Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avrupada Turkiye Emlak İlan Gazetesi

Başlatanerkan1Tarih11/11/2012 22:49:16Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
merhaba arkadaslar,
bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Türkiyede emlak piyasasi cok hizli ve önemli bir potansiyelide avrupada yasayan gurbetciler ve avrupanin yerli halki olusturuyor.
Emlakcilar ve insaat firmalari genelde bu kesime tv reklamlari ve ozellikle huriyet avrupa seri ilanlar bolumune veriyor.
avrupada ucretsiz dagitilabilecek bir gazete veya dergi ilgi gorur sanirim. buyuk sehirlerde turkiyeli esnaflara ve camilerede birakilabilir.
bunun tek gelir kaynagi reklamlar olacak. ancak direk insanlara onemli oranda ulasmis olacak.
sizce emlakcilar ve insaat projeleri boyle bir gazeteye ilan verirlermi tercih edilirmi.
yapıcı fikir sunabilecek tum arkadaslara tesekkurler.
(karakter hatalari icin kusura bakmayin tlfdan yazdim)

Yerleşim ALMANYA / AachenMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye6 yazı
guncel

Yerleşim ALMANYA / AachenMeslek Bankacylyk-Finans
Üye286 yazı
sadece bir sehirmi yoksa almanya genelinde mi dagitim olacak.Tek insaat firmasi degil türk firmalarindan da yogun talep alirsiniz.Ciddi bir calisma ile neden olmasin güzel fikir.
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye50 yazı

Bence de guzel ve uygulanabilir bir fikir. Ama dağıtım ve guncelleme çok istediğinden zor olabilir. Ekip gerektiren bir iş.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Doktor
Yeni Üye6 yazı
merhaba arkadaslar. sengul ve soul arkadaslarima cevaplarindan dolayi tsk ederim. basta almanya-hollanda-belcika ve fransadan baslayabiliriz. dagitim konusuda bu ulkelerde yogunlugun oldugu sehirlerde turkiyeli esnaflara ve camilere potansiyeline gore uygun sayida yayinlar birakilarak olabilir. ayda bir dagitilacagi icin dagitim konusunda sorun yok.
buradan bir arkadas sagolsun dergi biciminde olmasi konusunda oneri sundu ve mantikli.
ucretsiz dagitilmasi nedeniyle insanlara direk ulasacak bu konuda inancim tam.
tskler

Üye211 yazı
Aslinda bu dedikleriniz var ve insanlar parasiz ilan verebiliyor ve de bedava dagitiliyor Turk market ve diger isletmelere. Hollanda da cesitli aylik dergiler ve gazeteler var aklima gelen ornek Ekin,Dogus,Platform Zaman gazetesi vs,vs. Eger ki bunlarin disinda daha cekici verimli bir sey uretilir ise belki olur. Bu almanyada sanirim daha da fazla ve genis kullaniliyordur bu tarz sunus.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye6 yazı
merhaba.
evet o tür yayınlar var ancak emlak uzerine degil. genel olarak oulkeye ait haberlere hitap ediyor. emlak sektorune iliskin ozellikle calisma yuruten pek bir yayin yok bildigim kadariyla.
tekrar tskler

Yeni Üye6 yazı
projeye katki sunacak fikirleri bekliyoruz
tskler