Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çikolatalı Çiçek Sepeti

BaşlatansennanTarih18/03/2012 19:33:56Yorum8

İlk mesaj
Üye360 yazı
merhabalar,

Eminim adını daha önceden duyanlar vardır. çiçek görünümlü kekleri, meyveleri, kurabiyeleri değişik şekillerde dizayn ederek, sipariş üzerine adrese teslim ediyorlar. sizde mesela bir arkadaşınıza siparişle adresine göndermiş oluyorsunuz.

şimdi böyle bir şey yapmak istiyorum. bir internet sitesi kurmalıyım. siparişleri buradan almalıyım. böyle bir internet sitesi bana ne kadara malolur. üst sıralarda yayınlansın istiyorum. yaklaşık masrafı ne olur. bilen arkadaşlar ona göre bir yol çizmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

bir de böyle bir iş hakındaki genel yorumlarınızı bekliyorum. saygılar...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye1359 yazı
Profesyonel manada bir site 1.000-10.000 tl arası değişir. daha ucuza da mal edecek kişiler çıkabilecekse de kurumsal yerlere yaptırmanız ticari olarak lehinize olacaktır.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye248 yazı
sevgılı arkadasım cıkolatanın yanında sekıllı kurabıyede satabılırsın, nısan dugun,toplantı, semıner vb yerlerde ozellıkle ıyı satılır.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye93 yazı

hevesini kırmak istemem ama böyle bir site var zaten ve ülke çapında büyük bir firma onunla rekabet etmen için reklamını iyi yapman lazım ve ayrıca ondan daha ucuz olması lazım.zor bir sektör umarım başarırsın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye249 yazı
profesyonel bir site yaptırman gerekir ve sürekli bir programcıdan destek alman gerekir buda o kişiye aylık belli bir miktar para ödeyeceğin anlamına gelir iyi bir site tasarımıyla beraber en az 10-15 bine mal olur, sitenin üst sıralarda görünmesi için google reklamlarını bir sürü parak dökmen gerekir.İleride sorun yaşamamak için isim marka tescilide alman gerekir buda yaklaşık 1000 lira tutar + yıllık 450 harç söylediğin ürünlerin imalatı ve servis için gerekli araç ve elemanı da katarsak seni soğutmak istemem ama ben bu işi layıkıyla yapacam hersey en iyisi olsun diyorsan 100 bin lirayı gözden çıkarman gerekir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Üye360 yazı
ben de az çok tahmin ediyordum ama; site konusunda profesyonel değilim. danışmak istedim. farklı konseptler oluşturmak lazım sanırım. dikkat çekmek için ki yaptığın masrafa, uğraşa, ve işe değsin. teşekkürler arkadaşlar. yorumlarınız devam ederse sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar, dilerseniz profesyonel olarak yardımcı olmak isteriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye329 yazı
sennan bence güzel bi yere dükkan aç hediyelik göze hitap eden şeyler yap sat. arkadasların linklerini verdikleri sitelerden esinlen onlardanda yap =))
herkes internetten alış veriş yapamıyo yapsa bile anında eline ulaşmıyo sorun cıkıyo felan filan sen elden sat

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Dany?manlyk