Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sizce Hangi Sektör

Başlatanonder21Tarih21/11/2012 19:28:03Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
selamun aleykum arkadaşlar
kısmetse kredi olayını halledeilirsem üretim yapmayı planlıyorum ama ne olacağına henüz karar veremedim sizce hangi sektör daha karlı dır ve hangisi daha yapılabilirdir...
1)peçete
2)1.ve2.kalite el,yüz sabunu
3)karton bardak
4)ıslak mendil
5)mum
6)profesyonel şirketlerin yardımıyla e-ticaret
---------------------------------------
kısmet etmiş ise mevla el getirir yel getirir sel getirir lısmet etmez ise mevla el ***ürür yel ***ürür sel ***ürür...
"Söz söyleyen kemal sahibi olursa, marifet ve hakikat sofrasını serdi mi, o sofrada her türlü yemek bulunur. Herkes orada gıdasını bulur."

Hz. Mevlana

Yerleşim Türkiye / DiyarbakırMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Üye116 yazı
maliyetin yok kredi ile iş kuracaksan işin zor kardeşim. artı daha ne yapmayı planlamadan işe girmek daha da kötü. Bildiğin bir sektöre veya işe gir yoksa en ufak bir problem senin için bir dağ gibi karşına çıkabilir. üretim her zaman iyidir ama rakiplerin kimlerdir iyi belirle. sen küçük üreticisin üretirsin maliyeti 2 lira elin oğlu getirir çinden 1 liraya. kalicı sektörleri seç. seçtiklerinde kalıcı olamazsın rakibinde bayağı fazla. Gıda üzerine düşün ham madde üzerine düşün. Ürettiğini elinde kalmayacak ürünlere düşün. çevrende olmayacak zamanın getirdiği ürünleri düşün, bul, planla.
Aleyküm selam müslüman kardeşim. krediden faizden uzak dur derim ben.. Yoksa çalıştığın emeğin paran borca faize derde kedere gama gider. Mevladan istersin, istersin ama ne istersin,nasıl istersin sana kalmış. Hayırlısı olsun.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Üye159 yazı
devir outsourcing devri üretmeyi planladığın herşeyi çinden çok daha ucuza almak mümkün

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans

hiç boş yere kredi çekip borçlanma arkadaşım gerek yok buna ulus arası şirkette çalışıyoruz gel beraber çalışalım

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye30 yazı
Arkadaşlar bence bu sayfada zarf atıyorsunuz iyi niyetli olup yalın olalım yok kredi yok iş sonra bi arkadaş demişki şöyle yapma böle yapalım gel yanıma demiş danışıklı dövüş kokuyor. Millette zıplıyacak arkadas nedir bu bizde yapalım herkes yapsın ortaklıkta olsun ama başlığı ona göre atın o zaman.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye30 yazı
Önder21 öle KOSGEB programı ıle ılgılı hıbeden bahsedıyorsan ondada çok prosedür var kolayda değıl kendımdan bılıyorum gırısımcılık sertıfıkası var ısletme actık ama hala KOSGEB bir ton şey çıkartıyor

Yeni Üye37 yazı
kurtadam denize düşen yılana sarılır başka yolu varmı toptancılık yapayım desem ne alıp satacağıma dair fikrim yok üretim yapmak cazip geliyor ama kredi şart işkur veya kosgebden şansımızı deneriz...
"Söz söyleyen kemal sahibi olursa, marifet ve hakikat sofrasını serdi mi, o sofrada her türlü yemek bulunur. Herkes orada gıdasını bulur."

Hz. Mevlana

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Di?er
Yeni Üye30 yazı
KOSGEB e bel bağlama biz bütün prosedürü yerine getirdik yine para alamadık hem o hibeleri alabilmek için sen bütün işletmeni açman lazım ne yapacaksan onlar 30 bin hibeyi hemen vermiyorlar parça parça veriyorlar çalışanlarının sıgortasını karşılıyorlar bütün seyler o hobe 30 bın ıcın yaptığın bütün masraflarını faturalandırıyorsun onları ıncelıyorlar dıyorum ya hız hepsını yaptık daha bır hareket yok gecen gün başbakan KOSGEB I'n konferansında konuşma yaptı denk geldı. 100 binin üzerinde girişimci kurslara katılmış buna bende dağilim 5 in kişi hibe paradan faydalanmış bu bılgıler aklında bulunsun

Yeni Üye37 yazı
kurt adam saol bilgilendirdiğin için başka işlere yönelerim mecburen...

