Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Bulgaristanda Ticaret Yapmak İsteyenlere

BaşlatanmitkoTarih23/12/2012 15:05:31Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
arkadaslar bulgaristanda ticaret yapmak isteyenler guzel is fikirlerine acigim girisimci arkadaslari bekliyorum
m.i

Yerleşim Bulgaristan / SumenMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Üye340 yazı
Bulgaristandaki madencilerle gorusmek isteriz
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye62 yazı
İyi düşünün derim BULGARİSTAN da

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı

mrb ben bulgaristan dan bakır vs hurdası almak istiyorum orada fiyatlar nasıl buraya nasıl getirebilrim bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum tamerozkan.05@hotmail.com ayrıca bulgaristan vize istiyormu veya t.c kimliğiyle sayılı gün misafir olarak geçebiliyormuyuz. herkeze selamlar

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye10 yazı
mail adresim balaban@ftg.com.tr bulgarıstanda satabılıcegın elımde cok degısık bır urun var ılgını cekıcegını dusunuyorum

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Yeni Üye88 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - taşovalı
mrb ben bulgaristan dan bakır vs hurdası almak istiyorum orada fiyatlar nasıl buraya nasıl getirebilrim bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum tamerozkan.05@hotmail.com ayrıca bulgaristan vize istiyormu veya t.c kimliğiyle sayılı gün misafir olarak geçebiliyormuyuz. herkeze selamlar

http://www.vfsglobal.com/bulgaria/turkey/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye12 yazı
sayin mitko:bulgaristanda yapilacak cok guzel bir is fikrim var...ancak pazarcik (pazardijk)civari koylerden 10-12 dekar arazi gerekiyor.bu arazinin en onemli sart bir tarafinin yada tamaminin ekili olmayan arazilere acik olmasi gerekiyor...eger ilgi duyarsaniz ayrintilari genis bir sekilde konusuruz..selamlar .cakir/amsterdam

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
sayin mitko ;pazarcik (pazardijk) civari koylerden 10-12 dekar uygun fiyattan arazi bulunabilirmi...ama ekili olmayan yerlere cikisi olmasi sart....uygun yer bulunursa cok guzel is fikrim var...selamlar..cakir/amsterdam
ckr

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye69 yazı
Ariel 5 kg birim fiyatı kdv dahil 15,52 tl (dağ esintisi)
Ariel 6 kg birim fiyatı kdv dahil 17,88 tl (dağ esintisi)

Omo 5 kg birim fiyatı kdv dahil 16,52 tl (active fresh)
Omo 6 kg birim fiyatı kdv dahil 18,25 tl
Omo10kg birim fiyatı kdv dahil 30,68 tl

Alo 10kg birim fiyatı kdv dahil 22,58 tl

Calgonlar koli bazında satışı yapılmaktadır
1 koli Calgon 18 adettir
Calgon koli fiyatı kdv dahil 58,72 tl dir

Çaykur Tiryaki adet fiyatı kdv dahil 10,75 tl
Çaykur Sarı Paket kdv dahil 10,75 tl

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret
Üye165 yazı
Bulgaristan da stara zagora bölgesinde köyün son evi olarak 6 dönüm civari içerisinde 1 adet ev,1 adet 50 hayvanlik-1 adet 20 hayvanlik 2 tane ahir,2 tane samanlik,süt vanasi odasi,gider kuyusu,icerisinde sagilan 20 tane inekle satmaktayim ahirlarin devlet ahir belgesi mevcuttur.. fiyati 100 bin euro pazarlik payi vardir..ilgilenen ve merak edenlere daha detayli bilgi veririm..
00359896234626
05322745826
numaralardan bana ulasabilirsiniz...
...

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Di?er
Üye165 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aabaci
Slm mitko bulgaristan da buyuk veya kucuk bas hayvancilik Ileilgilineler yapabiliriz suan Ipsala da 150 buyukbas Sut ciftligimiz mevcut yem hammaddesi tedarigi ve Hayvan yetistirme standartlari hakkinda bilgi verirsen sevinirim. Ornegin mevcut kiralik veya satilik Ciftlik buyuk ve kucuk bas Hayvan fiyati Sut litre toptan sats fiyati ve odemeleri gibi kontak telini de yollarsan sevinirim iyi calismslar

Merhabalar yaziniz dikkatimi cekti o yuzden yardimci olmak istedim,suan bulgaristanda buyuk bas hayvancilik yapiyorum süt isi,burda buyuk bas hayvan fiyatlari 1.300-2.000 leva arasi cinsine gore degismekte,yazin yoncanin balyasi 4 leva,samanin balyasi 1 leva,yarmanin cuvali 25-30 leva arasi,sütü toptan 60-65 stotinkadan veriyoruz. 1.sinif ahir belgesi var ise senelik 300 leva civari hayban basina para oduyor devlet senelik 70-100 leva civarida yem parasi oduyor hayvan basina. Umarim sorulariniza yanit olmustur daha detayli gorusmek isterseniz 00359896234626 numaradan bana ulasabilirsiniz..saygilar...
...

Üye165 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lastottoman
BULGARISTANDA BIR ALTYAPINIZ YOKSA ,TICARI HAYATIN ISLEYISINI BILMIYORSANIZ KESINLIKLE UZAK DURUNUZ HELEKI SU ANDAKI KRIZ ORTAMINDA YATIRIM ASLA DUSUNMEYIN RISK DIZ BOYU DIYEBILIRIM.

