İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Mesleginzimi Tercih Edersniz Buyuk Balikmi Ararsnz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorumG
Üye161 yazı
J
Üye121 yazı
26/02/2014 : 16:27:40#2
Web sitesi
Alıntı
(Alıntı)Şunu hiçbir zaman unutmayın.BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR
E
Yeni Üye89 yazı
Ben açıkçası her insanın en azından bir konuda uzman olması taraftarıyım. yani iş hayatına yeni başlamış adam 18 yaşında iş kuracam diye geziyor ortalıkta. ama hiç bir vasfı yok. en azından bir konuda usta olmak o işin bütün detaylarını ögrenip öyle iş yapmak gerekir. büyük denizde ava çıkmadan önce derede balık avlamak lazım sonra küçük adımlarla ilerlenmeli bence. her şey kişinin kendisinde bitiyor. kimseyi suçlamadan yapılan hatalardan ders çıkarmak sürekli kendini geliştirmek lazım hangi iş olursa olsun bu böyle
G
Üye161 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - enginint Ben açıkçası her insanın en azından bir konuda uzman olması taraftarıyım. yani iş hayatına yeni başlamış adam 18 yaşında iş kuracam diye geziyor ortalıkta. ama hiç bir vasfı yok. en azından bir konuda usta olmak o işin bütün detaylarını ögrenip öyle iş yapmak gerekir. büyük denizde ava çıkmadan önce derede balık avlamak lazım sonra küçük adımlarla ilerlenmeli bence. her şey kişinin kendisinde bitiyor. kimseyi suçlamadan yapılan hatalardan ders çıkarmak sürekli kendini geliştirmek lazım hangi iş olursa olsun bu böyle |
butun detaylari ogrendikten sonra da basarili olma garantisi olmayinca insan yinede tereddutte kaliyor.. bazen deli cesareti lazim galiba
B
Üye711 yazı
bu iş birazda kendini bilmekten geliyor bence misal sen kendini biliyorsundur iyi laf cambazlığı yapamıyorsundur öğrenme kabiliyetin biraz daha zayıftır hızlı gelişen olaylara göre işine yön veremiyorsundur o zaman bunları aklının bi kenarında tutup ona göre davranırsın ve iyice açılmazsın ama bu dediklerimi yapabiliyorsundur.o zaman pazarda limon domates satarak bile köşelik olabilirsin bence
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
G
Üye248 yazı
26/02/2014 : 21:18:42#6
Web sitesi
Alıntı
al-sat yapmada da öyle çok para yok ki,anca yılların deneyimi olması lazım,o varsa zaten emek yerine geçer işte.bana hergün ne teklifler geliyor ürünlerimi alacakmış ihraç edecekmiş müşteriler bulacakmış falan filan,mesela ihracat için LOI bi gelsin değerlendirelim diyorum adam o ne diyor..
birikimin varsa üretimden para kazanırsın.hizmet veya mal üret önemli değil,muadillerinden farkı olan,kaliteli ve uygun fiyatta sunabilirsen her şey satılır dünyada.
birikimin varsa üretimden para kazanırsın.hizmet veya mal üret önemli değil,muadillerinden farkı olan,kaliteli ve uygun fiyatta sunabilirsen her şey satılır dünyada.
www.kilizmangida.com
G
Üye161 yazı
Yazıyı gönderen - Gıdacı_İzmir al-sat yapmada da öyle çok para yok ki,anca yılların deneyimi olması lazım,o varsa zaten emek yerine geçer işte.bana hergün ne teklifler geliyor ürünlerimi alacakmış ihraç edecekmiş müşteriler bulacakmış falan filan,mesela ihracat için LOI bi gelsin değerlendirelim diyorum adam o ne diyor.. birikimin varsa üretimden para kazanırsın.hizmet veya mal üret önemli değil,muadillerinden farkı olan,kaliteli ve uygun fiyatta sunabilirsen her şey satılır dünyada. |
son cumlenizi begendim cok dogru soylemissin hocam hizmet sektorunde isen en iyisni yapmaya calisacksin ticarette isen en iyi mali en ucuza temin edersen kazanirsin puf nokta bu
A
Üye216 yazı
26/02/2014 : 23:10:46#8
Web sitesi
Alıntı
Girişimcilikte başarılı olmanın kurallarından biri de en iyi bildiğin işte faaliyet göstermen her işi sen yetişemesin ama nasıl oldugunu bilmen lazım yoksa var olan sermayeni de bitirirsin
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum
G
Üye161 yazı
Yazıyı gönderen - abitgulistan Girişimcilikte başarılı olmanın kurallarından biri de en iyi bildiğin işte faaliyet göstermen her işi sen yetişemesin ama nasıl oldugunu bilmen lazım yoksa var olan sermayeni de bitirirsin |
en iyi bildigim iste fazla bir getiri yok ancak gunu kurtarabilirsiniz ne uzalir ne de kisalirsiniz ayrica bu isten bunaldim sevmediginiz isi yapamazsiniz haksizmiym
M
Üye2659 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - gurbetcı
butun detaylari ogrendikten sonra da basarili olma garantisi olmayinca insan yinede tereddutte kaliyor.. bazen deli cesareti lazim galiba |
eger başarısızsanız bütün detayları ögrenmemissiniz demektir. Bu detayin icine mesleki bilgi kadar bu bilgiyi sunma sekli ,pazarlamak gibi bilgileri eklemek lazım . Mesleki bilgi sizi iyi bir TERZI yapabilir MODACI olmak icin mesleki bilgi yetmez
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
'Keşke'Leri Sevmem !!
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
M
Üye2659 yazı
Yazıyı gönderen - abitgulistan Girişimcilikte başarılı olmanın kurallarından biri de en iyi bildiğin işte faaliyet göstermen her işi sen yetişemesin ama nasıl oldugunu bilmen lazım yoksa var olan sermayeni de bitirirsin |
Bu yanlıs bir mit Ben kismen katılmıyorum Bir işin teknik detaylarını bilin Basarılı olmak istiyorsanız ticaretin genel gecer kanunlarına hakim olun Nedir bunlar hesaplı olun, araştırın, girişken olun almayı satmayı bilin,
'Keşke'Leri Sevmem !!
'Keşke'Leri Sevmem !!
A
Üye216 yazı
27/02/2014 : 10:26:36#12
Web sitesi
Alıntı
Mesleğiniz nedir, Kazancı varsa iş sevilir aksi durumda sevemezsiniz işletmede işletme iş yaptırmaz işletmeci yaptırır Tabi ki iş yerin konumu ve ürün önemlidir her işte ara var önemli olan yapmak
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum
G
Üye161 yazı
Yazıyı gönderen - abitgulistan Mesleğiniz nedir, Kazancı varsa iş sevilir aksi durumda sevemezsiniz işletmede işletme iş yaptırmaz işletmeci yaptırır Tabi ki iş yerin konumu ve ürün önemlidir her işte ara var önemli olan yapmak |
Berberim hocam
A
Üye216 yazı
27/02/2014 : 15:17:05#14
Web sitesi
Alıntı
Şu anda Hatay da mı bulunuyorsun bence bir iş taslagı hazırla bu arada bloguma bir göz at senin için faydalı olacak bilgilier bulursun http://abitgulistan.blogspot.com.tr/
G
Üye161 yazı
hayir yurtdisindayim turkiyeye donmeyi planliyorum blogunuzada daha once goz atmis epey okumustum sagolun
F
Üye130 yazı
sayın gurbetçi bir sürü başlık açmışsınız ama ne yapacağınızı bilmiyorsunuz bence siz ticarete atılmayın yaptığınız işi yapmaya devam edin
M
Üye2659 yazı
kardesim git meslegini yap .Hedef kitleni ekonomik seviyesi ekonomik seviyesi yüksek kişiler oluştursun Meslegine biraz estetik bakış acısı kat
'Keşke'Leri Sevmem !!
'Keşke'Leri Sevmem !!
B
Üye711 yazı
adamın birisine sormuşlar tavuğun en çok neresini seviyorsun diye oda göğsünü değiş sonra yine sormuşlar başka diye yine göğsünü demiş sürekli göğsünü seviyorum demiş.sonra sormuşlar neden göğsünü seviyorsun diye 'e başka yerini yemedimde o yüzden demiş..:)
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz