Merhabalar , hatay ilinde yapmayacağım.Deniz kenarında bir ilde.Şİmdi mekanda alkol olacak daha çok şarap olacak ama diğer klaik olan içkiler bulunacak.Açıkcası elbette istiridye ya da ıstakoz üzerine kurulu değil zaten iç piyasada bulunan deniz ürünleri olacak onu ayrıca belitrmedim.Ancak dış piyasadan ürünler de olacak.Sözünü ettiğim ahçı deniz ürünleri konusunda bilgili olursa farklı lezzettler verebilir.Çünkü restaurantlarda klasik şekilde servis ediliyor.(levrek,çipura,lagos vs) Normalde zaten yapmayı düşündüğüm yerde bahsettiğim restaurantlar yaz kış iyi müşterilere sahipler ben farklılık yaratmayı düşünüyorum.Bir balık restaurantına gittiğinizde doyuyorsanız benim yerdede doyacaksınız bu kolay.Ne kadar ücret ödeyeceğini şöyle söyleyeyim biz geçen gün 4 kişi gittik iyi bir yere bahçesinde oturup 2 pors kalamar bir levrek birde biftek içki yok yaklaşık 200 tl verdik. şimdi zaten insanlar belirli bir tutarı gözden çıkarıyorlar böyle yerlere giderken yani bu döner,kebap değil doyamak derken bir levreklede doyasınız çupraylada ya da yarım ıstakozlada ama aşağı yukarı tek kişi 75-150 arası değişir.
Mekan elbette önemli uygun yerler var zaten.Benim için önemli olan benzer konsepte iş yapan veya fikirleri olanlardan gözden kaçırdığım noktalarda bilgi paylaşmak..