Hz. Mevlana

Üye410 yazı
arkadaşım üretim yapmak pazar işidir ,türkiyede üretim yapan yada ithalat yapan çok sayıda firma var bunlar profesyonelce işi yapmakta sen amatör olarak sektöre girip bu büyük firmaların arasından nasıl sıyrılmayı düşünüyorsun? öncelikle pazar işini hallet sonra fabrikadan alıp bayilere dagitim işini denersin en son aşama üretim olmalıdır ,ayrıca olmazsa olmaz ın mali durumundur eger mali durumun müsaait degilse hiçbir işin olmadıgı gibi bu işide yapamazsın yapmamalısın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
Kendi başına gücü olmayan kimsenin şu anda yaşanan acımasız ticaret hayatında tutunması çok zor bence. Bununla beraber bütün ticaret hayatının yavaş yavaş internete kaydığını, hatta bu senenin sonunda e-ticaret cirosunun 35.000.000.000 YTL olacağını düşünecek olursak kesinlikle e-ticaret derim.

Bu konuda da şu anda yeni başlayan bir sistem var, YNS GROUP. % 100 türk sermayeli olan bu grubun amacı 2013 sonunda tüm Türkiye'ye ulaşmak ve Almanya ile başlamak üzere Avrupa'ya açılmak.

Detaylı bilgi isterseniz 25.11.2012 Pazar günü saat 16:00 da Pendik'te toplantısı olacak. Yok gidemem derseniz bana ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye37 yazı
arkadaşlar bende evvel pazar araştırması yapıyorum zaten mevcut bir işim var çok şükür ama sağlık sorunları nedeniyle ağır geliyor yapamıyorum dediğiniz gibi kurtlar sofrasına dönüşmüş ticaret işi toptancılık yada e-ticaret hakkında fikirleriniz nedir acaba mesela evimizin az yukarısında lunapark açıldı cadde anayol olduğu için araç ve yaya trafiği yazın had safaya çıkıyor oyuncak türü şeyler satsam olurmu buna ek olarak e-ticaret yaparım 250 tl ye garantili kore malı Iphone satan yerler biliyorum onlarla anlaşma yaparsam başlangıç olarak sitenin adı bi nebze duyulur +fikirlerimde var ama uğraş isteyen şeyler bu yüzden profesyonel yazılım şirketleriyle çalışmak lazım yorum ve fikirleriniz için teşekkürler...

Hz. Mevlana

Yeni Üye37 yazı
toptancılık kafanıza yatmadı galiba :)

Hz. Mevlana

Yeni Üye9 yazı
O bahsettiğiniz telefonlari da size bahsettiğim site üzerinden satabilme şansına sahip olacaksınız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye42 yazı
karton bardak imalatımız mevcut
0 532 404 98 98
volkan yavuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye251 yazı
en az on mağaza ile başlayacak gıda ve gıda dışı ürünlerin satılacağı hatta hızlı bir şekilde kendi markanızı oluşturabileceğiniz bir ,Perakende gıda satış projesi...
şu an Türkiye de faal olan bir çok discount (indirimli mağazacılık) konseptinden farklı, % 20 net (çıplak) kar marjına varan , Masrafsız, en az 3 yıldır gıda işi yapan firma yada şahıslara özel kosgeb destekli, Yönetim ekibi ve personeli mevcut, beş yıllık strateji planı hazır bir teklif sunuyorum.

Karşılık olarak: fece tu face görüşme neticesinde proje örneğinin özeti anlatılacaktır.

İletişim: muratfidan@yandex.com

Tel: 05515548739
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye187 yazı
www.makinaparkuru.com makina alım satım için yeni siteniz...arkadaşlar buyurun
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - onder21
selamun aleykum arkadaşlar
kısmetse kredi olayını halledeilirsem üretim yapmayı planlıyorum ama ne olacağına henüz karar veremedim sizce hangi sektör daha karlı dır ve hangisi daha yapılabilirdir...
1)peçete
2)1.ve2.kalite el,yüz sabunu
3)karton bardak
4)ıslak mendil
5)mum
6)profesyonel şirketlerin yardımıyla e-ticaret
---------------------------------------
kısmet etmiş ise mevla el getirir yel getirir sel getirir lısmet etmez ise mevla el ***ürür yel ***ürür sel ***ürür...

piyasada bu ürünleri üreten bircok TECRÜBELİ işletme var ÜRETMEYİ DÜŞÜNDÜGÜNÜZ ÜRÜNÜN FARKI NE OLACAK ?
1. Fiyat rekabetindemi fark yaratacaksınız
2.ürün özelligimi farklı olacak
3. Perakendeci veya müsteri piyasayı bilen tecrübeli üreticiler varken sizi neden tercih eder sizce?
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama