Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Evde Yapılacak İşler. . .

BaşlatanhlyxTarih19/04/2008 11:41:11Yorum28

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhaba Daha önceki yazıma hiç bir olumlu yada olumsuz bir yanıt alamadım.Ben evde kendi çevreme iç çamaşırıve pijama satışı yapıyorum. Ancakbu iş yeterli gelmiyor. İlginç fikirleri olan arkadaşlar varsa ve benle paylaşırsa sevinirim. Şimdiden tşk ederim.
....

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
28 yorum
deleted12 yazı
Merhaba Hlyx,

Öncelikle çabaların için tebrik ederim. "Kendi çevreme" demişsin, buradan anladığım eşe, dosta tek tek satış yapmaktan bahsediyorsun galiba. Bu güzel bir çaba olmakla birlikte hemen hemen bu düşüncedeki herkesin tarzı diye görüyorum.

Bence şunu yap: Çok kaliteli kumaşlardan çok "butique" bir kaç çalışma yap. Ama çok kaliteli olmalı. Al bunları yanına Osmanbey, Nişantaşı gibi lüks semtlerde lüks mağazalar var. Onlara göster. İmalat kapasiteni de ortaya ko**** yüksek kar marjları ile satışlar yapabilirsin diye düşünüyorum. Kimbilir, belki ileride o semtte kendi mağazan bile olabilir. Farklılık yaratmazsan yapamazsın. Büyük düşünmeni ve farklı olmanı tavsiye ederim. Bir çok tekstilci ve modacı aynı yollardan ilerlediler.

Başarılar dilerim.
mtg

Yerleşim / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye12 yazı
merhaba hlyx
dikişten anlıyorsan bi dikiş makinasıyla fason dikiş işleri alabilirsin bursada bi çok bayan bu şekilde güzel paralar kazanıyor ayrıca eline gelen işlerin benzerlerini kendin dikerek yine eşine dostuna pazarlıyabilirsin ayrıca işletmelerinde işine geliyor bu tarz talepler çünkü onlarında maliyetini düşürüyor bu gün bi makina ile başlarsın bi bakmışın evinin altında bi kaç makinayla işi büyütmüşsün neden olmasın kolay gelsin
TmA The OriGinaL

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı

merhaba hlyx
dikişten anlıyorsan bi dikiş makinasıyla fason dikiş işleri alabilirsin bursada bi çok bayan bu şekilde güzel paralar kazanıyor ayrıca eline gelen işlerin benzerlerini kendin dikerek yine eşine dostuna pazarlıyabilirsin ayrıca işletmelerinde işine geliyor bu tarz talepler çünkü onlarında maliyetini düşürüyor bu gün bi makina ile başlarsın bi bakmışın evinin altında bi kaç makinayla işi büyütmüşsün neden olmasın kolay gelsin
TmA The OriGinaL

Yeni Üye6 yazı
Öncelikle tüm fikir veren arkadaşlara tşk ederim. Dikiş az da olsa biliyorum fakat evde makinam yok. önceden istanbulda evlere triko atölyeleri iş verirdi acaba hala veren atölye varmıdır? varsa nerelerde beni bilgilendirirseniz sevinirim
....

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ev kadyny
Yeni Üye3 yazı
arkadaşın yazdığı fikire katılıyorum..evde imalatçılarla anlaşıp fason iş çalışabilirsiniz..bence çok mantıklı..
eLMiNa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Üye152 yazı
Merhaba Sn : Hlyx

Öncelikle iş yapma arzunuzdan dolayı sizi tebrik ederim.Herzaman çalışmak en büyük erdemdir.Şuanda İstanbul"da bazı çevremdeki arkadaşlar evlerine boncukişi , işleme işi , takı tasarımları , yada fason birkaç parça dikim işi aldıklarını biliyorum.Eğer İstanbul"da olsaydınız konuyla ilgili olarak size yardımcı olabilirdim fakat yerleşim biriminizde Kocaeli yazıyor.Bundan kaynaklı olarak bu işleri dışarı vermezler.Ama sizde bu şekilde iş yapabilirsiniz.Söylemiş olduğum gibi tanıdıklarım yapıyor ve yaptıkları kişide bir bayan.Kendisine makro kredi kullanarak ufak bir dükkan açmış ve evlerdeki kadınlara takılar yaptırıyor tekstil temizlik işlerini yaptırıyor ve oturdugu yerden hem pazarlıyor hemde işleri başkalarına yaptırarak onlarında karına ortak olmuş oluyor.Size bu takı işini önerebilirim.

İş hayatınızda başarılar.

Tşk.

iyi çalışmalar.
ÇALIŞAN DEMİR PASLANMAZ...!!!
Gazeteci
birolcolak1985@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
merhaba kaptan boy yazısını okudunum takı ve tekstıl temızlık ısı ıle ılgılı yorumunuz vardı ben ıstanbuldayım ben evımde boyle ıs yapmak ıstıyorum tanıdıklarınızla benı gorustururmusunuz.

