Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Oyun Salaonu Açmak İstiyorum

Başlatanfuat42Tarih07/11/2012 11:47:59Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
selam arkadaşlar
öncelikle böyle bir sitenin kurulması güzel bir şey yorum yazan arkadaşlar sizede teşekkür ederim güzel yorumlar yazıyorsunuz
bende konyada bir ps3 salonu açmak stiyorum kafamdan geçen 15 yada 20 masa lık bir solon tv ler kolay ps3 de kolay her şey tamam alması basit yalnız afişleri bulamadım nereden nasıl tmin edilir ve her makine için oyun almak gerekir mi yksa birer tane oyun alıp hepsine yüklemek yeterli mi malum oyunlar pahallı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yarsa çok sevinirim
fuatşen

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye26 yazı
selamlar,bu işi 6 senedir yapıyorum.elimden geldiği kadar sana yardımcı olabilirim.
evet her oyun makınası için ayrı ayrı oyun almak zorundasın.

afiş derken neyi kastettiğinizi anlamadım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye4 yazı
yorumun için teşekkür ederim mmm.MERAK ETTİĞİM SU 500 GB HAFIZALI BİR OYUN İÇİN NEDEN HER MAKİNA İÇİN OYUN ALINIYOR BİR TANE ALIP HER BİRİNE YÜKLENMEMESİNİN SEBEBİ NE ACABA AYRICA HER MAKİNA İÇİN 4 ÇEŞİT OYUN ALSAN BİLE MUAZZAM FİYAT ORTAYA ÇIKIYOR AFİŞ DERKEN OYUN AFİŞLERİ CAMA DUVARA ASMAK İÇİN GÖRSELLİK DAİMA ÖNEMLİ
fuatşen

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı

2007 yılından beri ps3 salonu işletiyorum.ps3 lerin versiyonunu düşürürsen her makına ıcın oyun almana gerek kalmaz istanbulda daimi calıstıgım yerler var versiyonu düşürüyor içine istediğin kadar hafızasına göre oyun atılıyor.tabiki atılan bazı oyunları içersinde cd olmadan oynatamassın .ama hepsi degil .afişe gelince ilindeki reklamcılar dijital baskı yapan yerler istediğini hazırlar sna.hayırlı olmasını dilerim
@kaanturker@

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf
Üye210 yazı
fuat aralik sonunda turkiyeye geliyorum fransada kaliyorum istersen ps3 oyunlarini
temin edebilirim bende aksarayliyim
gorusuruz

buzmavisi@hotmail.fr
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse
Yeni Üye4 yazı
kaantürker teşekkür ederim
en büyük merakım buydu aydınlanmış oldum.birde en çok ne tür şikayetler gelior hangi sorunlar sizin için gerçekten problem yaratıyor bir de bunun cevabını alırsam çok sevinirim bu işi ilk defa yapacağım küçüklükten beri meraklıydım internet cafe istiyordum sonradan dedim ki teknoloji çok hızlı ilerliyor her evde hatta cpte bile net olacak eskisi gibi rabet olmaz dedim gerçekten öyle ama bu farklıydı kararlıyım ya batacam ya çıkacam ps3 benim için dönüm noktası riskli ama karlı die düşünüyorum .
fuatşen

Yeni Üye4 yazı
teşekkür ederim buzmavisi
oyunlar için sıkıntı etmiyorum keşke tek kalan sorun oyun olsa oyun ulmak ve almak kadar basit bir şey yok
ama düşünüp yorum yazdığın teşekkkür ederim
fuatşen

Yeni Üye10 yazı
smeram arkadasa katılıyorum aynen öyle bayram tatıl falan yok hatta o günlerde işler daha hızlı ve cekilmez oluyor
@kaanturker@

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf