Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kırtasiye Açmak İstiyorum

BaşlatanBaron71Tarih16/03/2012 20:06:27Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
merhaba arkadaşlar. 10 ila 15 binlira arasında sermayem var. küçük bir kırtasiye dükkanı açmak istiyorum. acaba sermayem yeter mi? ve de kar oranı nedir satılan ürünlerde ? bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.
baron

Yerleşim Türkiye / KırıkkaleMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye4 yazı
kardeş nerde kırtasiye açmak istiyorsun? bizde o işin toptancılığını yapıyoruz yayınevi kitablarını basan piyasada itabarı olan tanıdığımız firma var.türkiyedeki tüm kırtasiyler onun malını satar yardımcı olurum istersen yönlerndiririm seni 10-15 e acarsın bir de aracın varsa biraz koşturmayla 3-5 sene sonra net söyleyim altında hiç düşünmeden o km clk alacak para bile kazanmış olursun...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Matbaacy
Yeni Üye14 yazı
kırıkkalede acmayı düsünüyorum... çarşıda değil..üniversitenın yanına.. yani kampus dışına. orada yurtlarda var vede öğrenci evleri. sıkça fotokopide cekılebılır dıye dusunuyorum.. fotokopimakınaları fıyatlarıhakkında bılgınız var mı? ne bılıyim, defterdı kalemdi, kitaptı alınıp satılabılır herhalde..
baron

Yerleşim Türkiye / KyrykkaleMeslek Serbest meslek
Üye345 yazı

ALTAYKIRTASİYE yardımıcı olur sana
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye4 yazı
fotokopi para kazandırır ama amacını sadece buna yorma bu üniversite öğrencileri erkekleri diyorum 100 kişisinden sadece 20 bilemedin 30 u anne yada babalarının gönderdikleri parayı kırtasiyeye yatırır kalanı bira eğlence vs nerden biliyorsun deme bende üniversite okudum ordan biliyorum ama asıl parayı ilköğretim den kazanırsın nedenmi kendinden pay biç sen orta okulu okudunmu bilmiyorum ama okuduysan 1.sınıftan 8.sınıfa kadar öğretmen şu kitabı yada şu yaprak testi alın dediği zaman veliler aman alalım almaz isek öğretmen gıçık kapar bırakır yada ilgilenmez veyahutta öğretmenin bir bildiği var deyip alıyor.lise öğrencisi fazla kitap teste bakmaz.sen kardeşim önce kendine minumun 40-60 metre kare arası bir yer tut sonra resmi açılışını ver pos çihazlarını al cek karnesi mutlaka ama mutlaka çıkar çünkü yayınevlerinden malı 60-90-120 hatta 180 gün vadeli çek/senet ile alıp malını nekadar kısa zamanda erittirsen elde ettiğin parayı çekin ödeme gününe kadar kullanır katlarsın dükkana yabancı sokma varmı tanıdığın emeki baba anne kasaya onu otuttur bir tezgahtar al çünkü parekende işte kâr marjın % 50-90 arasıdır dünkkanda sistemini kuracaksın sen okullara gideceksin okullardan kazandığın para senin servetinin temeli olacak bak üniversite varmış yanında süper iş yeri eğer ciddi isen sana samimi söyleyim piyasaya yön veren inan bana 6 yayın evini bunların 5 i birkişinin kalan diğeri piyasada 2-3 senelik ama malı iyi gider bunların bölge temsilcileri var kontak kurdurum sana ama acele kardeşim niyetin varsa haziran ağustos arası okul çalışması için örnek tanıtım yapman lazım eğer dükkanı mayısta açmassan eylülde hiç açma öğretmenler çoktan başka kırtasiyeciler ile anlaşmıştır mal satamassın neden mayıs ayı diyorsamda şu sebepten dükkanın resmi açlışı cek karnesinin gelmesi pos cihazlarının gelmesi vs en az 60-70 gün sana örnek ürün firmalar verir sende firmalara iyi niyet göstermesi olarak aralık 2012 yada ocak 2013 sonu vadeli 1000/2000 arası senet verirsin malını tezgaha koyar gezersin sipariş aldıkça para toplama gününe göre yeni malların siparişi olarak sezonluk diye tabir edilen 6 aylık 15 ile 25 arası parçalı çek kesersin çarkın işler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Matbaacy
Yeni Üye47 yazı
10-15 arası sermey üni öğrencileri için değilde ilköğretim lise öğrencilerinin oldugu yerde açılırsa bu sermaye daha faydalı olur görüşündeyim
saygılar

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Esnaf
Üye104 yazı
Kitap kiralama dükkanı aç derim.Nasıl bir şey diyeceksen çok okunan kitaplardan alacaksın.Diyelim 10 TLye aldığın bir romanı okuyucuya 10TLye vereceksin okuyucu kitabı geri getirince 8 lirasını ona geri iade edeceksin.Hem okuyucu hem siz kazanacaksınız.Dükkanınızı broşür bastırarak okul kamu kurumları ve arkadaşlarınız yardımıyla tanıtacaksınız.
TEL:05385836435

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Mühendis
Üye301 yazı
İthalatını yaptıgımız kendı markamız urunlerı talep edersenız sıze sunarız kar marjı yuzde 100 den de fazla
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye301 yazı
Yakın zamanda acaçaksanız sıze ozel acılıs fiyatlarımizı mutlaka ogrenın
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı
altay kırtasiye, henüz açmadım.. ama fiyat listenı gönderirsen sevinirim... enginmert21@hotmail.com
baron

Yerleşim Türkiye / KyrykkaleMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
merhaba ben kırtasiye açmak istiyorum. kırtasiye ile ilgili arkadaşlar varsa iletişime geçmek isterim. ürün fiyat listelerinizi gönderirseniz mailim karaman_mk28@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaşlar bende kırtasiye açmayı düşünüyorum bilgisi olan arkadaşların ayrıntılı bilgi vermesini rica ediyorum.(nekadarlık bir sermaye gerekiyor vergiler ve ürünler vs)

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye3 yazı
merhaba arkadaşlar kırtasiye,kitap,müzik ve oyuncaklardan oluşan mağazamı kapatacağım toptan veya bölüm bölüm almak isteyen yatırımcı arkadaşlara duyurulur.
Mert

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Esnaf
Yeni Üye36 yazı
kırtasiye işini çok işlek ve öğrencisi bitmeyen bir yerde yapacaksan yap yoksa sakın girme
50 50 100 | Not: genellikle mesajlarımı site üzerinden "Email" kısmından gönderiyorum, özel mesaj kutunuzu kontrol ediniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret