIM HERKESE SAYGILAR HOSCAKALINIZ.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
BULGARISTANDA BIR ALTYAPINIZ YOKSA ,TICARI HAYATIN ISLEYISINI BILMIYORSANIZ KESINLIKLE UZAK DURUNUZ HELEKI SU ANDAKI KRIZ ORTAMINDA YATIRIM ASLA DUSUNMEYIN RISK DIZ BOYU DIYEBILIRIM.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Eğer piyasa uygunsa. Size amerikan panel kapı gönderebilirim

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Mühendis
Yedek parça ile ilgili ne yapmak istediğini yazarsan sana yardımcı olurum. Çıkma mı, orijinal mi, hangi marka parçalarla ilgileniyorsun
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lotec9
H.H

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
bmw e 36 e 46 için parça düşünmüstüm,yani abs beyni,motor beyni ateşleme beyni,comfor beyni gibi sıkı arızalanan parcalar,bunun yanında db metrelerde olabilir bu parcalrın numaralarına kadar elimde var hangi parca hangi modele hepsini biliyorum,bu parcaları izmire getirebilirsek bunları cok kolay bir şekilde satarım düşünürsen konuşalım

Bulgaristan ve çevre ülkelri için (3 in1)kahve satabiliriz. Bu konuda alt yapı hazırlarsanız.Beraber ticaret yapabiliriz.iyi bir kar marjı elde edersiniz.Biz gaziantep ilinde imalat yapıyoruz.Hazır meyve aromalı toz içecek ve kahve çeşitleri.
GOLDENGRUP

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda