Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Bulgaristanda Ticaret Yapmak İsteyenlere

BaşlatanmitkoTarih23/12/2012 15:05:31Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
arkadaslar bulgaristanda ticaret yapmak isteyenler guzel is fikirlerine acigim girisimci arkadaslari bekliyorum
m.i

Yerleşim Bulgaristan / SumenMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Üye165 yazı
Bulgaristan da her is yapilabilir sizin anladiginiz yaptiginiz is nedir? Onu soylerseniz ona gore fikir verelim,arsalari niye alamiyosunuz? Cooook para kazanirsin derken? Kac donum arazi?
...

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar,

Ev Giyimi, Pijama, İç Çamaşırı üreticisiyiz. Ürünlerimizi yurtdışında tanıtımını ve satışını yapabilecek arkadaşlarla çalışmak istemekteyiz. Ürünlerimiz yurtdışında fiyat ve kalite olarak rekabet edebilir ürünlerdir. İstenildiği taktirde fiyat listemizi gönderebilirim. Ürüne ait resimleri sitemizden inceleyebilirsiniz. www.lingeriemaria.com
İlginizi çektiği taktirde bana mail yada skype yoluyla ulaşabilirsiniz. info@lingeriemaria.com skype: LingerieMaria

Saygılarımla
ibrahim Bayrak
Foreign Trade Manager
www.lingeriemaria.com
info@lingeriemaria.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye549 yazı

Derli Koniks uyeleri,
Ben aslen Gumushane li yim fakat Bulgaristan Sofya sehrinde ikamet etmekteyim,burada elektro mekanik islerle alakali 2012 yilinda bir sirket kurduk ve simdiye kadarda istikrarli bir sekilde is yapmaya devam ediyoruz.Elektro mekanik kelimesini anlamayanlar icin acacak olursam:Elektrik ,Sihhi tesisat,Yangin sistemi,Isitma,sogutma,havalandirma,klima ve otomasyon isleri yapmaktayiz.
Buradaki paylasimlarimizin ana nedeni ise Avrupa ulkelerinde de kendi isimizi yapabilmek.Dolayisi ile oradaki insaat firmalari ile tanismak veya bizi insaat firmalari ile tanistiracak duyarli arkadaslarla tanisabilmek.Firma ve iletisim bilgilerimi asagida belirtiyorum.
Selamlar.
Ugur Akan
Tel:00359898673129
Mail:ugur@mepconbg.com
wep:www.mepconbg.com
Ugur Akan
Tel:00359898673129
Mail:ugurakan28@gmail.com
Whatsapp:00359898673129
Viber:00359898673129

Yerleşim Bulgaristan / SofyaMeslek Mühendis
Yeni Üye35 yazı
slm mitko ben istanbulda bayan ayakkabı üreticisiyim gelen talebler doğrultusunda ayakbı üretip müşteriye gönderiyorum sizinle bulgaristana bu tür bi çalışma yapmak isterim ilgilenirseniz roswellshoes@hotmail.com dan görüşelim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye223 yazı
Arkadaşım,sanayi boyası,inşaat boyası satalım,boya fabrikasıyız,gereken yardımları yapamaya hazırız,

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Üye223 yazı
Bulgaristan a inşaat boyası ve sanayii boyası satabilirmiyiz?Fabriradan.

Yeni Üye1 yazı
Merhaba

Bulgaristandaki tekstil piyasası hakkında bilgi verebilmeniz mümkün müdür?
hazır giyim ne durumda?
Lüks tüketim oranı nedir?
ihtiyaç duyulan tekstil ürünleri nelerdir?
MERVE KAYA

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye37 yazı
Kilo ile hasta bezi, yatak bezi ve çocuk bezi satışları başlamıştır. 0532 765 32 03

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Üye223 yazı
inşlaat boyası ve sanayi boyası verelim,ortaklaşa iş yapalım.

Yeni Üye17 yazı
Isı ürünleri gönderelim.

ortak iş yapalım. Havlupan ve radyatör

info@loyaltrade.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici