Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pazarlama İle Şal Satışı

Başlatanan_q_Tarih21/09/2012 17:25:56Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye89 yazı
merhabalar aklımda bi fikir var ancak kararsızım bilen birilerine sormak istiyorum malesef etrafımda bu işle ilgilenen kimse yok. kumaş alıp şal diktirsem bunları dükkanlar mağazaları vs dolaşarak pazarlayabilirmiyim yoksa direk gidip yerinden almayımı tercih ederler. ne kadar parayla bu işe girmem gerekir. ne kadar kazanırım. bu konu hakkında bilgi sahibi tecrubeli üstadların fikirlerini ve yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye24 yazı
merhaba dostum bence ıyı fıkır cunku sal pazarlama dıye bır kol yok magazalar gıdıp kendılerı alıyorlar bıldıgım kadarı ıle buyuk markalar harıc tabıkı,,,gecenlerde bende bı arkadasımla dusunmedım degıl yanı bu lazer kesımlı sallar su sıralar baya bı revajda ben onun malıyetını hesapladım kumas lazer mendıl overlogu dahıl 4 lırayı gecmıyor kesınlıkle

Yerleşim Türkiye / China
Yeni Üye89 yazı
bunu öğrenmem iyi oldu 4 liraya mal ettiğim zaman beklediğimden daha fazla kazanabilirim tabi satış yapılabilirse. başka tecrubelerini paylaşcak yardımcı olucak yokmu. kumaş konusunda dikim vs konularında ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye639 yazı

Şimdi olmadı arkadaşım.
birazda kendin araştır çevrende hiç mi bu işi evinde yapabilecek bayan yok.bir kez girmeden-üretim yapmadan paraza çıkmadan-zoru görmeden sonuç hakkında kimse yardımcı olamaz ama :))
(Birde tavsiyem olacak kurandan VAKIA suresini ergün oku.Aç internetten bu surenin faydaları ne diye incele.Çok faydasını göreceksin.hem çalışıp hem üretimle beraber okumanın sana neler getireceğini gör.ben çook gördüm)
hayırlısı olsun bakalım.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye127 yazı
merhaba..elimde yeni sezon ipekli,lazerli,desenli yani aklına gelecek her kalite şal mevcut.fiyatlarıda çok uygun.mağazaya da satarsın pazarda da satarsın.imalat fiyatına yani.nacizane tavsiyem imalat fikrinden şimdilik vazgeç.onun imalatıyla ugraşacağın zamana ve efora yazık.çünkü hazırda hem kalite hemde fiyat olarak istediğin malı bulabilirsin.baktın iş tuttu sonra kendin imalata başla.En başta halihazırda bir malla başla**** hem pazarı dahi iyi analiz edersin hemde piyasayı öğrenirsin.kolay gelsin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye89 yazı
özelden fiyat ve modellere bakabilceğim bi link verirmisin limited

Yeni Üye89 yazı
gursoybalo teşekkür ederim hemen araştırıyorum bahsettiğin sureyi

Üye639 yazı
yalnız bir ricam olacak zamanla neler değişti haber verirsen sevinirim
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye89 yazı
inş girebilirsem işe adım adım yazıcam burdan. şimdilik araştırmalara devam