Ama birde su yonden dusunmek lazim bulgaristanda vergiler,iscilik vs. Bu takim seyler turkiyeye gore cok uygun ve yavasda olsa gelismekte olan bir ulke gelip gorunmesi gerekiyor muhakkak
...

Yeni Üye3 yazı
herkeze iyi geceler çelik kapı ve iç oda kapısı üreticisiyiz ürünlerimizi iran,ırak,Cezayir, fas gibi ülkelere pazarlamak istiyoruz konuyla ilgili bize yardımcı olmak isterseniz fiyat listesi ve katalog bilgileri sunulacaktır.Şimdiden teşekkürler.ortak girişimlere her zaman açığız.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
Yeni Üye40 yazı
cengiztekin78@hotmail.com dan görüşelim bende düşünüyorum hatta mart ta baslayacaktım .Paylaşımda bulunalım.saygılar

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Tekstil
Yeni Üye12 yazı
elamlar. Çin de 14 sene bir fiil cep telefonu kılıfı imalat sektöründe yer aldık. şimdi kota ve ithalat zorlukları ile baş edemeyince bütün makina parkurumuzla Türkiye ye geri döndük. İmalatımızı aynen çin fiyatlarıyla beraber devam ettiriyoruz. İş birliği açısından görüşmek isterseniz kilifimalati@gmail.com adresinden ulaşıp telefonlaşabiliriz.

Cep telefonu kılıf imalatında yeni bir imza

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye16 yazı
sayın lotec9 size bu konuda yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
mitko sana mesaj yolladim okursan sevinirim
gamze yazgan -myraltd

Yerleşim Türkiye / YngiltereMeslek Ythalat / Yhracat
Üye146 yazı
İMALATTAN, FİYAT 2,20 TL...DÜZ-BİYELİ-5 CM DANTELLİ VE 15 CM DANTELLİ, çıtçıtlı badi ve atletler, 6 renk 3 beden,----imalathanemiz konya ilindedir, aylık min. 100 bin üretimle hizmetinizdeyiz---ürünlerimiz likralı kumaş, % 95 cotton % 5 likralı, çekme solma kabarma yapmaz, regula kumaş çalışıyoruz, stok sorunumuz yok sürekli üretimde olan ürünlerdir...KAPIDA ÖDEME İMKANIYLA MİN. 100 ADET SERİLİ OLARAK GÖNDERİLİR...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
deri kemer cüzdan aksesuar satışı yapabiliriz
İyi Çalışmalar,
Özlem AKBABA
KANIT DERİ TEKS. AKSESUAR İNŞ. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
info@kanitderitekstil.com
www.kanitderitekstil.com
Tel & Faks : 0212 554 75 77
cep:05545102640
Keresteciler Sitesi Savaş Cad. Nar Sok. Arslanlı Çarşı No:3/23
Merter/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye62 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kanitderi
deri kemer cüzdan aksesuar satışı yapabiliriz

Yeni Üye62 yazı
MERHABA

ÜRÜNLERİNİZLE İLGİLENİYORUM,DETAYLI GÖRÜŞMEK İSTERİM.

ÖZCAN ALTUNKAŞ
0538 687 24 68

Yeni Üye21 yazı
Merhabalar,

Taze Su urunleri gonderebiliriz Bulgaristan a

Bu alanda isbirligi dusunurseniz ,irtibata gecebilirsiniz

mehmetalibilen@gmail.com

Kolayliklar Dilerim,

Mehmet Ali Bilen
Türk Girişimcilere Senegal den İşbirliği Fırsatı

Yerleşim Senegal / DakarMeslek Yöneticilik
Yeni Üye16 yazı
Bulgaristandan hertürlü model araç getirilebilir ilgilenenler icin iletişim adresim aşağıdadır.

aktif_corlu@hotmail.com

Yeni Üye16 yazı
bulgaristandan her türlü araç ve araç parçası garantili olarak getirilir. aktif_corlu@hotmail.com 0553 268 1740

Yeni Üye12 yazı
Merhaba,
Ambalaj sektörüyle ilgili her türlü üründe tedarik sağlayabilirim.Web sitemi inceleyip aklınaza yatan ürünler olursa ortak bir çalışmanın içine girebiliriz,
Selamlar,
Atıf Özer
www.prestijreklampromosyon.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye35 yazı
Merhaba bende Bulgaristanda iş yapmak için , Firma kuracağım iyi bir eleman lazım ,Bana ulasmak istiyen 0544 800 17 18 telofondan ulasabilir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Sayın Arkadaşlar.
Ben Bulgaristan”da yaşıyor ve çalışıyorum.
Şirket satışları ile ilgileniyorum.Ticaret ve Bulgaristanla ilgili sorularınız var ise size yardımçı olabilirim.Bana meiled ulaşabilirsiniz: chao_house@abv.bg
copentr- tam olarak nelerde uzman eleman aramaktasınız?

Yerleşim Bulgaristan / BurgasMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
merhaba arkdaşlar burda yeniyim.burgaristan ya da gürcistanda iş hayatına atılmak istiyorum.bilgi verir misiniz

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye6 yazı
merhaba arkdaşlar burda yeniyim.burgaristan ya da gürcistanda iş kurmak istiyorum.bilgi verebilir misiniz.

Yeni Üye6 yazı
bulgaristan ya da gürcistan pisayası nasıl türkiye ye göre

Üye165 yazı
sammm neyin piyasasini soruyorsun? hangi ise atilmak istiyorsun onu soylede bilgimiz dahilinde yardimci olmaya calisalim...
...