Yeni Üye1 yazı
Merhaba Arkadaşlar
Takı tasarımı ve üretimi yapıyorum,toptan üretim takı yaparım isteyen firmalara...
İlginize şimdiden teşekkürler
Ayla TUNA

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye2981 yazı
Evinde nikah şekeri yapan bir çok hanım var.
Hatta bu konuda az bir para ile kendi adına katolog hazırlayıp . Kendi işini kuran hanımlar bile var . Benden nikah şekeri malzemesi alıyorlar . O yüzden biliyorum. İzmit bu konuda çok elverişli piyasaya çıkıp biraz araştırma yaparsanız mutlaka , bir yol bulursunuz.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye25 yazı
merhaba...evde yapılabilecek işlerden biriside kahvelerde oynanan okey taşlarının boyama işi..adapazarında takımını 4 liraya boyuyorum

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - 1_EKOL
merhaba...evde yapılabilecek işlerden biriside kahvelerde oynanan okey taşlarının boyama işi..adapazarında takımını 4 liraya boyuyorum

Gerçekten ilginç bir iş çok yaygın değil. Her halde .
İsteyen olursa , bende yaparım. Diyen olursa , yeteri kadar iş varmı sizce. Yardım edermisiniz.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye25 yazı
kahve kahve dolaşacaksınız..okey taşlarınızı boyayımmı diye..bir kahvede nereden baksan 6 ile 15 takım arası okey taşı var...tabi öncelikle boya ve fırça temin edeceksin ..gündüz normal işlerinizi yapın her akşamda 2 takım boyasan yeter tabi bu size kalmış birşey

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaşlar,
bende Web Tasarım ve Grafik Tasarım eğitimi aldım. pc başında para kazanmak adına ne yapabilirim bi fikriniz varmı?

Yeni Üye1 yazı
bu okey boyama işinde acaba hangi tür boya ve fırça kullanıyosunuz

Yeni Üye89 yazı
ekol kardeş hangi tür boya ve fırca kullanıyosun artı boyarken rakamların uzerıune şablonmu koyuyosun tşk ederım...zek4321@hotmail.com

Yeni Üye1 yazı
herkese merhaba
aranıza yeni katıldım
ankarada yaşıyorum
bende evde yapacak iş arıyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye95 yazı
evde puzzle yapıp,hem vakit geçirip hemde para kazanan varmış...Nereden nasıl ulaşılır bilmiyorum ama görümcem bu konuda çok başarılı,nereden nasıl temin edebiliriz fikri olan varmı?..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
bu okey taşları hangi tür boyayla boyanıyor peki bütün taşlarımı boyuyorsunuz silinenlerimi

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Memur
Yeni Üye2 yazı
mrb arkadaşlar bursada oturuyorum daha önce bir tekstil firmasına 30 kişievimin karşısında dükkanda temizleme yaptık . şimdi belli kişilerle yadaevimin bir odasını ayırarak , düz dikiş ovarlok işi v.b. işler.ilgilenenler olursa sevinirim teşekkürler
ayşe

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ev kadyny
Üye291 yazı
hımm fikirler güzel ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye103 yazı
arkadaşlar,avon veya oriflame yapabilirsiniz.isteyeni üye yapabilirim.sipariş üzerine yaptıgınız için hiç riskiniz yok.ugraşmadan çok iyi para kazanabilirsiniz.
m.durmuş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy
Evinde nikah şekeri yapan bir çok hanım var.
Hatta bu konuda az bir para ile kendi adına katolog hazırlayıp . Kendi işini kuran hanımlar bile var . Benden nikah şekeri malzemesi alıyorlar . O yüzden biliyorum. İzmit bu konuda çok elverişli piyasaya çıkıp biraz araştırma yaparsanız mutlaka , bir yol bulursunuz.

Yeni Üye3 yazı
izmit 'te nikah şekeri veya el becerisiyle ilgili evlere iş veren yerleri bilen varsa ve bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim....

Yeni Üye34 yazı
Network marketing yeni iş modeli var bunu araştırmanızı öneririm isterseniz özel mesaj iletin detayı bilgi vereyim.
İş kurmak isteyenler eklesinler.

denizli@denizlijenerasyon.com

( Ciddi iseniz iletişim kurunuz ! )

Hazır web sitesi kurulumu, alan adı ve hosting hizmeti verilir.

Yerleşim Türkiye / DnzlMeslek Di?er
Üye360 yazı
sayın cimcimeny222,
kendi dizaynlarınızı oluşturup pastanelerle anlaşabilirsiniz. onlara birkaç numune bırakırsınız. kar karşılığı sizi müşteriye ulaştırırlar. siparişi onlar alır. siz üretirsiniz. böyle yapıyorlarmış.
üreten ülkemin kadını. boş durmayın. evinize çocuğunuza katkınız olsun. kalkınan türkiye gelişen üreten ve canlanan bir ekonomi için kadınlarda boş durmasın. ben her zaman destekçinizim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
istanbul bölgesinde evlere iş veren atölyeler ve firmalar vardır.

Yeni Üye1 yazı
çanta satışı yapabilirseniz toptan çanta veriyorum 12 tl satışınız 20 tl ilgilenirseniz mesut_41_1991@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er