merhaba,, ben murat türkmen,, 31 yaşındayım.. 12 yıllık bir kırtasiye dükkanım var,, ve 15 yıllık turizm tecrübem.. bedelli askerlikten yararlanıyorum.. aralık ayında ikinci 15 binlik ödemeyi de yapınca, allahın izni ile bitiyor.. ben tüm donanımıma ve potansiyelime rağmen, askerlik problemim nedeni ile şimdiye kadar KENDİ SEVİYEME UYGUN,KALICI bir iş yapamadım,, bunu açmam gerekir, bakın zaten kendi kırtaisye dükkanım var,, sezonluk ve dönemsel olarak da turistik yerler işlettim senelerce,, zaten bir düzenim var yani,, ama ben askerlik problemim olduğu için DAHA BÜYÜK SEVİYEDE ve KALICI bir yol çizemiyordum,, şimdi artık arayıştayım.. acelem yok,, zaten bir düzenim var,, en iyi en saygın yolu arıyorum,, bu ara, şu düşünceye meyillendim,, ben bir hafif ticari araç alayım,, ve çok iyi bir ürün bulayım- ya da ürünler-, ve bunun izmirde pazarlamasını yapayım,, ama karlı,, saygın ve kalıcı bir iş olsun,, mesela bir açık parfüm üreticisinin izmir ana bayii olayım,, ya da bir kırtasiye toptancısının izmir ayağı olayım,, ben kendime güveniyorum,, hem çalışkanım hem de analitik düşünen, problem çözme yeteneğine sahip biriyim,, sizde isteğim,, bu konuyu konuşalım, düşüncelerinizi yazın,, akıl verin bana, yol gösterin,, yahut sizin aranızda iyi bir iş fikri, ürünü olan bir arkadaşım varsa,, birlikte bir şeyler yapalım,, teşekkür ederim şimdiden