turkiyeye yabanci arac italatini buyuk firmalar yapiyor..Tr plakali yapmak ulkedeki arac fiyatina denk geliyor. bir ara ben hesap etmistim.. yinede ya kismet...
arkadaşım o iş çok kolay sen ara beni sana en ince ayrıntısına kadar anlatayım sen bile şaşıracaksın bu kadar kolay olduğuna ama buradan anlatmayayım malum bürokrasi sıkıntıya girmeyelim :) fikret avşar 506 692 7636
selam arkadaslar ben almanyadan gurcistana bu isi yapiyorum ama TR ya cook zor hic kolay degil bastan soylim sasiralacak yada onun gibi birsey olmaz.TR getirirsen arabayi 2 kati vergi ile karsilasirsin assagi yukari ayni fiyata gelir.masraflar dahil :))
TR de mavi kartla vergisiz arac kullanabiliniyormus. Bir yil sonra anca, yabanciya satabiliyormussun. Bu isin prosedürü cok mu detayli, yani evrak, kayit olaylari hakkinda bilgisi olan var mi??
bu cok kolay diyen arkadas trilyoner herhalde.. cunku bu kadar kolaysa ben 1 ayda trilyoner olurum.. BAna ozelden mail atsin gercekten bu kadar kolaysa ., ahanda butun forum sahit olsun ona benden 100.000 euro nakit :)
Havadan atip tutmayin bu kadar .. Bu site cok daha kaliteliydi onceden , son donemde cok tuhaf insanlar turedi .. yok 500 bin liram var ne yaparim diye soranlardan vs vs ..
Gercekten bilgi paylasan ve kaliteli yorumlar yapan arkadaslara selam olsun !!!
Avrupadab Türkiyeye otomobil getirmek mümkün ama inanın aynı fiyatlara geliyor değmez uğraşmaya.Yedek parça olsa anlarım ayrıca bir arkadaş fena sallamış birde tel vermiş inş forumdan birisi o numarayı karoköy helasında bir kapıya yazmaz :)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz